צפייה בגרסה מלאה : קביעת תור במשרד הרישוי לרישום הגבהה
שלום,
אני מתכנן להגביה את הג'ימני אצל מתקין מורשה, הבעיה שהבחור מספק רק ניירת ואינו נותן את השרות של רישום במשרד הרישוי.
ניסיתי להזמין תור דרך האינטרנט ושם לא ברור לי מה סיבת התור שעלי לבחור.
שינוי מבנה נראה לי הכי הגיוני אבל זה מגביל אותי לרשימה קצרה מאוד של משרדים. מישהו כבר הזמין תור לצורך זה ויודע להגיד מניסיון איזה סיבה לבחור במערכת שלהם?
תודה
לא זוכר. מה האפשרויות?
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
שתי האופציות הרלוונטיות בעיני
1. שינוי מבנה
2. פעולות רישוי לרכב ולנהג
2.
פעולות רישוי לרכב.
תדאג שיהיו לך את כל המסמכים המקוריים, מסמך מצולם לא מתקבל.
boaz avrahami
12-07-21, 18:13
פעולות רישוי לרכב ולנהג.
אתה רק מעדכן רישום על בסיס אישור מתקין מוסמך ולא ניגש לבדיקה.
ביצעתי לאחרונה רישום וו גרירה.
בבירור טלפוני איתם אמרו לי שצריך לבחור באופציה של "שינוי מבנה" ואכן יש את השירות רק במעט מקומות (אני ניגשתי לחולון).
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
אבל זה לא שינוי מבנה.
זה פעולות רישוי. וכל סניף של משרד הרישוי נותן את השירות הזה.
תקפיד להגיע עם הניירת המקורית מהמתקין, כל ההחתמות איפה שצריך, ולא בחולון!!!!!
יש לעשות את זה בסניפים הקטנים והשקטים בפריפריה, איפה שהפקידות נחמדות ומחייכות ולא יטרטרו אותך.
JohnnyEnglish
13-07-21, 07:52
לפני 5 שנים בסניף בעיר אריאל, לקח פחות מ 5 דקות.
תודה לעונים.
יש ניסיון למישהו עם סניף נתניה?
לפני 5 שנים בסניף בעיר אריאל, לקח פחות מ 5 דקות.+1
לי שווה את ה 40 דק נסיעב
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
תודה לעונים.
יש ניסיון למישהו עם סניף נתניה?
רשמתי שם הגבהה לפני שנה וחצי. עבר חלק.
אז הייתי בסניף נתניה היום. הורדתי ציפיות לאפס, לקחתי נשימה ארוכה וציפיתי למלחמה. זה מה שהיה לי לפני ארבע שנים.
היום עבר חלק לגמרי. לקח פחות מחמש דקות לצאת עם רישיון מעודכן ביד. ימות המשיח.
בסניף פריפריאלי קטן, 2 דלפקים, שקט ונעים, אין סיבה שיעשו בעיות.
בסניף ראשי גדול כמו חולון, לב המאפליה, זה שונה - תורי ענק, מלא מאכערים בכל פינה, כולם עצבנים וצועקים, מאובטח כמו פורט נוקס כי אנשים מאבדים שם את העצבים וגלישה לאלימות היא עניין רגיל (עד לא מזמן היה נוכח שם שוטר באופן קבוע). באוירה כזו גם הפקידים/ות אנטיפאטים/יות ועושים הכל כדי להקשות ולטרטר. או שהם-עצמם הם הגורם לכל זה.....
נסיון לרישום הגבהה שם סורב חד משמעית מכל וכל ובתירוצים הזויים, למרות שהיתה לי כל הניירת הדרושה.
למחרת, בסניף חדרה, עם אותם ניירות בדיוק, זה עבר חלק לחלוטין.
Tzvika-Pick
14-09-21, 00:15
אז גם אני אישרתי הגבהה ברישיון.
