PDA

צפייה בגרסה מלאה : (נערך) פאג'רו BK - מחיר הגבהה

om2
14-07-21, 21:25
מכיוון שאין לי מושג במחירים, שואל כאן.
כמה בערך תעלה הגבהה של אולדמן קפיצים + בולמים
כיוון פרונט + אורות + שינוי רישום ברישיון.
פאגרו bk

zivo
14-07-21, 23:25
6.5-8 א"ח.
הבדלים גדולים, וכך גם איכות העבודה.
שים לב שצריך לבצע כיוון "פרונט" כפול, קדימה ואחורה.

om2
19-07-21, 11:06
תודה

bazz270
19-07-21, 16:21
איו דבר כזה כיוון פרונט אחורי ולא כיוון כפול

מי שמכוון צריך לדעת שיש ( או לראות דף עזרה במכשיר כיוון מתלים) כיוונים גם בסרן האחורי ולא רק הקדמי.פשוט לרוב ללקוח אין מושג והם מכוונים רק את הסרן הקדמי וגם זה חצי כוח אם לא עומדים להם מעל הראש.

אם עושים לך כיוון במסגרת עסקת חבילה ברכישת הגבהה תדאג לבצע כיוון נוסף (לאחר סיום תהליך הרישום)כי בדרך כלל סתם פותחים שם איזה זרוע הגה ונגמר הסיפור רק בשביל החתימה.כנ"ל הפנסים.אף אחד לא נוגע בהם.תדאג לבדוק לאחר הרישום.

לפני ביצוע כיוון נוסף תדאג לפתוח ולסגור עם כל המשקל של הרכב על הקרקע (או לבקש ממי שמכוון שיסגור ) את כל הבוקסות שקשורות להגבהה אחרת הם יקרעו תוך כמה חודשים בודדים (ואם אתה לא עושה לבד זה יעלה לך עוד 2000-3000 חופשי כולל עבודה).לא לשכוח גם סרן אחורי.

guyo
22-07-21, 16:19
בצעתי לפני כמה חודשים, עלה 7400 כולל פרונט והפרוצדורה מול משרד הרישוי. אם אתה מאזור המרכז אשמח להמליץ.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

om2
22-07-21, 18:40
תודה.
ביצעתי שלשום ב7500 כולל העברת טסט.
(מוסך גדול ומוכר)

תוך כמה זמן אני אמור לראות את זה מעודכן ברישיון?
האם מקבלים לאולדמן אחריות כלשהי
ואם כן, צריך לעדכן את היבואן שהתקנתי או שפשוט לשמור קבלה מקורית?

guyo
22-07-21, 19:18
אני מכיר אחריות ל 3 שנים, מבחינתי הכתובת היא המתקין. שמור קבלה.... תמיד טוב. בנוגע לרישיון אני קיבלתי עדכון אחרי שבועיים בתקופת החגים, עכשיו בטח יהיה מהיר יותר, אבל אל חשש, זה מעודכן כבר במשרד הרישוי.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

om2
22-07-21, 20:30
זה לא מעודכן.
הוצאתי כפל רישיון וזה לא מופיע
מהמוסך אמרו לי שזה יקח כמה ימים.

guy888
22-07-21, 21:03
פעם אחרונה לפני כשנה התעדכן מיידית. יצאתי מסניף משרד הרישוי עם רישיון מעודכן ביד.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

zivo
22-07-21, 22:35
תודה.
ביצעתי שלשום ב7500 כולל העברת טסט.
(מוסך גדול ומוכר)

תוך כמה זמן אני אמור לראות את זה מעודכן ברישיון?
האם בוצע רישום של ההגבהה במשרד הרישוי?
משהו פה מוזר.
אם זה לא כתוב ברשיון, אז איך ההגבהה עברה טסט?
אם זה קומבינה של המתקין עם המכון, אז יכול להיות שחסכו את הרישום במשרד הרישוי?
אל תוותר על זה.

om2
22-07-21, 22:48
הרכב עבר טסט בבוקר ואחר"צ עשו את ההגבהות.
העדפתי שהם יעשו את הטסט כי אין לי כוח לשטויות של מכוני רישוי

וזה לא מקום שעושה קומבינות.
זה מוסך גדול ומוכר (נמנע מלציין את שמו)
אני חושש שהם שכחו לעשות את הרישום (פחות חושש שהתחמקו)
למרות שהם אמרו לי במפורש שיקח כמה ימים.
טוב אנסה שוב שבוע הבא

אם עד סוף שבוע עדיין לא יעודכן אגיע אליהם ואדרוש הסברים.

bazz270
22-07-21, 22:51
הכל תקין
הם קובעים עם משרד תחבורה באופן מרוכז ומגישים להם את כל הרשיונות שעשו הגבהה.זה לוקח סביבות שבועיים (בעיקר בגלל משרד תחבורה)
תבקש מהפקידה בקבלה של המוסך שתיידע אותך לאחר שהגבהה תיהיה רשומה.אין לך מה להוציא כפלי רשיון

אני לפני ביצוע רכישת הגבהה דאגתי שבהצעת מחיר יהיה כתוב שבמחיר כלול גם רישום ברשיון.

