התחברות

צפייה בגרסה מלאה : לא מהארץ - חילוץ רנגלר מהשטח בילוי משפחתי של משיכת 4 רכבים

de fox
29-04-21, 08:26
אמריקאים.... מכל ארוע עושים בילוי משפחתי.
לא ברור איפה הבעלים של הרנגלר בארוע.
הזכיר לי מורקים של חילוצים שרצו מעל דפי האתר, אפשר לדלג לאזור הדקה 9 למי שפחות מעניין אותו הוואי משפחתי אמריקאי:

https://www.youtube.com/watch?v=NRhg72aHdtY&ab_channel=Matt%27sOffRoadRecovery

ishc
29-04-21, 16:48
משוגע לגמרי!!!

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

boaz avrahami
29-04-21, 17:40
זה נהדר. תודה!

de fox
29-04-21, 20:14
כמה חיוני היה הגרר בחילוץ הזה? (מלבד לדפוק את המכסה מנוע לרנגלר..)

ishc
29-04-21, 23:25
למי אכפת??? אם היה לך גרר כזה לא היית רץ לחלץ איתו בכל הזדמנות???

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

מוטי ג.
29-04-21, 23:54
למי אכפת??? אם היה לך גרר כזה לא היית רץ לחלץ איתו בכל הזדמנות???

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalkזה בדיוק מה שעבר לי בראש...
ובכללי, איזה צוות מדהים!

איל מ
30-04-21, 08:55
אני עוקב אחריו כבר תקופה ארוכה.
יש לו המון נסיון, ורכב חזק (שכבר דיברנו איפשהו על הבניה שלו). אבל בד"כ הוא די חאפר.
כל החילוצים שלו מתבססים על חבל אנרגוקינטי והרבה גז.
הוא מתישהו גם הסביר למה הוא כמעט לא משתמש בטכניקות אחרות. זתומרת, שהחאפריות שלו לא נובעת מבורות אלא משיקולי עלות/תועלת.
ובכל זאת,
ספציפית בחילוץ הזה יש כמה רגעים של תיאום מרשים בין שני הגוררים, וכל זאת בלי מכשירי קשר ובלי מנהל חיצוני.

erezgur
30-04-21, 09:39
אני גם עוקב אחריו כבר לא מעט זמן.
מתפרנס מהחילוצים הללו (שרובם פשוטים הרבה יותר) ומלווה תמיד בצלם אחד לפחות ליצירת סרטונים אלו, שאינם ארוכים ומתישים מדי.
הצוות תמיד בני משפחה וחברים די קבועים, הרבה מצב רוח טוב וחילוצים בכל אזור מגוריו, עם הרבה דיונות, מדרגות סלע וגם שלג בחורף.

יש לו גם ערוץ מקביל המתאר בניה מרשימה של רכב-מפלצת על בסיס רכב ישן, מומלץ גם כן, כולל מספר טיולי שטח מעניינים של הקבוצה.

מסכים עם האמירה של איל - מדהים אותי שאדם שזו פרנסתו מתנייע עם הרכב בדרך כלל ללא ציוד חילוץ למעט מספר רצועות, ללא גלגל רזרבי כננת וכו', מלווה בדרך כלל ברכב נוסף, מוכר ומוזעק על ידי אנשים פרטיים וחברות השכרת רייזרים למיניהם והוא מגיע אליהם בשטח בהתאם לתיאור או נעיצת נקודה על גוגל-מפות שהוא מקבל מהלקוחות.

נשלח מהנייד

asafk
30-04-21, 09:51
אני גם עוקב אחריו כבר לא מעט זמן.
מתפרנס מהחילוצים הללו (שרובם פשוטים הרבה יותר) ומלווה תמיד בצלם אחד לפחות ליצירת סרטונים אלו, שאינם ארוכים ומתישים מדי.
הצוות תמיד בני משפחה וחברים די קבועים, הרבה מצב רוח טוב וחילוצים בכל אזור מגוריו, עם הרבה דיונות, מדרגות סלע וגם שלג בחורף.

יש לו גם ערוץ מקביל המתאר בניה מרשימה של רכב-מפלצת על בסיס רכב ישן, מומלץ גם כן, כולל מספר טיולי שטח מעניינים של הקבוצה.

מסכים עם האמירה של איל - מדהים אותי שאדם שזו פרנסתו מתנייע עם הרכב בדרך כלל ללא ציוד חילוץ למעט מספר רצועות, ללא גלגל רזרבי כננת וכו', מלווה בדרך כלל ברכב נוסף, מוכר ומוזעק על ידי אנשים פרטיים וחברות השכרת רייזרים למיניהם והוא מגיע אליהם בשטח בהתאם לתיאור או נעיצת נקודה על גוגל-מפות שהוא מקבל מהלקוחות.

נשלח מהנייד הוא כבר מזמן לא מתפרנס מהחילוצים - אלא מיוטיוב.
נכון שמשלמים לו על החילוץ.... אבל הכסף האמיתי מגיע מהסרטונים והחילוצים הם הכנסה משנית. תראו כמה מנויים יש לערוץ שלו.
מעבר לכך - במקרה שלו מרגע שהמחלץ התחבר לרכב שלך ועד שהוא סיים את החילוץ - הנזקים באחריותך, המחולץ. זו הסיבה שבהרבה מקרים הוא לא באמת מתאמץ לחלץ באלגנטיות.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

talw
30-04-21, 10:49
מה ההבדל בין בימוי טוב למבויים?

grand
30-04-21, 10:53
הצבע של הרנגלר מהמם בעיני.
צ'רוקי xj כל מילה מיותרת..
הרבה עבודה יש להם שם באיזור, ובדרך כלל הנהג חוזר ברגל לכביש בכדי להשיג קליטת סלולר, לכן באיזורים האלה רכב תקוע בדרך כלל ננטש לבד.
אחחח... כמה מתגעגע למואב [emoji4]

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

hadtomer
30-04-21, 11:24
בשנים האחרונות- כללי המשחק של איך לצרוך מידע ממש ממש השתנו - ובכל הקשור ביוטיוב , קשה שלא לחוש כל הזמן שהיוטיוברים לסוגיהם הולכים כל הזמן לקיצוניות כדי להשיג יותר צפיות ויותר חסויות. זה נראה מדליק אבל כשצופים באמת בעין בוחנת אז קל לראות את הגרריסט שיענו מבצע חילוץ אקסטרים או את האוברלנדר שחייב לבנות תנור אוהל מחבית, כשיש לו מפזר חום, או את כל הניג''סים האמריקאים שמצלמים את כל הטיול ואם זה טיול אמיתי, אז קולטים שהחבר'ה שלהם רוצים לדחוף להם את הרחפן לתחת ולשלוח ליוטיוב.

דווקא האוסטרלים באים בקטע יותר קליל ועם פחות חשיבות עצמית. אצלם אתה מבין שהם מתפרנסים מזה, אבל הם עושים את זה יותר באלגנט- ובלי ניסיון לצאת יותר מדי מדריכי כושר קרבי. רואים את זה יפה בסרטוני פספוסים של 24/7- מתברר ששון ווייל סובל מגאזים קשים כמעט בכל רגע נתון של כל טיול.

-->