התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אפשרויות להגברת התאורה הסטנדרטית

matikrimerman
03-05-21, 10:16
אהלן,
חושב על דרכים/כדאיות להגביר את יכולות התאורה של הקינג שלי בלי כל מיני שינויים גדולים או יקרים

בחיפושים פה בפורום מצאתי איפושהו המלצה על התקנת נורות שניקראו +130% או משהו כזה ובאחת הקבוצות בפייבוק מישהו המליץ לי על הנורות הבאות:
Philips H4 Racing Vision 472 150% more vision headlight bulbs 12342RVS2 SET (https://www.ebay.co.uk/itm/293186702841?fbclid=IwAR0bcVLs_Mv9GuI2jw XVF9cQFbF1dXGe7JV_IJ1rrEJ6bQF08zx7C_IWy9 8)

אשמח לשמוע מה היתרונות/חסרונות של דבר כזה. לדוג'-
האם יש בעיות בטסט?
האם האורך חיים של הנורות האלה מאוד קצר? וכיו"ב

וכמובן אם יש פתרונות אחרים מומלצים אשמח לשמוע

erezgur
03-05-21, 10:33
דבר ראשון הייתי בודק את מצב הפנס עצמו - לפעמים ליטוש של פנס ישן מביא אותך למצב סביר בהחלט.

הנורות החזקות של החברות הטובות, פיליפס אוסרם - בהחלט מעולות. הן יקרות ועושות את העבודה, לא צריכות להיות בעיות בטסט.
כאשר נסעתי עם כאלו בפרייבט, היו נהגים שחשבו שאני עם אור גבוה מסנוור (אותו לי עם האורות מדי פעם).

נשלח מהנייד

matikrimerman
03-05-21, 10:43
דבר ראשון הייתי בודק את מצב הפנס עצמו - לפעמים ליטוש של פנס ישן מביא אותך למצב סביר בהחלט.

הנורות החזקות של החברות הטובות, פיליפס אוסרם - בהחלט מעולות. הן יקרות ועושות את העבודה, לא צריכות להיות בעיות בטסט.
כאשר נסעתי עם כאלו בפרייבט, היו נהגים שחשבו שאני עם אור גבוה מסנוור (אותו לי עם האורות מדי פעם).

נשלח מהנייד

תודה. הפנסים בגדול במצב סביר, פשוט נחמד שיש אקסטרא תאורה בכבישים החשוכים והצרים באזור הקיבוץ בלילות.

alto
03-05-21, 10:48
נורות כאלו חוקיות/עוברות טסט?
אני החלפתי את העדשות של הנורות דרך, הנורות קסנון מסתבר ששורפות אותן, שינוי גדול מלפני, שווה גם לבדוק.

ארנון

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

נדב42
03-05-21, 10:52
אין לי נסיון אישי עם הנורות של פיליפס, יש לי נסיון מצויין גם עם Osram nightbreaker (יש כמה גרסאות, כולן מעולות) ועם נורות של Hella שקניתי בגל-אור, לא זוכר את הדגם המדוייק, אבל לא הנורות הרגילות שלהם אלא המוגברות.

בכל המקרים האלו מדובר בנורות הלוגן שלא מצריכות שום שינוי - מוציאים את הנורה הישנה ומתקינים את החדשה במקומה וזהו. אותם חיבורים, אותן תושבות, ואותה צריכת זרם.

הערה כללית בהחלפת נורות הלוגן (גם הרגילות): חשוב לשים לב שלא לגעת בזכוכית בשום שלב, השומנים שעל הידיים (במידה שאנחנו לא רואים/מרגישים בכלל) יישארו על הזכוכית ויישרפו, וזה יפגע בעוצמת התאורה. נראה לי בכל מקרה ששווה לעשות את ההחלפה עם כפפות קורונה...

udi25
03-05-21, 11:26
[
נראה לי בכל מקרה ששווה לעשות את ההחלפה עם כפפות קורונה...[/QUOTE]

שעולות עכשיו פי 5 ממה שעלו לפני חודשיים

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

ד ו ר ו ן
03-05-21, 18:56
יש לי נסיון מצויין גם עם Osram nightbreaker (יש כמה גרסאות, כולן
+++

JustDoB
04-05-21, 18:52
אהלן,
חושב על דרכים/כדאיות להגביר את יכולות התאורה של הקינג שלי בלי כל מיני שינויים גדולים או יקרים

בחיפושים פה בפורום מצאתי איפושהו המלצה על התקנת נורות שניקראו +130% או משהו כזה ובאחת הקבוצות בפייבוק מישהו המליץ לי על הנורות הבאות:
Philips H4 Racing Vision 472 150% more vision headlight bulbs 12342RVS2 SET (https://www.ebay.co.uk/itm/293186702841?fbclid=IwAR0bcVLs_Mv9GuI2jw XVF9cQFbF1dXGe7JV_IJ1rrEJ6bQF08zx7C_IWy9 8)

אשמח לשמוע מה היתרונות/חסרונות של דבר כזה. לדוג'-
האם יש בעיות בטסט?
האם האורך חיים של הנורות האלה מאוד קצר? וכיו"ב

וכמובן אם יש פתרונות אחרים מומלצים אשמח לשמועהיו לי כמה פעמים, אחלה מוצר, אין בעיה בטסט

Sent from my SM-G980F using Tapatalk

-->