regev
16-07-21, 13:47
שלום וברכה
הסופה עומדת לרוב, ונוסעת מדי פעם.
אז בהתחלה המצב היה כזה- צריך היה כמה ניסיונות התנעה ארוכים מאוד, ואז הסופה הניעה, ואז המנוע נטה לכבות כאילו שחסר לו דלק או אויר, ואז אחרי כשתי דקות עבודה עובד חלק אבל- לא סוחב טוב בעליה ומאיץ לאט בלי כוח.
ואז לפני שבוע מצב חדש- בניסיונות התנעה רעש כאילו המתנע מנסה להסתובב לבדו עם רעשים מוזרים אבל המנוע בכלל לא.
והשלב הבא- מקליק כמו במצב של מצבר גמור.
הטענתי את המצבר כמה פעמים, אותה התנהגות.
ובשלב האחרון- מצבר חדש 74 אמפר, בהתחלה המתנע עושה קליק בודד,
ובנסיונות הבאים דממה מלאה בסיבוב מתג התנעה, כאילו שלא סובבתי כלל.
אבל- שעון הטעינה בלוח שעונים מראה ירידת מתח במצב בסיבוב מתג התנעה, למרות שאין שום צליל מתא המנוע.
החשד שלי נופל על הסולונואיד של המתנע.
כשפירקתי את המתנע, הבנדיקס מסתובב, נע קדימה ואחורה, גלגלי השיניים הפלנטריים בפנים נראים טוב, אין שיניים גרוסות או פגומות בבנדיקס או בזר של גלגל התנופה.
יש עוד בשר בפחמים.
ניקיתי מעט לכלוך שחור שהצטבר בין הפחמים, המגעים והכלים נראים טובים וללא נתקים או קרעים.
אז הסולונואיד הוא החשוד שלי.
יש מה לעשות עם זה בבית?
תודה רבה
הסופה עומדת לרוב, ונוסעת מדי פעם.
אז בהתחלה המצב היה כזה- צריך היה כמה ניסיונות התנעה ארוכים מאוד, ואז הסופה הניעה, ואז המנוע נטה לכבות כאילו שחסר לו דלק או אויר, ואז אחרי כשתי דקות עבודה עובד חלק אבל- לא סוחב טוב בעליה ומאיץ לאט בלי כוח.
ואז לפני שבוע מצב חדש- בניסיונות התנעה רעש כאילו המתנע מנסה להסתובב לבדו עם רעשים מוזרים אבל המנוע בכלל לא.
והשלב הבא- מקליק כמו במצב של מצבר גמור.
הטענתי את המצבר כמה פעמים, אותה התנהגות.
ובשלב האחרון- מצבר חדש 74 אמפר, בהתחלה המתנע עושה קליק בודד,
ובנסיונות הבאים דממה מלאה בסיבוב מתג התנעה, כאילו שלא סובבתי כלל.
אבל- שעון הטעינה בלוח שעונים מראה ירידת מתח במצב בסיבוב מתג התנעה, למרות שאין שום צליל מתא המנוע.
החשד שלי נופל על הסולונואיד של המתנע.
כשפירקתי את המתנע, הבנדיקס מסתובב, נע קדימה ואחורה, גלגלי השיניים הפלנטריים בפנים נראים טוב, אין שיניים גרוסות או פגומות בבנדיקס או בזר של גלגל התנופה.
יש עוד בשר בפחמים.
ניקיתי מעט לכלוך שחור שהצטבר בין הפחמים, המגעים והכלים נראים טובים וללא נתקים או קרעים.
אז הסולונואיד הוא החשוד שלי.
יש מה לעשות עם זה בבית?
תודה רבה