צפייה בגרסה מלאה : נחשף עיצוב הפנים של הגרנדיר
יותר מזכיר קוקפיט של ססנה- אבל מענייןhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210707/89b568acd05e034394841c243b8049dd.jpg
https://www.coventrytelegraph.net/news/motoring/motoring-news/interior-land-rover-defender-rival-20988373
עוקב אחריהם ביוטיוב. האמת, מהרגע שהתחילו השמועות על הרכב הזה, הם עושים הכל כל כך "נכון מדי". קצת נותן תחושה של scam. יודעים, מלשון איף איטס טו גוד טו בי טרוו...
אבל היי, במילא לעולם לא יהיה לי כזה, אז בנתיים בואו נהנה:
https://www.youtube.com/watch?v=QtSdYI43TUE
זה הולך להיות ״ה״ 4x4 הכי הכי.....
(שהרבט מגלילות וכל החבר׳ה יגידו להורים שחייבים כזה ....[emoji2958][emoji2957])
אבל בכנות נראה שתכננו רכב עם כל מה שאנשי השטח האמיתים רוצים....
למעט המנועים של BMW
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
נראה מאוד נאמן לרוח של המקור. אני כבר מדמיין את ריפוד התקרה צונח :rolleyes:
זה הולך להיות ״ה״ 4x4 הכי הכי.....
(שהרבט מגלילות וכל החבר׳ה יגידו להורים שחייבים כזה ....[emoji2958][emoji2957])
אבל בכנות נראה שתכננו רכב עם כל מה שאנשי השטח האמיתים רוצים....
למעט המנועים של BMW
Sent from my SM-A530F using Tapatalk
זה נראה שהם עושים עבודה כל כך יסודית, שאני סומך גם על ההחלטה של המנוע.
הבעיה היחידה, המועד של תחילת מכירה לא מגיע.
כל פעם יוצאים באיזה טיזר לציבור, אבל אין מכוניות למכירה.
יותר מזכיר קוקפיט של ססנה- אבל מעניין
https://www.coventrytelegraph.net/news/motoring/motoring-news/interior-land-rover-defender-rival-20988373
מה נסגר עם כל המתגים האלה?
מזכיר לי סאאב 95 בו לקח 15 דקות למצוא את מפשיר האדים בין שלל הכפתורים
אישית מאד אהבתי כם את העיצוב וגם את הגישה/ הקונספט שעומד מאחורי העיצוב כולל הניסיון להפחית ב"חישמול" עודף והניסיון למצוא את האיזון בין פשטות ולבין מה שצריך.
דבר אחד שממש חסר לי ושלטעמי זו יציאה מבריקה של הברונקו החדש - מוט לרוחב מעל לוח המחוונים + שקע מצת לידו לשם חיבור אביזרים והתקנים כמו טלפון נייד, מחשב טבלט, מצלמת גו פרו וכיוצ"ב.
נו...שישלימו כבר הייצור ... מי שהוא יודע מחיר משוער?
dandefender
08-07-21, 12:35
עוקב אחריהם ביוטיוב. האמת, מהרגע שהתחילו השמועות על הרכב הזה, הם עושים הכל כל כך "נכון מדי". קצת נותן תחושה של scam. יודעים, מלשון איף איטס טו גוד טו בי טרוו...
אבל היי, במילא לעולם לא יהיה לי כזה, אז בנתיים בואו נהנה:
https://www.youtube.com/watch?v=QtSdYI43TUE
אי שם בשנת 2015, הייתי מהראשונים לרכוש רחפן מסוג DJI פאנטום, ומכר ששמע על כך מיהר לשלוח לי סרטון של ״רחפן״ בשם ״לילי״ שהיה בעצם פרויקט הדסטארט ומיהר להזכיר לי כמה אני פראייר שלא רכשתי ״לילי״ המסוגל להמריא מתוך המים. כמובן שהפרויקט הזה מעולם לא יצא אל הפועל ונשאר כסרטון הדמיה.
