צפייה בגרסה מלאה : תאונה, הנהג הפוגע מסרב לתת פרטים.
מישהו נכנס בי כשפניתי לחניה של הבית שלי.
סרב לתת פרטים למרות שדרשתי.
צילמתי את הרכב אבל לא את הנהג, לא חשבתי על זה.
זה מישהו מהמושב. לא מישהו שאני מכיר.
מה עושים? יש לי ביטוח צד ג'. הרכב די מושבת אבל לא טוטאל או משהו כזה. הלך גלגל, פגוש קדמי, מראה ויש דפיקה בדלת או בבית גלגל.
תודה
boaz avrahami
30-04-21, 19:42
תגיש תלונה המשטרה.
זו עבירה על תקנה 145. תריץ גוגל.
היה לי סיפור דומה לפני הרבה שנים, הגשתי תביעה קטנה נגד בעל רכב מספר זה וזה וביקשתי צו שיורה לרשות הרישוי לתת לי את הפרטים של בעל הרכב.
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
כשתגיש תלונה השוטר שימלא את התלונה יתן לך בסוף התהליך את פרטי בעל הרכב (לא בטוח שזה הנהג).
אתה אומר שזה מישהו מהמושב, כמה קשה כבר יכול להיות להגיע אליו?
לפי הלמ"ס יש בכפר טרומן 893 תושבים. נראה לי לא סיפור. כמובן שצריך לערב כאן משטרה-לא כדי שחס וחלילה "יעופו עליו"- פשוט בשביל האפקט.
אני כן היתי בודק בעדינות מה הקטע של הבן אדם, כלומר האם ניתן לגשת אליו בטוב. בישראל 2021 אתה לא יודע אילו אנשים חיים 200 מטר ממך, המצב כאן לא מזהיר.
אני יודע איזה אנשים חיים 200 מטר ממיכה. יותר נכון - חיו, לפני שנכנסו לשנים רבות לכלא.
אלו מהבית עם המצלמות אבטחה, החומה והשומרים החמושים......
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני יודע איזה אנשים חיים 200 מטר ממיכה. יותר נכון - חיו, לפני שנכנסו לשנים רבות לכלא.
אלו מהבית עם המצלמות אבטחה, החומה והשומרים החמושים......
אסף.
אלו לא אלו. איתם אין בעיות.
זה מישהו שגר במושב, ראיתי אותו כמה פעמים.
אז בתכל'ס ללכת מחר למשטרה ולדווח שהוא סירב לתת לי פרטים?
אלו לא אלו. איתם אין בעיות.
זה מישהו שגר במושב, ראיתי אותו כמה פעמים.
אז בתכל'ס ללכת מחר למשטרה ולדווח שהוא סירב לתת לי פרטים?
למה לא לקפוץ אליו מחר בבוקר, לשאול אם הוא נרגע ולבקש פרטים בנימוס?
למה לא לקפוץ אליו מחר בבוקר, לשאול אם הוא נרגע ולבקש פרטים בנימוס?כי אין לי מושג מי זה
boaz avrahami
01-05-21, 08:24
מוכה,
אל תתעסק איתו. לפי איך שזה התחיל נשמע שיש סבירות שהוא לא נחמד.
לך תגיש תלונה ותקבל אגב כך את פרטי בעל הרכב.
זו כבר שם אותו בפוזיציה פחות טובה.
אני לא יודע מה ערך הנזק וגם לא ממש בעל מקצוע להמליץ לך אם לעשות שמאות לתקן ולתבוע או לנהל את זה שונה.
הביטוח צד ג שלך לא מכסה נזקים אצלך אלא רק כאלו שגרמת לאחרים.
בסוף זה כנראה יגמר בבית משפט לתביעות קטנות אם הצד השני לא יחליט לשלם קודם לכן.
בפעם הבאה תאותת לפני שאתה נכנס לחצר [emoji6]
מוכה,
אל תתעסק איתו. לפי איך שזה התחיל נשמע שיש סבירות שהוא לא נחמד.
לך תגיש תלונה ותקבל אגב כך את פרטי בעל הרכב.
זו כבר שם אותו בפוזיציה פחות טובה.
בסוף זה כנראה יגמר בבית משפט לתביעות קטנות אם הצד השני לא יחליט לשלם קודם לכן. [emoji6]
+1. וכנראה שהוא גם לא מבוטח.