המוסכניק שלי, שהתקין את ההגבהה וסיפק לי את הניירת הדרושה בסיום העבודה, ממש ביקש ממני לא ללכת למשרד הרישוי בחולון או בבני ברק. "אז לאן כן ללכת?" שאלתי, "לך לרחובות, הם אחלה" הוא אמר. אז נסעתי לרחובות.
קבעתי תור לשעה 9:30, "פעולות רישוי לרכב ונהג" או משהו כזה.
הגעתי ב-9:15, קיבלתי פתק ונכנסתי.
בשעה 9:45 קראו במספר שלי, ניגשתי לפקידה. אבל מסתבר שהיא לא יודעת לאשר הגבהות, זה רק הפקידה הוותיקה בעמדה הראשונה יודעת לעשות. עברתי אליה...
אבל הפקידה הוותיקה, באמת נשמה טובה, מנסה לעזור לגברת מבוגרת בכיסא גלגלים שרוצה להוציא רישיון אבל כדי לקבל טופס ירוק היא חייבת לשלוח למשרד הרישוי את האישורים שלה מהרופא. אבל מסתבר שיש נוהל חדש במשרד הרישוי ואי אפשר פשוט להביא להם את הטפסים, צריך לסרוק ולהעלות דרך האתר של משרד התחבורה. אבל הגברת לא מסתדרת עם הטלפון ואין לה מחשב. אז הפקידה יושבת איתה ומנסה לעזור לה לעלות את המסמכים דרך הטלפון.
איך זה קשור אלי? אז מסתבר שלי יש פרצוף של הייטק והתבקשתי לעזור לגברת למצוא את ה-@ במקלדת האנדרואיד. ואני בכלל אייפוניסט...
בינתיים בכניסה מהומה. מישהי איחרה את התור שלה ב-40 דקות, השומר בכניסה מסרב להכניס אותה. המישהי מאוד מאוד לא מרוצה, היא הגיעה כל הדרך מראשון לציון לרחובות ולא מתאים לה הסידור הזה של להגיע בזמן. מעניין שאני הגעתי נסעתי כמה קילומטרים טובים יותר ממנה והגעתי בזמן. נו, טוב... בסוף היא כנראה הבינה שזה באמת לא יעזור לה והלכה.
בסביבות 10:10 הגיע תורי.
הפקידה הסתכלה במשך אולי 30 שניות על הניירת שקיבלתי במוסך, לקחה את רישיון הרכב הישן, תיקתקה משהו במחשב ו... 2 דקות אחר כך קיבלתי רישיון חדש עם ההגבהה רשומה.
קניתי אייס קפה בארומה ונסעתי למשרד, לא היה נורא כל כך.
גם אני אישרתי הגבהה! אתמול!
קבעתי תור למשרד הרישוי בבאר שבע, בכניסה מהומת אלוהים, בפנים, באופן מפתיע, מסודר ושקט.
אגב באר שבע- לא נותנים לך להיכנס פנימה עד 10 דקות לפני הזמן. איחרת- עזוב, וותר ותבוא פעם אחרת (זה מה שראיתי שהולך, אני הקדמתי).
הפקידה לקחה את כל הניירת, 3 דקות על השעון מסרה רישיון חדש עם השורה הנכספת מתוקנת ערכת הגבהה עד 50 ממ.
פשוט וקל.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Oren Kipnis
14-09-21, 22:03
תמיד מתגלחים על זקנם של הראשונים בכל תהליך.
אחר כך המערכות מסתדרות, הפקידות מתרגלת והכל סבבה.
לפני חמש וחצי שנים הייתי הראשון לאשר את עדכון כושר הגרירה לפי הנוהל הקיים היום. ביליתי בחולון שלושה ימים עד שמצאו את כל התסבוכות במחשב כולל שיחות ועידה של מנהלת הסניף עם הפקידה הבכירה ביותר באגף בירושלים, מנהל אגף הרכב ואנוכי.
בסוף הכל לטובה, וכעת זה תהליך פשוט וקל.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.