צפייה בגרסה מלאה : תושבות בודי מקוריות?
yoavshefer
15-03-06, 20:11
לתושבות הבודי המקוריות{יאנוביץ'} יש תותב מתכת שיושב בתוכן.כאשר אני סוגר אותן התותב מונע הידוק של הגומיות, ובעצם יש חופש של כמה מילמטרים, בו התושבת יכולה לנוע בתוך השילדה.
האם זה המצב הנורמלי?
http://www.jeepolog.com/with.php?pic=ira_CJ_restore_pics/Pc110030.jpg
כאשר אני סוגר אותן התותב מונע הידוק של הגומיות, ובעצם יש חופש של כמה מילמטרים, בו התושבת יכולה לנוע בתוך השילדה.
התותב אכן גם מונע הידוק של הגומיות, אבל רק למצב של הידוק יתר שיפגע בגומיות. הוא כן אמור להדק אותן כך שלא יהיה חופש, אפילו לא מילימטר.
כיוון שזה אתה, יואב, לא נראה לי שלא הרכבת אותן נכון.
יתכן שבנית תושבות חדשות בשאסי מעובי מתכת אחר (המקוריות 4, אם אני זוכר נכון).
בנוסף, נדמה לי, עד כמה שאני זוכר, שלא כולן זהות, ויש 3 גדלים שונים במעט, ויתכן שהרכבת זכר על נקבה שאינה שלו.
yoavshefer
15-03-06, 22:25
שמיל מדובר על שלדה של סיקס מודל 77. אני לא עשיתי שום שינוי בתושבות.
הגומיות שפרקתי היו דומות לחדשות רק בעלות תותב קצר יותר, ככה שאני מבין שאם אקצר את התותב של החדשות זה יפתור את הבעיה. תקן אותי אם אני טועה.
תודה יואב.
ערן המסוקס
15-03-06, 22:43
תחילה באמת כדאי לך לבדוק שכל התושבות מאותו הסוג ואם יש אפשרות, כמו שאמר קודמי לסידור שונה.
דבר שני, בדוק גובה התושבות לבודי לפני הידוק ברגים. אם צריך מוסיפים דסקיות.
שלישית, אתה יכול להוסיף דיסקיות כדי בשביל לסגור את הרווח הרצוי, וכך תמנע מחיתוכים. איך שאתה רוצה.
אם התותב יוצא בקלות, ואינו מודבק לגומי, הייתי מכניס את התותב הישן, חוסך את החיתוך, ובטוח שהחיתוך בניצב.
אם התותב לא יוצא בקלות, אל תלחם איתו, וצור דסקיות לביטול המרווח כמו שערן הציע.
בכל מקרה, בדוק לפני זה שאין לך מצב של מידות מעט שונות (גבהים) בין הזכרים עצמם ובין הנקבות עצמן. נראה לי שזו הבעייה, כי אין הבדל בעובי המתכת בתושבות השאסי בין 77 למאוחר יותר.
בתור זה שהתמונה היא שלו...
דיסק
(ואני עדיין צריך לקצר שתיים או שלוש מהתושבות...)
עירא
yoavshefer
16-03-06, 19:54
בתור זה שהתושבות{בתמונה} שלו, לקח לך הרבה זמן להגיב עירא.
בכל מקרה הדיסק כבר עבד, התותבים קוצרו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.