לא לסמוך על סמוך או על "שם" המוסך הידוע..
זה ההבדל של אם אתה הולך לבד למשרד רישוי עם הניירת או שעשו לך עסקת הכל כלול.אין מה לעשות.
לגבי אחריות.אין לך מה לעבוד מיל היצרן או היבואן.מבחינתך מיישם האחריות הוא המתקין שמכר לך את הקיט.

ד ו ר ו ן
22-07-21, 23:53
הכל תקין
הם קובעים עם משרד תחבורה באופן מרוכז ומגישים להם את כל הרשיונות שעשו הגבהה.זה לוקח סביבות שבועיים (בעיקר בגלל משרד תחבורה)
.
זה מידיעה מפורשת לגבי האירוע הספציפי והמוסך המסוים, או הערכה?

מנסיון אישי,
מקבלים רשיון מעודכן במעמד השינוי.
אין עיכוב ואין ״כמה ימים לעדכון״.

גיא
23-07-21, 01:01
גם אני כשעשיתי קבלתי את התשובה ש׳אני שולח מישהו פעם בשבוע למשרד התחבןרה׳ .. הבן אדם נתקע שם לכמה שעות ולא עובד ..

בגלל המרחק ונסחעה לחו׳ל העדפתי ללכת בעצמי למשרד התחבןרה. בדיעבד התברר שזה לקח לי כמה שנים להכניס את המיירת לרשיון.

לא שזה בעיה. זה סתם מעיק. ( בהנחה שיש לך את כל הניירות שצריכים ).

כיום לעומת זאת קןבעים שם תור. והכל יותר קל.
עדיין מומלץ ללכת לסניף קטן ולא לסניף של עיר גדולה.

ד ו ר ו ן
23-07-21, 12:35
בפרקטיקה יש כאן בעיה עם השיטה הזו.
הלקוח בטוח שהכל בסדר, ובפועל הרכב עולה על הכביש בלי אישור הגבהה ברישוי וזה פתח לבעיות אם ירצו להציק בכביש או בארוע אחר.

bazz270
24-07-21, 00:21
גם אני כשעשיתי קבלתי את התשובה ש׳אני שולח מישהו פעם בשבוע למשרד התחבןרה׳ .. הבן אדם נתקע שם לכמה שעות ולא עובד ..

בגלל המרחק ונסחעה לחו׳ל העדפתי ללכת בעצמי למשרד התחבןרה. בדיעבד התברר שזה לקח לי כמה שנים להכניס את המיירת לרשיון.

לא שזה בעיה. זה סתם מעיק. ( בהנחה שיש לך את כל הניירות שצריכים ).

כיום לעומת זאת קןבעים שם תור. והכל יותר קל.
עדיין מומלץ ללכת לסניף קטן ולא לסניף של עיר גדולה.

אכן כך.הדברים השתנו.
לפני 5 שנים הגבהתי את הטרופר אז הלכתי באותו היום עם הניירת ורשמו לי במקום.גם לרשום כננת לקח רק איזה שעה בטור של הסניף.

היום קובעים טור מראש.אם רושמים לבד אז קובעים ליום של ההתקנה (בתכלס הפוך כי הסיכוי למצוא יום מאוד מסויים במשרד תחבורה לא גדול).אם רושמים באמצעות מתקין אז הוא יילך מתי שנוח לו.עשיתי אצל מאדמן בנתניה והם התקשרו אלי בערך אחרי שבוע להגיד שאפשר להדפיס כפל רשיון.

עשיתי הימור שלא יעצור אותי שוטר תנועה בשבוע הזה...וואלה לא עצר.למי שיש בעיה עם הסידור הנ"ל שלא יסכים ושייקבע עם המתקין שהוא הולך לבד (בתנאי שהמתקין יסכים לתת את הניירת תקינה של ההגבהה) זה מאוד פשוט.אף אחד לא חייב לבצע הגבהות.אפשר לנסוע בלי

YoavR
24-07-21, 07:01

לאולדמן 3 שנים אחריות.
לא צריך לעדכן את היבואן. זה מול המתקין.
חשוב שהמתקין ישמור תיעוד מסודר של ההתקנה - תאריך, ק"מ (פרטים שאמורים להיות בכרטיס עבודה) וגם גובה לפני וגובה אחרי.

-->