לא יודע לגבי התלונה במשטרה ותביעות קטנות.
אם הרכב שווה את התיקון, הנזק בר תיקון ולא יעלה כמו הרכב, הייתי מתקן ושוכח מזה, ההתעסקות בזה לא שווה העצבים והבריאות לדעתי.
אם אתה מוצא אותו בקלות, שים לו מכתב בתיבת הדואר: "אני מיכה, זה שפגעת בו ולא נתת פרטים, הנה המספר שלי, על מנת למנוע אי נעימות אנא צלצל אלי היום למסור פרטים" תן לזה יום, ממילא שבת היום. לא יתקשר.. לך למשטרה תגיש תלונה ותקבל את כל הפרטים. גם במשפט יהיה לך יתרון שניסית למצוא אותו ולקבל פרטים ולסיים את זה בלי להעמיס על בתי המשפט.
אם אתה מוצא אותו בקלות, שים לו מכתב בתיבת הדואר: "אני מיכה, זה שפגעת בו ולא נתת פרטים, הנה המספר שלי, על מנת למנוע אי נעימות אנא צלצל אלי היום למסור פרטים" תן לזה יום, ממילא שבת היום. לא יתקשר.. לך למשטרה תגיש תלונה ותקבל את כל הפרטים. גם במשפט יהיה לך יתרון שניסית למצוא אותו ולקבל פרטים ולסיים את זה בלי להעמיס על בתי המשפט.
אני אלך מחר בבוקר למשטרה ואגיש תלונה, נראה עד הערב אם תהיה התפתחות.
תודה
מניסיוני יש חברות ביטוח שכחלק מהשרות צד ג' עוזרות בתביעה
תברר מול החברה.
אם כן, הם יעשו את כל העבודה.
הגשתי תלונה, קבלתי את פרטי בעל הרכב, זה לא הנהג הפוגע. כנראה קרוב משפחה.
הרכילות במושב היא שזו משפחה קשה ומגעילה.
הסוכן ביטוח לא עוזר. אני צריך לשלוח לו טופס שבו אני מצהיר שאני לא אשם ולא מוכן שישלמו נזיקין. מעבר לזה, צריך להזמין שמאי על חשבוני, לקבל הערכה ואז לתקן על חשבוני ולתבוע. נראה לי קצת מיותר לרכב כזה. אני לא בטוח מה לעשות. כמה זמן לוקחת תביעה שכזו? יש דרך חוקית להפעיל עליהם לחץ לשלם עבור התיקון? החשש שלי הוא שהם יתבעו אותי ולי לא יהיה דוח שמאי על הנזקים שהם גרמו לי.
יש לך מצלמת דרך שתיעדה את כל הארוע? אם כן - גבה ושמור את כל הסרטונים הללו. אם לא, חבל... תזמין אחת לטובת האירוע הבא.
התהליך עם השמאי מהיר מאד, התביעה תיקח זמן.... הרבה חודשים ואולי יותר.
מה להערכתך עלות התיקון?
נשלח מהנייד
בשביל לתבוע אתה צריך דו"ח שמאי. עולה בסביבות 700 ש"ח. משלם בצ'ק דחוי ל 90 יום.
מגיש תביעה בתביעות קטנות.
לא צריך לקחת הרבה זמן.
אתה לא צריך לתקן לפני וגם לא אחרי. אתה יכול לקנות עם הכסף נעילה נשלטת...
מניסיון בתקופה האחרונה.
הפסיקה שתתקבל תופסת גם מול חברת הביטוח שלו, כך שאתה סוגר לתמיד את הפינה של תביעה מצידו.
זה עדיף על המצב שחברת הביטוח שלו תתבע אותך בבית משפט רגיל.
מוזר שהסוכן שלך לא עוזר לך עם התהליך.
היו לי מספר עינייני ביטוח מול צד ג', כשלא היה לי מקיף, והסוכן תמיד ליווה אותי בהגשת התביעה ובליווי בדיון.
Sent from my SM-N770F using Tapatalk
תדפוק על הדלת של הבנאדם. תגיד הגשתי תלונה נתנו לי את הפרטים שלך. עכשיו הנה אני לפני שזה מתדרדר. מה אתה רוצה לעשות?