למה אני מספר את כל זה? אנחנו ילדים גדולים וצריכים לדעת לעשות שיעורי בית. שום סקאמ ושום משפטי קאוצ׳ינג.
הגרנדיר יחל בייצור עוד השנה, עומד מאחוריו מולטי מיליארדר שכבר רכש מפעל בצרפת (ממרצדס) לטובת ייצור הרכב בעלות של מיליארדים, הכל מכיסו הפרטי.
מה נסגר עם כל המתגים האלה?
מזכיר לי סאאב 95 בו לקח 15 דקות למצוא את מפשיר האדים בין שלל הכפתורים95 של היום או 95 של שנות ה70?
.
נו...שישלימו כבר הייצור ... מי שהוא יודע מחיר משוער?
מתחיל באיזור ה 45k. לירות אנגליות
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
נתחיל בזה שיהיה יבואן אצלנו..... ואם זה יימכר בחנויות של ב.מ.וו - הפרמיה של היבואן תהיה בהתאם.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Miki Plavin
08-07-21, 19:29
134403
ראיתי ביוטיוב אתמול:) עם פס ייצור בצרפת, מנוע וגיר גרמני, סרנים איטלקים? זה ממש כאילו אם חברת AIRBUS היו מייצרים ג'יפ זה היה הגרנאדיר.
אני האמת מופתע שהם מתכוונים להשיק SUV כזה עם שילדת סולם, סרנים חיים ללא הייבריד או איזה מנוע חשמלי - ממדינות אירופה (למרות שהיוזמה מאנגליה - כדי שיהיה מעין ממשיך רוחני לדיפנדר) שכל כך מתחסדות עכשיו על סוללות וחשמל-דיזל ובנזין זה השטן בהתגלמותו.
מופתע לטובה, כן? :-)
רק שיוסיפו גיר ידני כאופציה ואם הרכב הזה יצליח וייצא לשוק - יהיה בכלל נהדר יחד עם הברונקו והרנגלר, הג'ימני וה G קלאס (המאוד יקר).
לא מאמין שרכב נישה שכזה יגיע ביבוא סדיר
ועם יד על הלב, היית קונה כזה? כאשר יש רנגלרים בכל פינה וברונקו מעבר לפינה?
מי יטפל בדבר הזה, מהיכן רוכשים חלקי חילוף?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
רמי, לא מכיראת יכולת השטח של הרכב הזה אבל בהנחה שלא נופלת מהברונקו ובהנחה שאין מגבלה כספית אז בהחלט הייתי קונה ולו בגלל הייחודיות שלו.
מתוך שלל הרכבים שהיו לי (פרייבטים ורכבי שטח כ- 25 עד 30 ) אני ממש מתגעגע רק לכמה אחדים והדיפנדר 110 ביניהם...אז אולי זו הסיבה העיקרית לתשובתי.
ועם יד על הלב, היית קונה כזה? כאשר יש רנגלרים בכל פינה וברונקו מעבר לפינה?
מי יטפל בדבר הזה, מהיכן רוכשים חלקי חילוף?
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
עם יד על הלב, אם היתה לי היכולת- כן. חד משמעית הייתי קונה.
בניגוד לרנגלר ולברונקו, שהם בסוג של מירוץ חימוש לצעצוע לפאן, הרכב הזה נבנה לטיולים ולאוברלנדינג. כל מה שעומד מאחורי הקונספט הוא רכב פשוט וקשוח ככל שניתן, במסגרת מגבלות הרגולציה המודרנית. כל המכלולים בו הם מוצרי מדף וניתן להשיג להם חלקים.
האם לא הייתי מעדיף רכב עם סרנים של דנה ומנוע של טנדר נפוץ? אולי. אבל זאת לא תהיה המכשלה שלי.
אני גם מניח שקהל היעד יציף את הרשת מהר מאוד במידע על טיפול עצמי.
אבל כאמור, בואו קודם נראה שהדבר הזה באמת אמיתי.
אם נחזור רגע לעיצוב הפנים.
