צפייה בגרסה מלאה : ייבוא קיט הגבהה מ איירון רוק IRON ROCK ל WJ
שלום יש לי WJ 2002 ואני מעוניין לרכוש קיט הגבהה של IRON ROCK וראיתי באתר שלהם שהם מציעים משלוח כולל תשלום מיסים האם זה עובד כמו למשל אמזון שזה בטוח יגיע אלי?
אהלן
התשובה לצערי הרב היא שזה לא יגיע אליך. לפחות לא יגיע חלק ובלי בעיות.
למשרד התחבורה יש נהלים מאוד ברורים לגבי יבוא של קיט הגבהה לרכב שטח והנוהל מופיע כאן:
https://www.chamber.org.il/media/159420/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%94%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%94%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-50-%D7%9E%D7%9E-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-01-21797118-003.pdf
אני מניח שהקיט של IRON ROCK אינו עונה על הגדרות הנוהל של משרד התחבורה-וזה אומר שלא חוקי לייבא אותו לישראל.
כמובן- אני מניח שגם אתה ראית XJ על קיטים של רוביקון אקספרס, WJ על קיטים של איירון רוק, שמעתי אפילו שיש מישהו עם ליברטי על קיט של JBA. למיטב הבנתי כל הקיטים האלה אינם מאושרים ליבוא- אבל יש אנשים שמצאו דרכים לייבא.
אהלן
התשובה לצערי הרב היא שזה לא יגיע אליך. לפחות לא יגיע חלק ובלי בעיות.
למשרד התחבורה יש נהלים מאוד ברורים לגבי יבוא של קיט הגבהה לרכב שטח והנוהל מופיע כאן:
https://www.chamber.org.il/media/159420/%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%90%D7%AA-%D7%A0%D7%95%D7%94%D7%9C-%D7%94%D7%92%D7%91%D7%94%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-50-%D7%9E%D7%9E-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-01-21797118-003.pdf
אני מניח שהקיט של IRON ROCK אינו עונה על הגדרות הנוהל של משרד התחבורה-וזה אומר שלא חוקי לייבא אותו לישראל.
כמובן- אני מניח שגם אתה ראית XJ על קיטים של רוביקון אקספרס, WJ על קיטים של איירון רוק, שמעתי אפילו שיש מישהו עם ליברטי על קיט של JBA. למיטב הבנתי כל הקיטים האלה אינם מאושרים ליבוא- אבל יש אנשים שמצאו דרכים לייבא.
איך שהבנתי מחבר שמועניין להתעסק עם זה זה רק מצרך אישור מסויים של משרד התחבורה וכל הבעיה נפתרה... השאלה פה שבאת שלה הם מציעים משלוח לישראל עם חברת UPS כולל מיסים שלטענתם גם בארץ לא מצרך שום תשלום, מישהו התנסה עם השירות הזה?!
שלום וברוך הבא לפורום,
יש שרשור שרץ במקביל (לפחות לפני כמה ימים) אם סוגייה דומה וכדאי ללמוד מהתשובות והדיון שיש שם - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/121063
ממליץ בחום גם לעבור על הקטעים הרלוונטיים בשרשור הנעוץ של בועז לגבי יבוא חלקי חילוף לרכב - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/75947
כל דבר במדינה הזו "רק צריך אישור מסויים" בהצלחה להשיג אחד כזה. בהצלחה אחר כך בכל הטסטים.
לי היה קיט של 4" והחלפתי אותו בקיט מאושר של 2" כולל אישור ברשיון. לפני כמה ימים עברתי טסט עם הWJ בלי שום בעיה.
אם אתה מחפש הרפתקאות, לך על זה.
איך שהבנתי מחבר שמועניין להתעסק עם זה זה רק מצרך אישור מסויים של משרד התחבורה וכל הבעיה נפתרה... השאלה פה שבאת שלה הם מציעים משלוח לישראל עם חברת UPS כולל מיסים שלטענתם גם בארץ לא מצרך שום תשלום, מישהו התנסה עם השירות הזה?!
שירות ddp של ups קיים.השתמשתי והוא עובד מעולה אבל אם יש בעיה בבדיקת תחבורה ונדרשים האישורים הם עדיין עליך אם אתה מעוניין לקבל את המשלוח.
החברה אחראית על ההגעה של המשלוח אליך אבל אם יש בעיית חוקיות והמשלוח לא יכול להיכנס על פי הסכמי סחר בינלאומיים הוא יחזור לשולח ואתה לא תחוייב.
כל הוצאה כספית כלולה בחשבון checkout אך יחד עם זאת אין החברה אחראית על המצאת אישורי ייבוא ממשלתיים עבורך (רק בהוצאות הכספיות )
boaz avrahami
27-06-21, 18:17
התגובות בשרשור נכונות מאוד.
אין סיכוי שתקבל אישור לקיט מפני שאין לו אב טיפוס מאושר בארץ .
לא ציינת גם לאיזה קיט כיוונת אבל כדאי שתתאם ציפיות מפני שעל פי החוק מותר להגביה בארץ עד 50 ממ.