או שיזרוק אותך מהחצר או שלא....
לנסות תמיד כדאי.
אסף.
אתה לא ממש חי כאן כבר כמה שנים, אה?😄😄
אני עדיין מאמין בלתת סיכוי לפני שמפרנסים עורכי דין.
במילים אחרות- את ה 'לך 'זדיין' כבר יש לו. מה יש להפסיד?
אסף.
אסף.
כמה ליטרים של דם? למשל?
אם יש לך שם וכתובת, גם יש לך מספר טלפון.
תתקשר מחסוי, תציג את עצמך ותסביר לצד השני את עולם הבעיה, כמה פתרונות אפשריים ואת ההמלצה שלך.
תדאג להקליט את השיחה.
Sent from my BE2029 using Tapatalk
כמה ליטרים של דם? למשל?
t
אחרי שהוגשה תלונה במשטרה, אם הנהג הסרבן או מישהו מטעמו עוד ינסה לפגוע פיזית במגיש התלונה - תהיה לו בעיה קשה והמשטרה בטוח תתערב.
ברור שזה לא שווה במחיר של פציעה ואף גרוע מזה. אבל הצד השני כנראה יודע את זה ולא יקח סיכון.
אני הייתי דופק לו בדלת עם עוד חבר ומישהו ברקע שמצלם. אבל זה אני...
t
אחרי שהוגשה תלונה במשטרה, אם הנהג הסרבן או מישהו מטעמו עוד ינסה לפגוע פיזית במגיש התלונה - תהיה לו בעיה קשה והמשטרה בטוח תתערב.
חחח
בטוח!
עשרות (אם לא מאות) נשים מוכות ומתות יכולות לספר לך סיפור אחר...
זה סתם הדבר הראשון שקפץ לי לראש, יש עוד דוגמאות
מה הקשר בין להגיש תלונה במשטרע להתיחסות של המשטרע?
boaz avrahami
02-05-21, 21:44
יש פה אנשים שממש חיים בסרט של ארץ ישראל היפה מלפני 20-30 שנה.
מיכה אל תתעסק איתם.
מי שפוגע ומסרב לתת פרטים הוא בפוטנציה אדם אלים וזה רק יתדרדר לאיומים או גרוע מכך.
מה שאמרו לך על שמאי ותביעות קטנות.
בהנחה שהוא אשם בפגיעה ובהתחשב שהוא הרע את מצבו בשל אי מסירת פרטים אתה תקבל את כספך.
הוא משחק על זה שתפחד ו/או תוותר לו בשל הטרחה.
אל תיצור מגע ישיר
אתה לא ממש חי כאן כבר כמה שנים, אה?😄😄
הוא חי במדינה אחרת. בתל אביב.
:)
יש פה אנשים שממש חיים בסרט של ארץ ישראל היפה מלפני 20-30 שנה.
מיכה אל תתעסק איתם.
מי שפוגע ומסרב לתת פרטים הוא בפוטנציה אדם אלים וזה רק יתדרדר לאיומים או גרוע מכך.
מה שאמרו לך על שמאי ותביעות קטנות.
בהנחה שהוא אשם בפגיעה ובהתחשב שהוא הרע את מצבו בשל אי מסירת פרטים אתה תקבל את כספך.
הוא משחק על זה שתפחד ו/או תוותר לו בשל הטרחה.
אל תיצור מגע ישיר
אני לא מתכוון.
החשש העיקרי שלי היא לחטוף תביעה ממנו. לא שאני חושב שאני אצא אשם, בכל זאת הוא היה מאחורי ולא שמר מרחק. מה אם עצרתי בגלל שילד חצה את הכביש? כי זה מאוד נפוץ אצלנו. מול הבית שלי יש פינת ישיבה ביער שמלא ילדים משחקים בה.
בכל מקרה, להבנתי המשפחה קשה.
עלות תיקון? נהרס ג'אנט אלומיניום/מגנזיום לא יודע כמה דבר כזה עולה. הלכה מראת צד. הפגוש יצא מהמקום ויש דפיקת פח בבית גלגל.
חייבים שמאי? אם פשוט אביא חשבוניות/קבלות על ההוצאות זה לא מספיק?
תודה
חייבים שמאי? אם פשוט אביא חשבוניות/קבלות על ההוצאות זה לא מספיק?