תפעול מתגים מעל הראש - אין דבר גרוע מזה. אם כבר שמים שם משהו - זה צריך להיות מזגן נגיד - משהו שקובעים בתחילת הנסיעה ולא מזיזים אותו. נעילות או פקדים אחרים לנהיגה שגם צריך להזיז את היד מההגה ולעשות איתה דרך ארוכה, וגם להוריד את העיניים מהדרך עבורם - לדעתי טעות. מישהו רצה מראה של הליקופטר וזה על חשבון הפרקטיות - ולדעתי זו הטעות הרצינית השניה שהם עושים. (הראשונה היתה המתלים שאי אפשר להגביה)
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
אני חולק עליך.
בתור מי שתפעל מתגים מעל הראש לא מעט זמן מחייו,ברגע שהמתגים גדולים ובולטים, התפעול נעשה ללא הורדת מבט.
הם גם לא דורשים התכופפות כמו חלק מהמתגים בחלק מהרכבים. וגם. שים לב שדווקא מתגי המזגן הם אלו שאתה מתעסק איתם תו"כ נסיעה.
וב. זרקת טיזר על המתלים שלא ניתן להגביה. רוצה לפרט? בסרטון על המתלים הם מדברים על 4 לינק. אמנם המוטות נראים קצרים, אבל עוד לא נולד רכב השטח ששבוע אחרי שיצא לשוק לא היה לו קיט הגבהה אפטרמרקט.
עכשיו בוא ניקח רכב כמו דיפנדר. הגיע מהמפעל ללא שום צורך בהגבהה. מי שכבר צריך הגבהה באוטו כזה, יהיה מוכן ללכת את האקסטרא מייל של הגבהות יותר מסובכות מאשר קפיצים ובולמים.
יוניברסל מוטורס ישראל בע"מ)"החברה"(2022 בפברואר 24לכבוד לכבודרשות ניירות ערך הבורסה לניירות ערך בתל-אביב בע"מwww.tase.co.il www.isa.gov.ilהנדון: דוח מיידי בדבר התקשרות במסמך מקדים עם Limited Automotive IneosIneos Automotive Limited1החברה מתכבדת להודיע בזאת, כי ביום 8 בפברואר 2022 נחתם בין החברה לבין)"Ineos ,)"מסמך עקרונות על פיו תתמנה החברה כבעלת הזיכיון הרשמי לייבוא, שיווק, מכירה, מתן שירותיםואספקת חלפים לרכבי גרנאדיר מתוצרתה של Ineos .קבלת הזיכיון כאמור כפופה לגיבושו של הסכם מחייבומותנית בקבלת כל האישורים הנדרשים על פי דין, לרבות אישורים רגולטוריים.בכפוף לגיבוש הסכם מחייב ולקבלת כל האישורים כאמור, החברה מעריכה כי תחל בייבוא לישראל של כלי2הרכב הראשונים, לקראת סוף שנת 2022. בכבוד רב ובברכה, יוניברסל מוטורס ישראל בע"מנחתם על ידי: עמית רון, מנכ"ל משותף בנימין גבאי, מנכ"ל משותף
137427
יהי זכרו ברוך ...
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אם יהיה יבואן, שיבצע תקינה, יהיה קל יותר לייבא ביבוא אישי.
יאללה שיתחילו ייבוא היום כדי שיספיק להתיישן מספיק שנרצה להחליף את ההאנטר
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
יש לי חשד שתג המחיר הולך לגרום לכך שהם לא ימכרו כאן. היתרון של הרכב הזה אמור להיות בפשטות ובחוסן, לא בביצועים עותקי נשימה. והוא לא הולך להיות זול. כך שבעלי הממון בטח יעדיפו או רכבים ביצועיסטים (רנגלר/ברונקו) או רכבים מפנקים (דיפסקברי).
