צפייה בגרסה מלאה : איפה אפשר לקנות צמיגים טריים ואיכותיים?
אני צריך לקנות צמיגים חדשים. ואני פשוט חסר מילים.
הייתי ב5 פנצריות באזור המרכז, שיש עליהן ביקורות והמלצות עד אין סוף
ובכל המקומות שיקרו לי וניסו לדחוף לי צמיגים סיניים, צמיגים של חברת בת או צמיגים בני שנה וחצי!!!
אני נוסע כבר על צמיגים שחוקים ואני מתחיל להתייאש שאני לא אמצא איפה לקנות צמיגים.
איפה לעזעזל, אני קונה צמיגים איכותיים טריים ובמחיר סביר?
אני עושה קרוב ל30K ק"מ בשנה ובנסיעות ארוכות, לכן צמיגים איכותיים ונוחים חשובים לי לא פחות מהרכב.
אם מדובר במידה נפוצה - לא ברור לי כיצד אתה לא מוצא.
לא רשמת היכן חיפשת ולא מצאת, אז גם אין טעם לזרוק כאן שמות של פנצ'ריות שאולי היית בהן...
אתה יכול גם להתקשר לפני שאתה מגיע לוודא שיש את הצמיג שאתה מחפש ולא להגיע לחינם.
נשלח מהנייד
או שכנס לטייר דיל וכאלה ותזמין מה שבא לך.תבחר איפה להתקין ותקבל הודעה כשהם יגיעו
אנחנו במאה 21
לא באמת צריך לצאת מהבית בשביל דברים כאלה (הצעות מחיר)
זה לא מדוייק. כי חוויתי הזמנה של צמיגים ברשת, באחד האתרים הגדולים - צמיגים איכותיים שהיו בהנחה. חיוב באשראי, חשבונית הכל.
יום אחרי - טלפון. אין במלאי. אולי תרצה משהו אחר? מתחילים עם כל הסיניים וה'חברת בת' וכל השיט הזה.
וככה בדיוק באתר אחר של היבואן הגדול השני.
יש מידות שכנראה אין.בהם מלאי של צמיגים טובים.... מה שכן יצויין - שעל מה שאין עושים יופי של הנחה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
נסה את אנטון ביפו - הזמנתי שלשום זוג צמיגים מדגם ספציפי, חזרו אלי אחרי 5 דקות ואמרו שיכולים להביא לי למחרת אבל הצמיגים מ- 2019 - לפחות הגונים.
הזמנתי והרכבתי (אתמול), אגב, כי רציתי את הדגם הספציפי.
זה לא מדוייק. כי חוויתי הזמנה של צמיגים ברשת, באחד האתרים הגדולים - צמיגים איכותיים שהיו בהנחה. חיוב באשראי, חשבונית הכל.
יום אחרי - טלפון. אין במלאי. אולי תרצה משהו אחר? מתחילים עם כל הסיניים וה'חברת בת' וכל השיט הזה.
וככה בדיוק באתר אחר של היבואן הגדול השני.
יש מידות שכנראה אין.בהם מלאי של צמיגים טובים.... מה שכן יצויין - שעל מה שאין עושים יופי של הנחה.
אסף.
קורה כמו בכל חויית קנייה ישראלית מקוונת.קודם לוקחים כסף אחרי זה אומרים אין מלאי ודוחפים שיט אחר.הכי הרבה עושים ביטול.
אצלי הייתה מידה 31 אז לא חוויתי איזה חוסר מלאי כלשהו בהזמנת רביעייה
אבל פעם היו לי מיקי טומפסון וגלגל אחד מת אז לא היה מלאי בשום מקום והייתי צריך להחליף לזוג דומים בצורה של מקסיס (נראה לי טרפדור)
אבל זה באמת היה דגם נדיר.הזה שדומה לקופר sst.בקושי מביאים אותו אז דוגרי טעות שלי...
בשעתו כשחיפשתי את ה OPEN COUNTRY שמחתי מאוד לראות שיש את המידה שלי בטייר דיל. שילמתי ולמחרת התקשרו:
"שלום, הזמנת ארבעה צמיגי טויוט אופן קאנטרי, אבל אין. יש לנו בינג צ'אנג בונג, שזה לא פחות טוב"
"במה זה לא פחות טוב? בסוליה? בעמידות? בדירוג העומס?"
"זו חברת בת של סינג צ'אנג"
"והם...?"
"חברת בת של סינג לונג שהמייסד שלה גר פעם כסטודנט ליד מישהו שעבד בדאנלופ, משהו בהנהלת חשבונות".
"אני רוצה טויו אופן קאנטרי MT, זה מה ששילמתי"
"יש לנו AT, זה גם טוב"
"טוב למה? לבוץ?"