יורם-דרומי
20-07-21, 09:44
אם תרצה לייבא,
תשתדל ליצור קשר עם הספק שלך, ולוודא שהוא יכול לרשום על החבילה משהו אחר ולא את התכולה האמיתית.
אם תרצה לייבא,
תשתדל ליצור קשר עם הספק שלך, ולוודא שהוא יכול לרשום על החבילה משהו אחר ולא את התכולה האמיתית.
לא יעזור , הם כבר לא כאלה מטומטמים במכס
לא מדוייק
הדרך של העמיל מכס לדעת מה יש בחבילה זה תאור (דסקיפשן או hs tariff code ) ושם העסק השולח (למשל מילים שמזכירות רכבים)
מעבר לזה עמיל מכס לא רואה את החבילה עד שלא יידרש לבצע בדיקה פיזית (לצורך אימות חשש כלשהו - מחיר לא הגיוני או תאור שגוי)
טכנית אם השולח מחליט להסתכן ולזייף את ניירת היבוא (שלא כחוק כמובן) הסיכוי שמישו ידע מה יש באמת בחבילה הוא לא גדול.
כמו כן שום עסק שמוכר בפלטפורמות או חנויות גדולות לא יסכים להסתכן היום בשטויות האלה כי ברגע שהוא נכנס למסלול אי אמון במכס המקומי (מקומי שלו ) מאוד קשה לצאת ממנו
מסלול אי אמון קיים גם במכס שלנו רק עבור יבואן מסחרי
ובכל זאת מיובאים ונמכרים ע"י סדנאות בארץ כל מיני קיטים בגבהים ובמבנה כללי שלכאורה, רק לכאורה - אין סיכוי בעולם שיקבלו אישור.
אז איך הם מגיעים? באווירון. או באוניה. עובדה, הם מגיעים. וגם עוברים במכס. איך? אין לי מושג. לא מבין בזה.
וכנראה שאין כל כך איסור לייבא אותם וכנראה גם בכלל לא אסור להתקין אותם - אסור רק לנסוע איתם.....
מקבלים סיווג של חלפים למכונת כביסה ונכנסים.
מה בעיה?
מי ביטל קומבינות?תחת סיווג שגוי אפשר גם להכניס טנק אברמס ועוד בכמות מסחרית (זוכרים את המחבל היהודי שהכניס נשקיה לארץ דרך הנמל ?)
לפי החוק פשוט מאוד:
אסור לייבא בלי ניירת רגולציה
אסור להרכיב כי זה שינוי מבנה (על איסור הרכבה באמת אפשר להתווכח)
אסור לנסוע עם זה
מה שקורה בפועל...אתם בטח יודעים
לנסות לא מזיק. אתה יכול להוציא חשבונית פרפורמה ולשלוח את כל הטפסים שיש לך עם פרטים מדוייקים. הכל אונליין וקל. זה אולי יפתיע אותך, אבל יש סיכויי גבוהה שתקבל אישור, שכן לרוב מה שמעניין את המאשרים שהוא שהחבילה שלך לשימוש אישי ולא מסחרי, ופחות אם זה "שיפור" או סתם חלק. להפסיד אין לך מה.. תנסה.
אחריי שיש לך אישור, שום גורם לא יכול "לעקב" לך את החבילה ושלא יספרו לך סיפורים (בעיקר חברות השילוח). אני עדיין לא מבין איך אנשים מקבלים כתורה מסיני שהם משלמים על משהו אלפיי שקלים ואיזה טמבל שמשעמם לו במכס יחליט אם אתה ראוי לקבל את החבילה שלך.
לפניי שנתיים שאלתי פה אם אישור יבוא תופס כאישור התקנה וצחקו עליי... אז באותה גישה, ליבא מותר לך, אם תרכיב או לא זה לא רלוונטי.
boaz avrahami
20-07-21, 18:43
לא מדוייק
הדרך של העמיל מכס לדעת מה יש בחבילה זה תאור (דסקיפשן או hs tariff code ) ושם העסק השולח (למשל מילים שמזכירות רכבים)
מעבר לזה עמיל מכס לא רואה את החבילה עד שלא יידרש לבצע בדיקה פיזית (לצורך אימות חשש כלשהו - מחיר לא הגיוני או תאור שגוי)
טכנית אם השולח מחליט להסתכן ולזייף את ניירת היבוא (שלא כחוק כמובן) הסיכוי שמישו ידע מה יש באמת בחבילה הוא לא גדול.
כמו כן שום עסק שמוכר בפלטפורמות או חנויות גדולות לא יסכים להסתכן היום בשטויות האלה כי ברגע שהוא נכנס למסלול אי אמון במכס המקומי (מקומי שלו ) מאוד קשה לצאת ממנו
מסלול אי אמון קיים גם במכס שלנו רק עבור יבואן מסחרי
תענוג לקרוא.
הסבר מדוייק.
תושב חוזר, יכול לייבא את הקיט שלו מחו"ל? 🤔
אחרי הכל זה הרכוש שלו
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.