PDA

צפייה בגרסה מלאה : הזמנת חלפים באתר IMPEX

Eitan_S
21-05-21, 12:33
שלום חברים,

מספר שאלות לגבי התשלום באתר הנ"ל.

ראשית, בסל הקניה יש מקום לרשום את המשקל הכולל של החלקים ובנוסף את גודל הקופסה.
את משקל החלקים אין בעיה, אבל כיצד מחשבים את גודל הקופסה עבור כל החלקים?

שנית, לאחר הוספת חלפים לסל הקניה התשלום הנדרש הוא עבור סך החלקים אולם ללא עלות ההובלה.

מה אני עושה לא נכון?

תודה,

איתן

guyo
21-05-21, 12:49
לא יצא לי מהאתר שצינת, אבל ביושופס העיקרון דומה. אתה מכניס משקל וגודל מוערכים. החישוב הסופי, כולל עלויות השילוח, שחרור, וכו' מחושבות כשהחבילה מגיע אל המשלח.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
21-05-21, 13:15
אם אני זוכר טוב אז אתה מבצע הזמנה בלי לשלם. הם שולחים לך הצעת מחיר סופית, ואם מתאים לך אז אתה משלם.

סולי
21-05-21, 14:32
הזמנתי מהם מספר פעמים, אז אני אמשיך את חנן,
אם אתה מקבל את ההצעת מחיר, אתה משלם. (לעיתים יש חלקים שמתוודא שאינם במלאי/הערך שלהם שונה מההצעה)

מנסיוני הם הוגנים מאוד ורק בנפחים או משקלים גדולים היה צורך בתוספת ולרוב היא הייתה זעומה, דולר שתיים.

אחרי ששילמת הם מאגדים מכל מני מחסנים את החלקים לנקודה אחת ומעדכנים אותך.

אחרי שהחלקים נאספו אתה "יוצר" חבילה ושולח כשאתה מגדיר את התיאור ואת ערך החבילה.

חשוב מאוד, אימפקס פשוט כותבים חלקי רכב.. ופדקס רוכבים על זה מבלי להסתכל על הפירוט לכן חשוב בהערות לרשום בפשטות, משפט אחד תיאור מתאים ואת ערך החבילה.

למרות הכאב ראש כביכול בכל התהליך אימפקס התגלו בשנתיים האחרונות כספק הכי זול גם במחיר החלקים וגם בשילוח פלוס האופציה לרכוש חליפי "מייד אין יפן" ולא רק מקורי. +היכולת להגדיר את תכולת וערך החבילה.

אימפקס+בועז חסכו לי הרבה מאוד כסף... ועל כן תודה ענקית לבועז! (:

כמובן שלבעלי רכבים יפנים חשוב להכיר שלאימפקס מתחרים,
Megazip.net, רק מקורי, יקרים אך ידידותיים יותר למשתמש.

Amayama, זולים כמו אימפקס לעיתים הרבה יותר ממגה זיפ, לגבי ידידותיות למשתמש .. לא התנסתי .

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

amitaikl
22-05-21, 17:57
אני קונה דרך Amayama
התהליך קצת יותר איטי - אוספים את כל הפרטים ולוחצים על אישור.
מיידית מתקבל מייל המפרט את התכולה ויומיים-שלושה לאחר מכן מגיע מייל המפרט גם את העלות כולל משלוח, וכן האם כל הפריטים קיימים.
המשלוח עצמו נשלח מספר ימים לאחר התשלום.
עובדים עם כל הבינלאומיים הגדולים

-->