צפייה בגרסה מלאה : התקנת גגון מרפסת - יעוץ
מאיר אלוני
04-05-21, 18:42
אני צריך להתקין גגון מעל התריסים במרפסת אחורית, מדובר בקומה שנייה גובה מהקרקע כ-9 מטר, הגגון באורך 3 מטר ואולי לכל אורך המרפסת כ-8 מטר, אין גישה למנוף.
באיזה חומרים להשתמש ?
האם כדאי אם כבר לעשות גגון לכל האורך ? מדובר בצד מערבי פתוח לרוחות וגשמים חזקים.
איך להתקין ? בחלקים או יחידה אחת ? יש גישה מהקומה מעל.
האם יש פה בעל מקצוע לבצע את העבודה ?
תודה לעוזרים
133743
133744
המלצה חמה, אל תקשיב לעצות כאלה מהאינטרנט.
תשיג לך קונסטרוקטור שיהיה מוכן לחתום על התוכניות ביצוע
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
מאיר אלוני
04-05-21, 21:15
סוכך מתקפל לא יתאים?
אשמח לשמוע יותר אם יש מישהו שמבין בתחום.
המרחק מצד לצד 8 מטר
לא יתן מענה בגשם ורוחות ישבר או יעוף
נכתב מהנייד סליחה על הטעויות
אני בניתי מפרופילים 20×20 עומק 80 ס"מ ורוחב של 3 וקצת מ' האחד ו1.5 מ השני. חיפוי סנטף (פחות מומלץ מבחינת רעש. יש היום סנטף משופר ששכחתי את שמו). לא יעוף גם ברוחות חזקות, ולמעשה לא הייתי ממליץ, אבל אפשר גם להתלות על זה.
אבל.... מכוער רצח.
יש גם מרקיזות מפוליקרבונט (או סתם פלסטיק כלשהו) שניתן לקנות בהום סנטר (או בזאפ), וגם לשרשר אחת לשניה לאיזה אורך שרוצים. אצלי משמשות מעל הדלת כניסה ומחזיקות יפה מאוד כבר כמה שנים.
אבל. כמו שנאמר, ברגע שהגשם מגיע עם רוח, אין לזה אפקטיביות. צריך חתיכת מפרש ענקי כדי שזה באמת ימנע מגשם להגיע לחלון. שמש בקיץ אכן נעצרת על קו אדן החלון ולא הורסת את הספות שבפנים, אבל בחורף, מכיוון שהיא בזווית היא כן חודרת.
דבר נוסף, המרקיזות צריכות לבלוט לפחות מטר מהצדדים, אחרת שמש נכנסת מהצד.
אצלי מפנה דרום מערבי, והשמש היא עיקר הבעיה. אצלך השמש ממערב ולכן מניח שבמילא היא מגיעה נמוך, ולא ניתן למנוע ממנה "להרטיב" את הבית.
תיכף תמונות.
במרקיזות לוודא שקונים פוליקרבונט ולא פוליגל.
133749
133750
מאיר אלוני
06-05-21, 11:57
אני בניתי מפרופילים 20×20 עומק 80 ס"מ ורוחב של 3 וקצת מ' האחד ו1.5 מ השני. חיפוי סנטף (פחות מומלץ מבחינת רעש. יש היום סנטף משופר ששכחתי את שמו). לא יעוף גם ברוחות חזקות, ולמעשה לא הייתי ממליץ, אבל אפשר גם להתלות על זה.
אבל.... מכוער רצח.
יש גם מרקיזות מפוליקרבונט (או סתם פלסטיק כלשהו) שניתן לקנות בהום סנטר (או בזאפ), וגם לשרשר אחת לשניה לאיזה אורך שרוצים. אצלי משמשות מעל הדלת כניסה ומחזיקות יפה מאוד כבר כמה שנים.
אבל. כמו שנאמר, ברגע שהגשם מגיע עם רוח, אין לזה אפקטיביות. צריך חתיכת מפרש ענקי כדי שזה באמת ימנע מגשם להגיע לחלון. שמש בקיץ אכן נעצרת על קו אדן החלון ולא הורסת את הספות שבפנים, אבל בחורף, מכיוון שהיא בזווית היא כן חודרת.
דבר נוסף, המרקיזות צריכות לבלוט לפחות מטר מהצדדים, אחרת שמש נכנסת מהצד.
אצלי מפנה דרום מערבי, והשמש היא עיקר הבעיה. אצלך השמש ממערב ולכן מניח שבמילא היא מגיעה נמוך, ולא ניתן למנוע ממנה "להרטיב" את הבית.
תיכף תמונות.
תודה על התשובה המושקעת.
באמת חשבתי על השקעה במשהו שיחזיק שנים כדוגמת העבודה שלך, לצערי כל בעלי המקצוע שדיברתי איתם לא נשמעו לי אמינים, הגגון שאני צריך הוא יותר למנוע מהיונים לחרבן על הכביסה אבל גם למנוע חדירת מים מהמשקוף העליון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.