יש לי חשד שתג המחיר הולך לגרום לכך שהם לא ימכרו כאן. היתרון של הרכב הזה אמור להיות בפשטות ובחוסן, לא בביצועים עותקי נשימה. והוא לא הולך להיות זול. כך שבעלי הממון בטח יעדיפו או רכבים ביצועיסטים (רנגלר/ברונקו) או רכבים מפנקים (דיפסקברי).אתה צודק.
אין בגרנדיר הרבה מעבר לעיצוב נוסטלגי, ואין לו הצדקה או יתרון כאן או בשאר העולם.
להכריז שבגרנדיר אין הרבה מעבר לעיצוב זה קצת מרחיק לכת וממעיט ביכולותיו שהן יחסית נדירות בים ה-SUV והקרוסאוברים.
כמה רכבים שתכלס ששמים דגש על יכולות השטח בכלל ובעל יכולת להיות רכב אוברלנד מושלם יש בכלל?
כמה רכבים עם שני סרנים חיים נעילות כפולות יש? שניים בקושי (רנגלר ו-G וואגון)
הביצועים (ההספק והמומנט) טרם פורסמו למיטב ידיעתי.
חוץ מזה עיצוב בהחלט מוכר במיוחד עיצוב עם הילה של דיפנדר מיתולוגי - אז לדעתי בעלי הממון בהחלט ירכשו צעצוע כזה לאוסף שלהם
להכריז שבגרנדיר אין הרבה מעבר לעיצוב זה קצת מרחיק לכת וממעיט ביכולותיו שהן יחסית נדירות בים ה-SUV והקרוסאוברים.
כמה רכבים שתכלס ששמים דגש על יכולות השטח בכלל ובעל יכולת להיות רכב אוברלנד מושלם יש בכלל?
כמה רכבים עם שני סרנים חיים נעילות כפולות יש? שניים בקושי (רנגלר ו-G וואגון)
הביצועים (ההספק והמומנט) טרם פורסמו למיטב ידיעתי.
חוץ מזה עיצוב בהחלט מוכר במיוחד עיצוב עם הילה של דיפנדר מיתולוגי - אז לדעתי בעלי הממון בהחלט ירכשו צעצוע כזה לאוסף שלהם
++1
בניגוד לברונקו או לרוביקון.
זה רכב עם יותר דגש על השרידות לעומת ביצועיים ( לפחות זה הרושם, עד שבאמת נכיר את המפרט).
( למה באמת רכב שטח של 2 טון צריך מנוע של 300+ כ"ס???)
בתוספת המבנה הקוביתי, מה שמאפשר חלל פנים גדול - שינה ברכב, והרבה ציוד.
מבחינה זו הוא נראה בתצורה מבטיחה.
אם הוא גם יוכח כאמין, זה יכול להיות פוטנציאל אדיר עבור הבנות שלי.
אני מתכוון, שהן יהיו מבוגרות ( לא להגיד זקנות) אולי יהיו בשוק רכבים שאפשר להנות מהם :-(
אני חושב שכל הפרוייקט הזה יפה אבל הרגש פה מדבר יותר.
אתה צודק.
אין בגרנדיר הרבה מעבר לעיצוב נוסטלגי, ואין לו הצדקה או יתרון כאן או בשאר העולם.
לדעתי הפילוח שוק מראש מכוון לצד הגבוה של תרבות OVERLAND האירופאית.
אלו שקונים G ומשקיעים בו את עלות הרכב בדיגום, ויוצאים לחופשות קיץ הארוכות שלהם בנסיעה מאירפה לצפון אפריקה.
או ליער הסמוך..
בשבילם, אילו עוד אופציות יש?
דיפנדר אין.
G? יקר בטרוף.
70 החדשים? יקרים מאד ופחות מיוחדים למי שמחפש לבלוט מהקהל המפונפן הזה.
מה עוד נשאר?
הפוקוס של גרנדיר הוא על לקוחות עם כסף מצד אחד - אמריקאים שקונים 'רכב אטברלנדינג' ב 100000 דולר וחבריהם האירופאים שמאבזרים בלי בעיה רכב בעשרות אלפי יורו כדי לעשות את המסע לסהרה.
