צפייה בגרסה מלאה : בחירת טרקטורון
Pepo20000_m
21-05-21, 11:06
חברים,
נכנסתי ״לשגעון״ של הטרקטורונים.
רוכב חדש ולא מבין בכלל בתחום.
רוצה לקנות טרקטורון חדש (לנסיעות רגועות ,משפחתי)
מתלבט בין 2 חברות
Tgb
Cfmotor
יכולים בבקשה להמליץ...
תודה
מסיבוב שעשיתי על tgb זה כלי שהולך להיות כוכב גדול פה
נכתב מהנייד סליחה על הטעויות
חברים,
נכנסתי ״לשגעון״ של הטרקטורונים.
רוכב חדש ולא מבין בכלל בתחום.
רוצה לקנות טרקטורון חדש (לנסיעות רגועות ,משפחתי)
מתלבט בין 2 חברות
Tgb
Cfmotor
יכולים בבקשה להמליץ...
תודה
טרקטורון ומשפחתי לא הולך ביחד , אולי אתה מדבר על SBS 4 מקומות.
כרגע שולטים בשוק טרקטורונים והSBS פולריס וקאן אם , לטרקטורוני ספורט יש את ימאהה וKTM , כל השאר בליגה נחותה ובעלי סחירות מאד נמוכה.
פתרון קומבינה לא חוקי, אבל מאוד פופולרי, הוא רכישת ריינג'ר שיש לו ארגז מרווח יותר מאשר לrzr הספורטיביים, ולהתקין שם ספסל נוסף לילדים. יש המון כלים כאלה בשטח, הבעיה שהספסל האחורי אוכל מלא אבק מהצדדים.
כמובן, אינו חוקי בעליל.
השאלה הנוספת היא האם תכננת על ביטוח חובה? והאם כבר ביררת מחירים זה יוצא כ4000 ש"ח.
אני רוצה להוסיף לדיון הזה קצת מהנסיון שלי בשבועיים האחרונים, הצטרף אלינו חבר עם CFMOTO 2020 לטיול של 3 ימים בצפון , טיול יחסית עדין , סיבובי מעיינות וקצת שבילים לבנים , בלי עבירות מיוחדת .
בטיול הזה היו 9 כלים מתוכם 6 טרקטורונים של קאן אם, מ2007 ועד 2014 , הCFMOTO היה החדיש מכולם 2020 , לכל הטרקטורונים הטיול עבד חלק , הם כולם עבדו כמו שעון , אבל הCFMOTO הרס לנו את הטיול
זה התחיל בקושי בהתנעה ביום הראשון , זה המשיך למצבר גמור (כתוצאה מהתנעות ממושכות) , ובסופו של דבר כנראה גם הלך האלטרנטור , כל הטיול היינו עסוקים בלכבות שרפות של הכלי הנוראי הזה , ביום האחרון גם התנתק לו הגלגל הקדמי ונשבר הציר או משהו כזה , זה היה הסוף חילצנו את הכלי ובעל הCFMOTO לקח אותו ישירות למוסך להחלפה ומכירה.
בנוסף שמתי לב שהכלי מאד בסיסי , מאד לא נעים לנהיגה , והמנוע מאד מאד חלש בעליות קשות
תזהרו מהכלים האלו , הם לא עמידים בכלל ולא מתאימים למטיילים שמתמידים ויוצאים כל שבוע לטיול.
איך אתה יודע שזה לא מקרה פרטי בכלי הזה ספציפית ?
איך אתה יודע שזה לא מקרה פרטי בכלי הזה ספציפית ?
אני לא יודע , עדיין כלי בין פחות משנתיים , כל כך הרבה תקלות . לעומת כלים בני 14 שנה שעובדים כמו שעון .
חנן-ג'יפולוג
13-06-21, 10:31
אני לא רוצה להמעיט בערכן של התקלות, אבל בניגוד למתואר מדבריך מדובר בשתי תקלות:
קושי בהתנעה.
יד סרן שבורה?
שאר התקלות המתוארות הן תוצאתיות ונובעות בעיקר מאופן התנהלות הרוכב מול התקלה הראשונה. הוא היה אמור וגם יכול למנוע אותן.
אני לא רוצה להמעיט בערכן של התקלות, אבל בניגוד למתואר מדבריך מדובר בשתי תקלות:
קושי בהתנעה.
יד סרן שבורה?
שאר התקלות המתוארות הן תוצאתיות ונובעות בעיקר מאופן התנהלות הרוכב מול התקלה הראשונה. הוא היה אמור וגם יכול למנוע אותן.
קח מזה מה שאתה רוצה , הכלי ברמה מאד נמוכה , אני לא מצרף לטיולים שלי כלים כאלו בעתיד.
מי שקונה כלי כזה שיעשה סבוב סביב הבית שלו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.