צפייה בגרסה מלאה : צינורות ברקס קדמי בסמוראי
מחפש צינורות ברקס קדמי לסמוראי 94 באיזור הדרום. הצינורות שיש לי כרגע משתפשפים בגלגלים...
אם המגע בגלגל זו הסיבה היחידה שאתה רוצה להחליף צינורות בלם גמישים, ועדיין לא נגרם נזק, יש פתרון פשוט.
באחת מנקודות החיבור בין גמיש לקשיח, לא משנה למעלה או למטה, שחרר מעט את האום, שחרר את הקליפס הצמדה, וסובב את הצינור הגמיש חצי סיבוב (180 מעלות).
הסיבוב יגרום לפיתול קל בצינור ויגרום לקשת להתרחק מהגלגל.
סגור חזרה את כל מה שפירקת.
אם פתחת ממש מעט ולא נזל החוצה ולא נכנס אויר למערכת, אין צורך לבצע ניקוז.
בברכה, טושי
אין נזק אמיתי אבל הבוחן רכב רשם לי את זה בטסט ועכשיו אני חייב להחליף כדי שיעביר אותי
קדמיים של בלנו מתאימים ונפוצים בחנויות. הם מעט ארוכים מהמקוריים של הסמוראי, אז תמצא דרך לנתב אותם כך שלא ישתפשפו בגלגל.
GodsFather
23-07-21, 01:22
אין נזק אמיתי אבל הבוחן רכב רשם לי את זה בטסט ועכשיו אני חייב להחליף כדי שיעביר אותיהוא ממש חיפש אותך
Sent from my HD1903 using Tapatalk
חנן-ג'יפולוג
23-07-21, 01:47
בלי להיכנס עכשיו לדיון של כן/לא טסטים (אני יותר בצד של הלא) , הוא עשה לו טובה. אלו בדיוק סוג התקלות שהייתי שמח לקבל עליהן התראה, אם כשלתי בזיהוי עצמאי שלהן.
GodsFather
23-07-21, 14:29
הייתי שמח לקבל תמונה של המצב כדי להבין אם אכן עשה לו טובה.
על איתור תקלות אמיתיות, אני מסכים איתך
הבוחן שם לב שהצינורית מתחככת בגלגל. מה יש כאן עוד לדעת? היה ממשיך לנסוע כך, היא היתה נפרצת, ולפי מרפי, לפני סיבוב בירידות של סדום. אולי זה היה לוקח שנה, אולי שנתיים, אבל זה היה קורה.
GodsFather
23-07-21, 21:07
שזה לא קרה פתאום... זה ככה יותר משנה, אחרת גם בטסט הקודם זה היה עולה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.