ומצד שני אירגונים לא ממשלתיים - שם יש הרבה כסף ובאופן מסורתי התבססו על לנדרוברים ישנים וטויוטה סדרה 70 וגם טנדרים- כלי רכב שאפשר לתת למתנדבים צעירים חסרי נסיון בנהיגת שטח לתקופות ארוכות במקומות שבהם יש מוסכים מפוקפקים בלבד. כן... קצת מזכיר חיילים... ושיהיה בהצלחה עם מנוע ב.מ.וו אי שם באפריקה.
אני חושב שזה רכב כן רלוונטי לשוק שלנו כי בניגוד למה שאפשר לראות בהם מתחרים ישירים -רנגלר וברונקו - את האוטו הזה עשו אנשים שרגילים לריינג' רובר ולכן השקיעו כאן באיבזור שמתאים לציפיות מרכב שעולה חצי מיליון שח.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
דורון, מסכים חלקית עם מה שכתבת רק בהסתייגות לגבי הגדרת קהילת האוברלנד באירופה כקהל מפונפן - אכן יש באירופה תרבות אוברלנד מפותחת שבעיקרה מתבצעת באפריקה (מתחילים בצפון אפריקה - מרוקו שכמעט נגישה בנסיעה + מעבורת קצרה מגיברלטר)
הבעיה שפשוט אין מצאי של רכבים שמתאימים לדיגום לאוברלנד ובתכלס בכל הפעמים שטיילתי באירופה לא ראיתי הרבה G וואגון מדוגמים לאוברלנד.
כן ראיתי די הרבה דיפנדרים שכאלו.
קהל היעד של הG וואגון הוא לא קהילת האוברלנד אלא קהל בעלי יכולת שגם רוצים להפגין ברבים את היכולת אבל לא ישימו גלגל מעבר לכביש סלול- הפעם האחרונה שהייתי באירופה זה היה ברצועת "חוף התכלת" - דרום צרפת כולל קאן, ניס מונאקו וכו'=> ראיתי שם ים של G וואגון מפלצתיים ויקרים מאאד מהדגמים הכי בכירים שברור שלא ראו שטח מעולם.
את החוסר/ הנישה האלו הגרנדיר ימלא- גם המחיר שלו על פי הערכות לא יהיה בשמיים כ- 45,000 לירות שטרלינג..
ה G שמדוגמים לאוברלנדינג הם או דגמים ישנים או דגמי Pur ו Professional, שעולים הון.
בתור מי שנסע עם דיפנדר Tdi300 באפריקה, לא הייתי מעז לנסוע עם רכב "שעטנז" ,יקר ומתוכנן טוב ככל שיהיה.
מנועי דיזל מודרניים של ב.מ.ו. לא אוהבים דיזל סוג ז, או אפילו סוג ב...
ehudzeelim
25-02-22, 10:35
95 של היום או 95 של שנות ה70?
סאאב 95 יש רק משנות ה-70 (וה-60).
הוא התכוון לסאאב 9-5 :rolleyes:
דורון, מסכים חלקית עם מה שכתבת רק בהסתייגות לגבי הגדרת קהילת האוברלנד באירופה כקהל מפונפן - אכן יש באירופה תרבות אוברלנד מפותחת שבעיקרה מתבצעת באפריקה (מתחילים בצפון אפריקה - מרוקו שכמעט נגישה בנסיעה + מעבורת קצרה מגיברלטר)
הבעיה שפשוט אין מצאי של רכבים שמתאימים לדיגום לאוברלנד ובתכלס בכל הפעמים שטיילתי באירופה לא ראיתי הרבה G וואגון מדוגמים לאוברלנד.
כן ראיתי די הרבה דיפנדרים שכאלו.
קהל היעד של הG וואגון הוא לא קהילת האוברלנד אלא קהל בעלי יכולת שגם רוצים להפגין ברבים את היכולת אבל לא ישימו גלגל מעבר לכביש סלול- הפעם האחרונה שהייתי באירופה זה היה ברצועת "חוף התכלת" - דרום צרפת כולל קאן, ניס מונאקו וכו'=> ראיתי שם ים של G וואגון מפלצתיים ויקרים מאאד מהדגמים הכי בכירים שברור שלא ראו שטח מעולם.