"טוב להכול"
"אבל זה לא מה שאני רוצה, תזמינו לי את מה שקניתי בבקשה"
"אין"
"טוב אז תבטלו"
"אה...אה.....זה יקח עד 72 שעות".
זוועה. לא הולך יותר על השיטה המפוקפקת הזאת. ברוכים הבאים לישראל וכו. אני פשוט מגיע לצמיגיה, שולף ארנק ומבקש את מה שיש, לא את מה שאין.
צמיגי בית עובד.
פעמיים מוצלחות אחרי המלצות של חברים.
מה שאמרו בטלפון היה בפועל.
אם אתה נוסע 30 אלף בשנה, לא מבין מה הבעיה בלהתקין צמיגים בני שנה וחצי. הם יישחקו לפני שתהיה בעיה עם הגיל שלהם.
נכנסתי לטייר דיל ובקושי מצאתי כמה צמיגים בודדים במידה שלי, וכולם דגמים ישנים שהיצרן לא מייצר יותר.
באוטודיפו ניסו לדחוף לי צמיגים ישנים של קונטיננטל ובמחיר הזוי.
לגבי הפנצריות: זאת השיחה עם הרוב הפנצריות.
"יש הכל תבוא אבל רגע.. אין לי קונטיננטל..
יש לי סיני שהוא חברת הבת דודה של קונטיננטל, שמתי לחמותי והיא מרוצה.
אם אתה רוצה קונטיננטל אז אני אזמין ותבוא מחר.
רגע... אתה רוצה תאריך ייצור? אז אני אתקשר אליך יותר מאוחר..." מאז לא שומעים מהם.
במקרה היותר גרוע, הגעתי והבטיחו לי צמיגים בני חצי שנה. בדקתי את הצמיגים והם בני שנה חצי.
לגבי התאריך של הצמיג: אני לא אכנס לנושא הבטיחותי של התאריך,
אבל אם אני כבר קונה צמיגים חדשים לאוטו אז אני אעדיף לקנות צמיגים טריים.
אפשר להגיד שזה נטו לראש השקט שלי.
יש מחסור בצמיגים כמו שיש מחסור במכוניות ובעוד הרבה דברים אחרים בתקופה האחרונה.
קודם כל. אם זאת בעיה אקוטית של אין צמיגים ברכב. אז תקנה מה שיש ולא מה שאתה רוצה. אחרת אתה מסכן את עצמך ואת המשפחה ואותנו.
אם לא.
אז בנחת. כנס לפנצ׳ריה. הם תמיד זורקים מחיר וממנו תמיד מורידים לפחות חצי. ( שיטה לגמרי מפגרת )
תזמין מה שבא לך שיביאו מהמפעל. ייקח שבועיים שלושה וזהו.
כי זה לא חדש שהם כולם שקרנים גנבים ורמאים … וכן. יש לי דוגמה לכל אחת מהקטגוריות.
למה צריך להגיע לעמוד השני ועדיין לא לדעת מה מידת הצמיגים שאתה מחפש?
זה פוסט כדי לחפש עזרה או רק כדי לומר שהעולם חרא?
מידת הצמיגים היא 205/55 R17 95 V XL (פרייבט אגב)
פשוט אף פנצריה לא מחזיקה מלאי בדרך כלל ומזמינה מהיום למחר את המידה ללקוח.
לכן לא חשבתי שמידת הצמיג מועילה לנושא.
דיברתי היום עם אחת הפנצריות שהוזכרה פה, והציעו לי מישלין סופרמי 6 שנת ייצור 2021. מחר אני אגש לבדוק את הצמיגים ואעדכן.
לצמיגים שלי יש עוד בשר, אני לא אסע על צמיג לא בטיחותי.
אבל אני נמנע מנסיעות ארוכות בנתיים, ולכן מחפש בדחיפות להחליף.
או צמיגים בני שנה וחצי!!!
אנחנו לא אוהבים צמיגים שיושבים על המדף ובצדק.
אבל תדע שלא סתם אתה לפעמים נתקל בניסיון לדחוף צמיג ישן.
הרגולטור מלמעלה מכתיב כללים שתומכים בטירלול הזה,
משרד התחבורה מתיר למכור צמיגים עד גיל 6. ולנסוע עם צמיג גם עד גיל 10 שנים מהייצור אם לא הספיק להפסל לפני.
אנחנו לא אוהבים צמיגים שיושבים על המדף ובצדק.
אבל תדע שלא סתם אתה לפעמים נתקל בניסיון לדחוף צמיג ישן.
