התחברות

צפייה בגרסה מלאה : טיול אבות, בנים ונכדים - עזרה בתכנון

ishc
10-07-21, 19:20
היי לכולם,
בעבר יצאנו מס פעמים לטיולי אבות ובנים ואפילו כתבתי איזו כתבה או שתיים בנושא.
אבא שלי עבר איתי מסמוראי לגראנד ויטרה ואז ל פאג'רו ואז הודיע שדי לו.
מאז הצטרפותו של הגמד שלי לתא המשפחתי וההידבקות בחיידק טיולי השטח אבא שלי העלה את הדרישה לטיול שלוש דורות.
תאריך יעד: ספט', כנראה בחול המועד סוכות.
כיוון כללי: צפון
מה מחפשים:
1. מפאת גיל הדור הותיק, מחפשים חאן שיתן אופציה ללינה בחדרים/מיטות למבוגרים, השאר יסתדרו בלינה משותפות בחושה/אוהלים או משהו בסגנון
2. מבחינת מסלול, מן הסתם שלוקשיין השינה יכתיב את איזור המסלול. מחפשים מסלולים עם קטעי נסיעה קצרים יחסית, הרבה עצירות, הרבה דברים לראות/לטפס/להתנסות וכדומה.
3. הכי חשוב, המלצה על חאן כי כדאי כבר לסגור. עם השאר כנראה נסתדר.

יאללה שוט...

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

ishc
11-07-21, 20:05
אפ
תודה

hadtomer
11-07-21, 20:53
יא אללה איזה כיף לך.

בהסתמך על היותך אתה, אני מניח שגם אבא שלך גבר רציני. אז קודם כל זה נשמע לי מגניב ובכללי, תעריך את זה שיש לך אבא שמשקיע את הזמן והמאמץ. זה לא משהו שמובן מאליו במשפחות הכי טובות (כלומר שלי, אני בן 45 ואין לי מושג האם אבא שלי מסמפט אותי או לא, הוא מתקשר בימי הולדת אבל אין לנו על מה לדבר. אני לא צוחק).

מעבר לכך אני זוכר ממש לטובה את הלינה האחרונה שלי בקמפינג אלרום. יש לך שם יכולת לישון באוהל או במשהו יותר מאורגן. אתה בא בסוכות אז בכלל יש לך לילות קרירים ונעימים ואתה רק צריך לפתוח את אחד המנגלים, לשים כמה עצים שנחטבו ממש בסביבה- וליהנות מבירה קרה. אחורי זה אתה יכול למחרת לטייל בכל כך הרבה מקומות, מהחרמון ועד יער אודם, השבשבות, עוז 77, באמת לא חסר.

ishc
11-07-21, 21:58
תודה תומר, אעיף מבט על אלרום

ishc
14-07-21, 22:00
מישהו מכיר או התארח: https://www.sinaibagolan.co.il/%d7%a6%d7%95%d7%a8-%d7%a7%d7%a9%d7%a8/

נראה לי מאוד מתאים לקונספט וגם האיזור

-->