את החוסר/ הנישה האלו הגרנדיר ימלא- גם המחיר שלו על פי הערכות לא יהיה בשמיים כ- 45,000 לירות שטרלינג..
יצא לי לראות G מהדגמים החדשים מדוגמים לאוברלנד, ברמת נקיון ופרטים שאני חושד שהם לא מכירים שטח מעבר למגרשי חצץ בחניוני קמפינג באירופה.
זה הפלח ה״מפונפן״, וגם כאלו יש בצפון אפריקה, כולל משאיות אוניקאט, ואונימוג שעולים כמו דירה בצפון תל אביב.
יש לא כמה וכמה ולוגרים גרמנים שמתעדים עצמם עם G מהשנים האחרונות, זה פשוט לא נפוץ בתוצאות חיפוש שלנו כיאני מניח שרובנו לא מחפשים בשפה הזו ויוטיוב לא מציע בהתאם.
נראה לי שמי שנוסע בדיפנדר ישן/טויוטה ישנה, לא יכול להרשות לעצמו גרנדיר חדש.
בגלל זה כתבתי. ואני מסכים איתך לגמרי, שהגרנדיר נופל לפלח שוק כזה שחלקו רוצה להיות ״מיוחד״ ביחס לעדר, וחלקו רוצה תכליתיות.
סדרה 70 באוסטרליה זה רכב יקר, מאד, ועדיין יש רשימות המתנה.
וגם האוסטרלים, לפחות לפי ולוגרים, מחכים לגרנדיר.
גרנדיר נראה כמו דיפנדר שבנו אותו כמו שצריך, וזה מדבר להרבה אנשים.
כן,
אבל בארץ?
כמה יחידות כאלו ימכרו?
ואם זה הולך להיות רכב סופר נדיר, מה האפשרות שלי תהיה להחזיק אחד כזה? מי ידע לטפל בו? מי ימכור חלפים? גם להזמין מחו"ל לא יהיה קל כמו עם רכבים פופלאריים שנמכרים במאות אלפים בעולם.
מה בכלל צפי ויכולת הייצור ושיווק של זה?
ה70 באוסטרליה, דורון, מיוצר עבור שוק המיכרות והחוואות. אילולא היה צורך ברכב קשוח ועמיד - חסון בהגדרה - כזה שחי במחצבה כל חייו או בחווה מרוחקת - לא היה לו קיום.
לכן המטיילים צריכים לחכות. ורק בשבילם לא היו מייצרים אותו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
כן,
אבל בארץ?
כמה יחידות כאלו ימכרו?
ואם זה הולך להיות רכב סופר נדיר, מה האפשרות שלי תהיה להחזיק אחד כזה? מי ידע לטפל בו? מי ימכור חלפים? גם להזמין מחו"ל לא יהיה קל כמו עם רכבים פופלאריים שנמכרים במאות אלפים בעולם.
מה בכלל צפי ויכולת הייצור ושיווק של זה?
המכלולים העיקריים אינם יחודיים לרכב הזה ומן הסתם ידעו לטפל בהם ויהיה להם חלקים גם בארץ: מנוע דיזל ב.אמ. וו., גיר אוטומטי ZF, סרנים של יצרן סרנים לטרקטורים ורכבי עבודה ותיק וידוע (לא זוכר את שמו). לגבי שאר מכלולים שיחודיים לגרנדיר עלולה להיות בעיה אם כי בעידן האינטרנט והשילוח הבינלאומי המפותח גם זו לא בעיה אקוטית.
- - - Updated - - -
נזכרתי עכשיו - מה שהצחיק אותי בעיצוב הפנים המחוספס והקשוח פתאום צצה ידית הילוכים דקיקה ומפונפנת שנלקחה ישירות מב.אמ.וו.
