התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מישהו התנסה עם צמיגי Falken Wildpeak MT?

ariel-ro
11-06-21, 14:43
אהלן,
אצטרך להחליף צמיגים בקרוב.
כרגע על Cooper STT Pro ומרוצה מהם.
בדקתי מה חדש וראיתי את הFalken הנ"ל. על פניו זו חברה טובה עם אבא ואמא ועם צמיגים טובים מאוד.
בנוגע לצמיג הנ"ל, הוא באותו הקוטר של הקופר(30.7) אך כבר יותר ב3ק"ג(מבחינתי זה אומר יותר גומי:) )
למישהו יש ניסיון?

אריאל

asafk
12-06-21, 18:01
לגבי 'חברה טובה' - זה סה"כ מותג של סומיטומו. חברת צמיגים יפנית שמייצרת ביפן ובסין ובטורקיה.
לא אומר כלום לגבי הצמיגים עצמם ואין לי היכרות קרובה איתם - אבל השם ההיסטורי פאלקן הוא רק... שם.

אסף.

Sent from my Redmi 4X using Tapatalk

דרור ברלי
13-06-21, 08:38
מה המחיר?

ariel-ro
14-07-21, 16:22
רק עכשיו שמתי לב שדרור הגיב ולא הגבתי לאסף.

אסף,
לפאלקן יש דגמים טובים לכביש, והם משמעותית טובים ממיטב התוצרת הסינית.(לפי מבחני ביצועים) לכן אני מתייחס אליהם ברצינות כלשהי, אבל למרות זו שאלתי, כי חשוב לבחון לפי דגם ולא רק חברה

דרור,
590ש"ח
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6381&cs=1&diameter=5&aspectRatio=3&width=3&type=4
בינו לבין הקופר הנוכחיים אין הבדל גדול במחיר, לכן אם אין ניסיון לאף אחד, אמשיך עם הקופר

נדב42
14-07-21, 19:14
יש לך במידה הזו גם טויו וגם יוקוהמה.
את הטויו מהללים פה מעל דפי הפורום, ועם היוקוהמה (במידה אחרת) אני מאוד מרוצה בויטארה.

דרור ברלי
15-07-21, 08:34
במידה הזו יש הרבה.
השאלה כמה עולה.

אם תמצא טויו MT ותשלם עליהם 750, תרגיש מלך העולם.

פחות מ-600 לצמיג זה מחיר טוב. עכשיו נשאלת השאלה אם הצמיג טוב גם כן. אין סיבה שלא יהיה טוב, אבל כמו שאומרים - צריך מישהו שיהיה ראשון וכולם יתגלחו על הזקן שלו.....

שגיא S
15-07-21, 16:55
אני יודע שהם הספונסרים של הצמיגים של מסעות ULTIMATE ADVANTURE...ושם אנשים מרוצים...
מצד שני זה הכל שיווקי שם.

אבל זה לא צמיג ללא אמא ואבא וללא שם. רק בארץ הם פחות מוכרים.

נמרוד
18-07-21, 13:29
אהלן,
אצטרך להחליף צמיגים בקרוב.
כרגע על Cooper STT Pro ומרוצה מהם.
בדקתי מה חדש וראיתי את הFalken הנ"ל. על פניו זו חברה טובה עם אבא ואמא ועם צמיגים טובים מאוד.
בנוגע לצמיג הנ"ל, הוא באותו הקוטר של הקופר(30.7) אך כבר יותר ב3ק"ג(מבחינתי זה אומר יותר גומי:) )
למישהו יש ניסיון?

אריאל

אני די בטוח ש Falken Wildpeak MT היה אופציה מקורית ברנגלר רוביקון בשנים מסוימות.

דרור ברלי
18-07-21, 15:25
אני די בטוח ש Falken Wildpeak MT היה אופציה מקורית ברנגלר רוביקון בשנים מסוימות.

ראיתי כמה רנגלרים חדשים עם הצמיג הזה. כנראה מיבוא מקביל.
אם זה טוב להיות צמיג מקורי מיצרן הרכב, כנראה הוא צמיג מספיק טוב בכלל.

-->