ואז יגידו שתיקנת סתם דברים שלא קשורים לתאונה והיו שם ממקודם, או שעלות התיקון גבוהה מדי...
קח שמאי כמו שאמרו כאן ופעל באופן מסודר.
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
יהיו לי קבלות על הנזק המדוייק. כולל צילומים. זה לא יספיק?
מיכה למען השם, פעם אחת תעשה לפי ההנחיות ובזמן ותחסוך את הפוסט הבא...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הוא הגיע להחליף פרטים...
השאלה היא מה לעשות, לחכות או לתבוע בעצמי.
באפשרות הראשונה שתהיה לך תחליף סוכן ביטוח, נראה לי שהוא לא שש לעזרתך.
כפי הידוע לי אתה לוקח את הפרטים וניגש לסוכן ביטוח שלך, ממלאים ביחד הצהרה של "מה קרה"/דו"ח תאונה, ומכאן והלאה זה תפקידו של הביטוח לתבוע, לארגן שמאי, וכו'.
אתה כן בוחר מתוך רשימה של בעלי מקצוע שיתנו לך מי אתה רוצה שיבצע את התיקון.
כפי הידוע לי אתה לוקח את הפרטים וניגש לסוכן ביטוח שלך, ממלאים ביחד הצהרה של "מה קרה"/דו"ח תאונה, ומכאן והלאה זה תפקידו של הביטוח לתבוע, לארגן שמאי, וכו'.
אתה כן בוחר מתוך רשימה של בעלי מקצוע שיתנו לך מי אתה רוצה שיבצע את התיקון.
גם כשאין לך מקיף?
גם כשאין לך מקיף?
להבנתי ביטוח צד שלישי(ג') מכסה נזקים כאלה, זה תפקידו, אם חלילה פגעת במישהו וזה ניגמר רק בפחים, עדיין זה תפקידו של סוכן הביטוח לטפל בעיניין.
כמובן שאם לפוגע יש רק ביטוח "חובה" אז כל הנ"ל לא רלוונטי.
הרכילות במושב היא שזו משפחה קשה ומגעילה.
אך, איפה הימים הטובים של ועדות הקבלה?
(סתם ציניות , נא לא לפתוח מחול שדים חדש)
(סתם ציניות , נא לא לפתוח מחול שדים חדש)
עדיין קיים, אם באותו מקום יש פחות מ 400 בתי משפחה.
ולא נרחיב. 😂
הוא הגיע להחליף פרטים...
השאלה היא מה לעשות, לחכות או לתבוע בעצמי.
נו, והארנב נראה כמו בדמיון או שהוא בסך הכל חמוד?
133731
(למי שלא מכיר: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%AA%D7%9E%D7%A8_%D7%A4%D7 %95%D7%92%D7%A9_%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%91 )
אסף.
הכי הרבה תביא הביתה סכין חדש
boaz avrahami
03-05-21, 12:50
133731
(למי שלא מכיר: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%AA%D7%9E%D7%A8_%D7%A4%D7 %95%D7%92%D7%A9_%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%91 )
זה בטוח ארנבון חמוד.
הוא בטח בא מרצונו החופשי ולא בגלל התלונה במשטרה.
משפחה טובה. מלח הארץ
אתה כן בוחר מתוך רשימה של בעלי מקצוע שיתנו לך מי אתה רוצה שיבצע את התיקון.נראה לי גם. מאוד מאכזב.
אני אדבר איתו.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
(סתם ציניות , נא לא לפתוח מחול שדים חדש)האמת שזו רכילות ואני מתייחס אליה בהתאם. ההתנהגות שלו הייתה לא בסדר ואמרתי לו שהגשתי תלונה כי הוא לא הסכים לתת פרטים, לא נראה לי שזה ממש הפריע לו מידי.
133731
(למי שלא מכיר: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%99%D7%AA%D7%9E%D7%A8_%D7%A4%D7 %95%D7%92%D7%A9_%D7%90%D7%A8%D7%A0%D7%91 )אולי כזה:
https://youtu.be/TnOdAT6H94s
עדכון - בשבוע שעבר הגיע שמאי מטעמי.
הרכב עם נזק מעל ל60 אחוז שווי רכב. השמאי הוריד אותו מהכביש.