עוד הצחיק אותי הכפתור האדום והבולט על ההגה שכל תפקידו זה לתת ציפצופון התראה מנומס לרוכבי האופניים או לנהג שלפנייך שעסוק בטלפון ולא נוסע גם כשהתחלף הרמזור - באנגלית קוראים לציפצוף הזה TOOT - נו שויין, מוזר...
ה70 באוסטרליה, דורון, מיוצר עבור שוק המיכרות והחוואות. אילולא היה צורך ברכב קשוח ועמיד - חסון בהגדרה - כזה שחי במחצבה כל חייו או בחווה מרוחקת - לא היה לו קיום.
לכן המטיילים צריכים לחכות. ורק בשבילם לא היו מייצרים אותו.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
ברור ומוצהר בפומבי עי טויוטה, עבורם ועבור NGO ועבור השוק האפריקאי בו נמכר בגרסא עוד יותר בסיסית מהאוסטרלית.. אהה וגם קצת לצבאות.
כל אלו לא דורשים תקינות מתקדמות (והרכב עדיין יקר מאד).
אבל יש פער ברכב במאפיינים כאלו בעולם המערבי שמחייב תקינה שונה.
אז הגרנדיר לדעתי נופל בול במשבצת של ״רובוסטי אבל נעים למשתמש״.
יהיה אחלה רכב לטיולי "אוברלנד" באירופה או מרוקו, כאשר בטווח שיחת טלפון יש מוסך.
לטיולים מרוחקים ממש? עם מנוע מודרני, סרנים ומכלולים ייחודיים לדגם, ונדיר? מסופקני.
מהבחינה הזאת, הרכב דומה יותר לדיפנדר החדש מאשר לדיפנדר "ישן". (אלקטרוניקה בשפע, מנוע חזק ומשובח)
הסרנים הם של קאררו, ויצא לי לנהוג לא מעט על טרקטורים שלהם. זה לא אומר כלום על אמינות בשימוש ברכב, ואני בספק הם הסרנים דומים לסרנים של הטרקטורים שנמכרים בארץ.
מנוע ב.מ.וו. זה לא אומר הרבה. איזה מנוע זה? באילו רכבים הוא מותקן? וגם, מנסיון עם רכב שחולק חלקים שמשותפים לב.מ.וו., או האמר h3, כשאתה מחפש את החלק אצלם, הוא הרבה יותר יקר. כבר עדיף פיאט...
הבעלים של אינאוס רוצה דיפנדר מודרני, אז הוא בונה דיפנדר מודרני.
יש לו קבוצת פורמולה 1, קבוצת אופניים, בטח עוד כמה דברים שאני לא מכיר - מפעל ג'יפים אקסלוסיבי זה לא מה שישבור אותו.
אם אני צריך לנחש, הלקוח המיועד לכלי הזה הוא בכלל לא פרטי. לא חסרות חברות גז, כימיקלים, כריה וכו' שיכולות לרכוש עולמית מאות ואלפי רכבים במכרזים תפורים מראש. ואיזה קטע, חבר של ה CEO שלהן בדיוק בונה משהו שיכול להתאים להם. כן, ככה זה עובד. בכל העולם.
אני לא אתפלא אם הגדרת טווח העבודה הכלכלית של הפרוייקט הזה היא איזון... לא חייב להרוויח אבל גם לא להפסיד הרבה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
כל המנכלי"ם של חברות הכרייה, חברים של מנכ"ל טויוטה?
כאחד שמכיר מעט את הנושא, רכש זה תחום סופר מקצועי בחברות אלו, צעצוע שמייצר חבר של המנכ"ל ייקנה כצעצוע...
דרך אגב, כבר היה רכב שטח משובח עם מנוע של ב.מ.וו... ריינג P38...תפארת היצירה!
(ויש גם דיפנדרים נדירים עם מנוע ב.מ.וו. מקורי מהיצרן, תוצרת דרא"פ)
קצת ביקורת עניינית....
https://youtu.be/eg-BIZAMGYY
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.