התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שילוח עצמי של חלק חילוף מחנות בארה"ב

רוכב_נוהג
14-06-21, 22:50
הי,
יש לי את הסיטואציה הבאה:
*חלק חילוף שלא נמצא ברשימת "דרישות התקן של מוצרי תעבורה" (צמת חוטי חשמל למנוע).
*אחרי חיפוש ארוך מצאתי חנות חלפים בארה"ב שנשאר לה אחד במלאי, הבעיה שהם שולחים לוקלית בתוך הסטייט שלהם, ובמקרה שירותי "הכתובת בארה"ב" (דיל טס ודומיהם) לא ממוקמים בסטייט המדובר (פלורידה).
אשמח לעזרה איך בכל זאת אפשר לייבא את החלק?
חשבתי פשוט להזמין איסוף פדקס מהחנות לאחר שאשלם על המוצר. השאלה האם פדקס ידרשו ממני כל מיני מסמכי יבוא וכדומה? אז נכנסתי לאתר משרד התחבורה לטופס המקוון "בקשה לייבוא מוצרי תעבורה", אבל נראה שזה תקף רק לרשימת החלפים המחויבת בתקן-לדוגמא יש שם שדות חובה כמו "פרט מכס" שאותו אפשר למצוא ברשימה-אבל הפריט שלי לא מחויב בתקן ולכן לא ברשימה ולכן אין לי מושג מה "הפרט מכס".
אני תוהה אם לא לנסות פדקס בצורה "פשוטה": כאילו שאני מבקש מהם לאסוף חבילת ממתקים מבן משפחה ששוהה בארה"ב או משהו כזה ז"א "חבילה רגילה". יעבוד?
תודה על העזרה,

boaz avrahami
14-06-21, 23:54
אתה יכול. המשלח יעשה עבורך את כל העבודה כולל איסוף, שילוח, סיווג ושחרור המטען.
זה רק לא יהיה זול.
אינך נדרש לשום טופס והתהליך אמור להיות חלק רק נסה לדאוג לנושא המחיר מראש מול חברת השילוח.

אפשרות נוספת שלא בהכרח תתאים והם גם לא מה שהיו זה יושופס.
האתגר הוא שהם בניו ג׳רזי ותצטרך לשכנע את המוכר לשלוח אליהם

lizard
15-06-21, 06:27
אתה בטוח שלא תוכל למצוא במקום אחר?
אין מוצרי אפטרמרקט מתאימים?
בדקת בROCKAUTO?

בהצלחה.

רוכב_נוהג
15-06-21, 09:06
אתה בטוח שלא תוכל למצוא במקום אחר?
אין מוצרי אפטרמרקט מתאימים?
בדקת בROCKAUTO?

בהצלחה.

כן, הפריט ב- Backorder מתגלגל ז"א לא ירד לפס הייצור (דגם ישן וכו') :)

רוכב_נוהג
15-06-21, 09:14
אתה יכול. המשלח יעשה עבורך את כל העבודה כולל איסוף, שילוח, סיווג ושחרור המטען.
זה רק לא יהיה זול.
אינך נדרש לשום טופס והתהליך אמור להיות חלק רק נסה לדאוג לנושא המחיר מראש מול חברת השילוח.

אפשרות נוספת שלא בהכרח תתאים והם גם לא מה שהיו זה יושופס.
האתגר הוא שהם בניו ג׳רזי ותצטרך לשכנע את המוכר לשלוח אליהם

זהו זאת בדיוק הנק' - מסתבר שכל השירותים כמו USHOPS יושבים בניו ג'רזי...

tomer s
15-06-21, 10:03
הי,
יש לי את הסיטואציה הבאה:
*אחרי חיפוש ארוך מצאתי חנות חלפים בארה"ב שנשאר לה אחד במלאי, הבעיה שהם שולחים לוקלית בתוך הסטייט שלהם, ובמקרה שירותי "הכתובת בארה"ב" (דיל טס ודומיהם) לא ממוקמים בסטייט המדובר (פלורידה).
חשבתי פשוט להזמין איסוף פדקס מהחנות לאחר שאשלם על המוצר. השאלה האם פדקס ידרשו ממני כל מיני מסמכי יבוא וכדומה? אז נכנסתי לאתר משרד התחבורה לטופס המקוון "בקשה לייבוא מוצרי תעבורה", אבל נראה שזה תקף רק לרשימת החלפים המחויבת בתקן-לדוגמא יש שם שדות חובה כמו "פרט מכס" שאותו אפשר למצוא ברשימה-אבל הפריט שלי לא מחויב בתקן ולכן לא ברשימה ולכן אין לי מושג מה "הפרט מכס".
אני תוהה אם לא לנסות פדקס בצורה "פשוטה": כאילו שאני מבקש מהם לאסוף חבילת ממתקים מבן משפחה ששוהה בארה"ב או משהו כזה ז"א "חבילה רגילה". יעבוד?
תודה על העזרה,

ה"פ

mikyl
16-06-21, 08:45
זהו זאת בדיוק הנק' - מסתבר שכל השירותים כמו USHOPS יושבים בניו ג'רזי...

לא כולם. לא יודע אם זה יעזור, אבל ל-Shipito ישנם כתובות ב-California ו-Oregon.

רוכב_נוהג
16-06-21, 13:00
לא כולם. לא יודע אם זה יעזור, אבל ל-Shipito ישנם כתובות ב-California ו-Oregon.
הי, לצערי לא-צריך פלורידה ...

sasson
24-06-21, 09:03
הי,
יש לי את הסיטואציה הבאה:
תודה על העזרה,

כנס לאתר שיפו,כתובת אמריקאית שאותה אתה מזין באתר שממנו אתה מזמין.
יגיע אליך תוך שבועיים בלי שום בעיה .

-->