הדוח הוגש לחברת הביטוח -שלי- על מנת שיתחילו בתביעה נגד החברת ביטוח של הנהג הפוגע.
מתברר כנראה שהנהג הפוגע לא טרח לדווח לחברת ביטוח שלו, לא ברור למה. אז מאחר והוא לא מודה באשמה כמובן, הם מתנערים ופשוט לא עונים לפניות של הסוכן ביטוח שלי. רק הגשת כתב תביעה, או כוונה להגשת כתב תביעה, מכריחים אותם להגיב.
מקווה שהפארסה הזו תסתיים בקרוב. זה פשוט מדהים איך אם אתה מצפצף על המערכת או אולי מכיר את המערכת בצורה כזו, אתה יכול להתחמק מהמון דברים. זה נראה לי כל כך משונה שהחברה המבטחת פשוט לא מגיבה. לא טורחת להגיב. מתעלמת מהדרישה לקבלת תשובה וככה ממסמסת את כל העניין. חוסר צדק משווע.
GodsFather
14-06-21, 07:53
התמימות שלך נהדרת, מיכה
מתכון לאריכות ימים
Sent from my HD1903 using Tapatalk
סוכני ביטוח אכן נוהגים להגיש בשם מבטוחים שלהם מכתבי דרישה לצדדי ג' שפגעו ברשלנותם ברכב המבוטחים שלהם.
יחד עם זאת, זה לא מתפקידם ובטח שלא בתחום סמכותם החוקית לייצג אדם כלפי צד ג' בדרישה/ תביעה לפיצוי - ייצוג שכזה זה עניין שנתון על פי חוק לעורכי דין שרק להם מוקניית הסמכות לייצג ולטעון בשם אדם אחר (בעיקר בפני מוסדות שיפוטיים או סמי שיפוטיים).
לפותח השרשור - מיכה, מוכן לסייע לך בעניין בעלות סימלית וההמלצה היא להגיש תביעה לבית משפט ךתביעות קטנות נגד נהג הרכב הפוגע ונגד חברת הביטוח המבטחת אותו - אחר יימשכו העניין כמו מסטיק.
מיכה, זה הגראנד צ'רוקי?
חס וחלילה.
מיצובישי לאנסר ספורטבק מודל 2011.
גם אם הגראד יהיה בCAR COMPACTOR אני לא אוריד אותו מהכביש...
- - - Updated - - -
סוכני ביטוח אכן נוהגים להגיש בשם מבטוחים שלהם מכתבי דרישה לצדדי ג' שפגעו ברשלנותם ברכב המבוטחים שלהם.
יחד עם זאת, זה לא מתפקידם ובטח שלא בתחום סמכותם החוקית לייצג אדם כלפי צד ג' בדרישה/ תביעה לפיצוי - ייצוג שכזה זה עניין שנתון על פי חוק לעורכי דין שרק להם מוקניית הסמכות לייצג ולטעון בשם אדם אחר (בעיקר בפני מוסדות שיפוטיים או סמי שיפוטיים).
לפותח השרשור - מיכה, מוכן לסייע לך בעניין בעלות סימלית וההמלצה היא להגיש תביעה לבית משפט ךתביעות קטנות נגד נהג הרכב הפוגע ונגד חברת הביטוח המבטחת אותו - אחר יימשכו העניין כמו מסטיק.
לפי מה שהסוכן שלי אמר, יש להם עורך דין שעובד על פי הצלחה והתשלום נגבה מהצד השני. יש כמובן אגרות שעולות לי אבל זה סביבות 350 שח.
אני מחכה לראות מה קורה. להבנתי זה לוקח זמן ויש לחברת ביטוח 30 יום להגיב ממועד הגשת התביעה או משהו כזה. בנתיים זה קצת תקוע אצל הסוכן שלי. צריך לברר מה קורה.
- - - Updated - - -
התמימות שלך נהדרת, מיכה
מתכון לאריכות ימים
יופי, תגובה נהדרת. מוכן להסביר את עצמך? כי זה ממש ממש מעצבן!
סוף דבר - החברת ביטוח של הנהג הפוגע שילמה.
עכשיו אני צריך למכור את הרכב לפירוק.
תודה על העזרה.
