צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על רודאו
ioniamichael
30-05-21, 11:56
היי חברים,
אני מתכנן להחליף את הג׳ימני שלי, וחשבתי ללכת על רודאו.
ממש אשמח לחוות דעת על הרכב מאחר ולא מצאתי שום מדריך על הרכב הנ״ל בפורום.
מה רמת האמינות שלו ( במידה וטופל כמו שצריך ).
האם החלקים זמינים בארץ ומה ועד כמה הם יקרים ביחס לג׳ימני נגיד?
איך המנוע מתמודד עם מערכת גז?
אוטומט או ידני ?
האם יש לו הילוך כוח ונעילות ? או שאת הנעילות צריך להתקין בנפרד?
אגב אם יש פה מישהו שרוצה להחליף את הרודאו שלו בג׳ימני 2007 מושלמת , שלחו הודעה פרטית , אבל קודם כל כמובן מה שרשמתי למעלה.
יום מקסים לכולם.
היי חברים,
אני מתכנן להחליף את הג׳ימני שלי, וחשבתי ללכת על רודאו.
ממש אשמח לחוות דעת על הרכב מאחר ולא מצאתי שום מדריך על הרכב הנ״ל בפורום.
מה רמת האמינות שלו ( במידה וטופל כמו שצריך ).
האם החלקים זמינים בארץ ומה ועד כמה הם יקרים ביחס לג׳ימני נגיד?
איך המנוע מתמודד עם מערכת גז?
אוטומט או ידני ?
האם יש לו הילוך כוח ונעילות ? או שאת הנעילות צריך להתקין בנפרד?
אני אענה רק על מה שאני יודע.
אין רודאו ידני במקור בארץ.
יש הילוך כוח
יש נעילות קדמיות ואחוריות מופעלות אוויר, HF ו TRE (סיניות). לא מכיר אוטומטיות ולא חושב שאפשר כי יש מוגבל החלקה בסרטן האחורי.
לדעתי קשה מאוד להתחרות במחירי חלקים וזמינות של גימני שנמכר פה איזה 20 שנה, אז נראה לי שיש פוטנציאל למחירים יקרים יותר - אבל יש את אמריקה והאינטרנט.
למיטב זכרוני מומלצים השנתונים האחרונים שהגיעו עם גיר טוב יותר.
בהיסטוריה של הפורום יש הרבה מאד מידע על איסוזו רודאו (https://tinyurl.com/8kejtzpp), אבל מדריך מסודר אין, תצטרך לעבור על פני כמה שרשורים.
הילוך כוח יש, סרני דנה 30 קדמי ו44 אחורי ותמיד היו נעילות לא מקוריות מסוגים שונים. היו וישנם הרבה רודאו נעולים X2 עם צמיגים 31 שעשו שטח מכובד. היו ואולי עדיין פעילות גם קבוצות לא גדולות אבל מגובשות של בעלי רודאו. הרודאו האחרון נמכר ב2004, וזה כנראה המכשלה העיקרית.
אם אתה פתוח לעוד אפשרויות, עלה בלוח המודעות פאג'רו ספורט 2003 משופר - זה רכב שיש באותה נישה שיווקית של רודאו לפני 20 שנה. אולי יעניין אותך.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/120948
AdiVitara02
01-07-21, 16:25
אני עברתי מג'ימני 2007 לרודאו לפני שנה וחצי.
אין מה להשוות בשום פרמטר
אני באופן אישי הייתי צריך לעשות את זה עקב התרחבות המשפחה
אני אחזק מה שכבר נכתב כאן:
מה רמת האמינות שלו - בנתיים לא קרה לי שלא הגעתי ליעד אבל צריך להיות מוכן לבלת"מים
האם החלקים זמינים בארץ ומה ועד כמה הם יקרים ביחס לג׳ימני נגיד - יקר יותר רוב מה שיש זה מפירוק / ניתן גם להזמין מrockauto
איך המנוע מתמודד עם מערכת גז - שלי בנזין אבל מעידים שנוסעים יפה על גז, יש גם אופציה להחליף את הגלגל ספייר במיכל עגול ככה שזה לא תופס מקום בבגאז'
אוטומט או ידני - אצלי אוטומט, שנתונים 2000-2002 בעיית גיר ככה שיש כאלו שהחליפו לידני / שיפצו
האם יש לו הילוך כוח ונעילות ? או שאת הנעילות צריך להתקין בנפרד? - יש הילוך כח, נעילות יש להתקין
מוזמן ליצור קשר לעוד שאלות אם יש לך
אם כבר רודאו אז מהשנים 2003/4, מגיע עם גיר אייסין יפני, שנתונים מתחת כבר נבלות לדעתי.
הרכב היה מיועד לשוק האמריקאי אז כמו שנמרוד ציין, סרנים דנה, ככה שיש גם נעילות אוטומטיות.
קח בחשבון שחובה להגביה ולמגן אחרת יגרד את הגחון בכל הזדמנות.
היה דגם(שנחשב ללא מפואר) שהגיע עם גלגל ספייר על הדלת האחורית.
לפי מה שאני זוכר יש בעיה עם האגזוז/דוד נמוך מאוד ודרוש שינוי, מסרק הגה נוטה לנזול, יחידת השילוב החשמלית על הסרן הקידמי נוטה להיתאבד.
זה בגדול.
נ.ב.
לגבי המנוע, לא הייתי מהמר על גז, המנועים האלה גם ככה רגישים וקשה להשיג כזה.
שים דגש על מערכת הקירור.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.