צפייה בגרסה מלאה : פיז'ו 2008 מודל 2018 - מי מכיר? ממליץ או מזהיר
בחיפוש רכב לאימי בת ה70 עלתה האפשרות לפיזו 2008. מודל 2018 עם 55 אלף קמ. מליסינג של קרסו (עומד במגרש של קל אוטו)
הרכב נראה יפה, אותנטי ונקי (ללא תיקוני הסתרות והשבחות)
רוצים עליו 63 לפני הנחה ומקח.
למי יש ניסיון לטוב או לרע על הרכב הזה?
לצורך ההבנה למה דווקא זה-
הדרישות שלה שהובילו את החיפוש אחר רכב הם רכב לא גדול, לא נמוך(שידע להיכנס בדרכי עפר לבניאס או לירדן). ישיבה גבוהה לאישה לא גבוהה. סביב 60 אש"ח
תודה
רונן
אני לא בקיא בהצע המנועים ב 2008 לאורך השנים ובשנת 2018 ספציפית, אבל אם מדובר במנוע בנזין 3 צילינדר שנקרא PureTec, יש לו רצועת טיימינג שטבולה בשמן המנוע, שנטען כי נוטה להתפורר ופתיתי הרצועה סותמים את מסנן הכניסה למשאבת השמן וגורמים להרעבת שמן ולקיצור חיי המנוע.
לא יודע האם זה המנוע ברכב המדובר, ובשלב מסויים כנראה הוחלפה הרצועה לחדשה שלא מתפוררת. אני לא בקיא במנוע הזה מעבר למה שרשמתי אבל ממליץ לך לבדוק.
שי תודה על המידע החשוב
ואני מצרף כתבה מ12.2020 שמצאתי בנושא
https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3883471,00.html
אבדוק לגבי העניין
רונן
אני מקווה שזה לא נוגד את מדיניות האתר לצרף קישורים לאתרים אחרים.
https://carsforum.co.il/topic/651105-מנוע-psa-12-puretech-השרשור-המרוכז-לגבי-עניין-האמינות-של-רצועת-התזמון-הטבולה-בשמן/#comments
תפנה לך איזו שעה עם קפה…
בלי לקרוא בקישור - הבעיה בטיימינג נכונה עד 2017 וממילא כל המכוניות עם המנוע הזה הוזמנו לביצוע ריקול שכלל בדיקה והחלפת הרצועה לסוג אחר במידת הצורך. אם יש ספק מוודאים החלפת רצועת טיימינג ב 70 אלף קמ ואז לא תהיה בעיה.
פרט לזה - אין בעיות מיוחדות בדגם, סה״כ מדובר ברכב מוצלח.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מנצל השרשור - האם אותה בעיה קיימת גם ב-3008 מנוע 1.2? עד איזו שנה?
נשלח מהנייד
ארז משנת 2017 רצועות משופרות אך עדיין מומלץ להחליף כל 60-70 אלף רצועה בצורה ייזומה ללא קשר להמלצת היצרן ( עלות סביב 2000 שח) , זו הבעיה היחידה ברכב הזה ולקחת את זה בחשבון, מעבר לזה הרכב מדהים והמנוע נהדר בביצועיו, במנועי 1.6 שרשרת טיימינג ואולי עדיף לקחת 3008 עם מנוע כזה,
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
תודה רמי ...
לפני כחודש כבר נקנה במשפחה 3008 עם מנוע 1.2 שנת 2020 (ייצור 2019), רציתי לבדוק עם אנחנו ב"אוכלוסיית הסיכון" :)
כל מנועי Puretec 1.2 נמצאים "בסיכון" אבל כאמור, היה ריקול בנושא.
לא ידוע על בעיות נוספות ובכלל כל דגמי הדור החדש של פיז'ו-סיטרואן איכותיים בהרבה מתדמיתם בישראל.
מי שעדיין חושש, שיחפש את ה-2008 עם מנוע 1.6 אטמוספרי. מנוע פחות מודרני וצורך יותר דלק, אבל כנראה יותר פשוט.
אחרי התלבטות בעניין הרכב נרכש.
בדקתי את רצועת הטיימינג דרך פתח מילוי השמן ונראה כי מצבה טוב כרגע, שלמה וחלקה אך סדוקה קלות .(בתמונות היא מימין)
134331134332
0וזאת בהשוואה לתמונות שראיתי בשירשור בקארספורום.
בבירור במוסך יבואן - לא הוחלפה הרצועה המדוברת ברכב הזה וגם לא היה ריקול עבורו בעניין (תמהו מה הבעיה שלי עם הטיימינג)
המוכר הפחית במחיר והרכב יכנס בהזדמנות ראשונה להחלפת קיט טיימינג.
רונן
boaz avrahami
27-06-21, 18:23
תתחדש ותקפיד גם על השמן המומלץ למנוע ושישמור על שלמות הרצועה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.