5 עמודים של: " אל תהיה תמים", "חיים במדינת תל אביב", "למשטרע לא אכפת", "קח סכין", "ליטרים של דם", וכו' וכו',
בסוף, הכל נסגר לפי הספר, ואפילו תוך פחות מחודשיים.
אבל הכי כיף לצעוק שהמדינה חרה, כולם מניאקים, פעם היה פה טוב - היום כולם זבל.
ולא ניתן למקרה בודד, או הרבה בודדים, למנוע מאיתנו את הזכות האזרחית הבסיסית ביותר. מאבני היסוד של המדינה הדמוקרטית, עקרון ומנהג יהודי עתיק יומין: הזכות להתבכיין (לצעוק גוועואלד - ליצואי אשכנז שביננו - אני בטוח שבעדות המזרח יש ביטוי אחר, שמגלם את הבכיינות היהודית באופן זהה).
שלכם ובשבילכם, (למרות שכולכם, במדינה שלכם, נגדי)
יוני5
GodsFather
14-07-21, 17:42
אם אני מבין נכון, היה תשלום אגרה של 350 ש"ח בשביל לקבל את הפיצוי שמגיע לו מלכתחילה?
אם אני מבין נכון, היה תשלום אגרה של 350 ש"ח בשביל לקבל את הפיצוי שמגיע לו מלכתחילה?
לא, אם החברת ביטוח הייתה מתנערת, אז הייתי צריך לערב עורך דין ותביעה וזה עולה 350 שח.
מה שלקח פה זמן זה להשיג תגובה מהביטוח של הנהג הפוגע. להבנתי הוא כלל לא דיווח על הפגיעה (אני כמעט בטוח שראיתי אותו נוסע כשהפגיעה שלו עדיין קיימת אז לא ברור מה הקטע שלו) ולכן החברת ביטוח שלו התנערה.
ברגע שהגשתי להם דוח שמאי ואת כל הניירת כולל את הפרטים שלו, הם צריכים לפתוח בחקירה. לא יכולים להתנער. חייבים לתת תשובה תוך 30 יום.
אני מניח שבשבילם זה לא סכום בשמיים, 22+ אלף שח. לא שווה להם להתעסק עם זה כי בתכל'ס, הוא אשם.
עכשיו אני מנסה להפטר מהשרידים. לצערי רכב ראלי (שזה ממש מתאים לסוג הפגיעה ברכב כי גם ככה מחליפים לצרכי ראלי את כל מה שנפגע) הוא לא יהיה כי הגיר שלו לא מתאים. הסבה לגיר ידני תעלה כמו להביא רכב עם גיר ידני. מה גם שמה שהולך חזק בארץ היום זה ה206CUP.
boaz avrahami
15-07-21, 06:41
מיכה, זה לא ככה עובד.
אתה מודיע לחברת הביטוח שלו על הנזק.
הם שולחים למבוטח שלהם הודעה ושואלים אם הוא מודה. רק אם הוא מודה הם מטפלים בפניה שלך.
הם לא יכולים לשלם בלי שהוא מודה וההשתהות שלו ואולי גם השרות שלהם הם מה שעיכבו.
אני לא יודע מה קורה שם. מה שלי נאמר, מהסוכן ביטוח שלי, זה שאחרי שאני מגיש תביעה לביטוח, לא תביעה משפטית, הם מחוייבים לענות תוך 30 יום. במסגרת ה30 יום הם שולחים חוקר לנהג לברר את הפרטים. מודה או לא מודה זה לא מעניין (לדעתי) החוקר מן הסתם חוקר את האירוע וממליץ החלטה כזו או אחרת.
אני לא בטוח אם הנהג צריך להודות באשמה או רק להודות שהיה מעורב בתאונה. בכל מקרה, הסתדר לי. היה יכול להיות יותר גרוע.
סיכום דבר: - שכחתי לעדכן...
לפני כמה שבועות קבלנו את מלא הכסף מהביטוח פחות עלות השרידים+עלות השמאי.
סה"כ סביבות 22 אלף שח.
ביום שישי האחרון המיצובישי נמכרה לפירוק ב2000 שח. הקונה אפילו לא התווכח על המחיר. להבנתי יש לזה ביקוש.
אמנם השמאי תמחר ב2400 אבל לא חשבתי שאקבל כזה סכום. שיהיה, לא נורא.
זהו. נגמר :-)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.