הרגולטור מלמעלה מכתיב כללים שתומכים בטירלול הזה,
משרד התחבורה מתיר למכור צמיגים עד גיל 6. ולנסוע עם צמיג גם עד גיל 10 שנים מהייצור אם לא הספיק להפסל לפני.
מאיפה הבאת את איסור הנסיעה עם צמיג בן 10 שנים ?
לא קיימת תקנה המגבילה שימוש בצמיג ע"פ גיל.
התקנות מדברות על מכירת צמיגים בלבד.
בברכה, טושי
מנהל תנועה/אגף הרכב ושירותי תחזוקה : "הצמיג וטיפול בו", עמוד 40.
134522
שני דגמים מומלצים:
Michlien Primacy 4(שזה בטח מה שהציעו לך, אני לא מכיר סופרמי 6)
Goodyear efficientgrip performance - לא תוצרת תורכיה
שניהם מצויינים ומובילים במבחני צמיגים.
פנצ'ריות - עבור המישלין - לאנטון ביפו יש מלאי גדול מאוד של מישלין במקום, והוא גם יכול להזמין לך.
נסה גם את צמיגי פרונט יוסף באור יהודה, תמיד היו נחמדים איתי ולא ניסו לדחוף לי, הסברתי בדיוק מה אני רוצה, בדקו ואמרו אם יכולים לספק.
מנהל תנועה/אגף הרכב ושירותי תחזוקה : "הצמיג וטיפול בו", עמוד 40.
134522
כל יום לומדים משהו חדש.
תודה.
בברכה, טושי
את צמיגי פרונט יוסף באור יהודה, תמיד היו נחמדים איתי ולא ניסו לדחוף לי, הסברתי בדיוק מה אני רוצה, בדקו ואמרו אם יכולים לספק.
זה ההוא המקורי ? מהבגושים ?
לא. יוסף אחר.
למי שמתקשרים או מגיע לשם, לדבר עם ברק. מצטרף להמלצות על המקום.
נשלח מהנייד
מידת הצמיגים היא 205/55 R17 95 V XL (פרייבט אגב)
יש את הצמיגים שאתה צריך ברשת צ'ק אפ.
גם טויו וגם הנקוק.
אם זה רלוונטי - תתקשר לטלי 054-7786829 (היא חברה) וכדי שהיא תבין מה אתה נופל עליה, תגיד שיואב נתן לך את הטלפון שלה.
היא כבר תדע לדאוג לך.
בהצלחה,
יואב
להתרוצץ לחפש צמיגים... חאראם.
שלח ווצאפ או תתקשר לשניים שלושה בעלי מקצוע
תגיד מה אתה צריך
תבקש מחיר ותאריך ייצור
עד היום עבד לי בסדר.
אגב לשלם גם 100 שקל יותר לצמיג מול בעל מקצוע הגון שנותן שירות זה ממש סבבה מבחינתי.
כל יום לומדים משהו חדש.
תודה.
בברכה, טושי
חושב שגם במקרה הזה צריך להפעיל שכל ישר, לא לחכות לתקנות.
10 שנים ? בחיאת... (אולי רק בטרקטור של הנוי בקיבוץ :rolleyes: )
אז בשעה טובה רכשתי היום צמיגים, מישלין סופרמסי 4 שנת 21 (בני חודשיים) אצל אנטון מיפו.
לקח לי 550שח לצמיג, לדעתי קצת יקר אבל נתנו שירות כמו שצריך, כולל בדיקת כיוון פרונט.
מודה לכולם על ההמלצות ואשמור לפעם הבאה שאצטרך לטפל בצמיגים.
עדיין מצער שצריך שבוע בשביל למצוא צמיגים ומבלי שינסו לשקר בפנים.
לא. יוסף אחר.
למי שמתקשרים או מגיע לשם, לדבר עם ברק. מצטרף להמלצות על המקום.
נשלח מהנייד
קבלו עוד המלצה חמה על ברק בצמיגי פרונט יוסף באור יהודה.
צמיגי בית עובד.
פעמיים מוצלחות אחרי המלצות של חברים.
מה שאמרו בטלפון היה בפועל.
+1 לצמיגי מוריס בבית עובד.
אחלה של שירות, לקוח שלהם מעל עשור.
תזמין מה שבא לך שיביאו מהמפעל. ייקח שבועיים שלושה וזהו.
אתה לא מעודכן.
שום דבר בסדר גודל כזה לא נשלח בשבועיים שלושה בימינו.
בארה"ב אין מכולות וגם אין משאיות. אם הגעת למצב המעולה שיש לך כמה משטחים בנמל אצל המשלח אז הם מחכים לפחות שלושה ארבעה שבועות להמכלה.
להבנתי, בשאר היבשות המצב פחות חמור אבל עדיין קטסטרופה.
boaz avrahami
26-07-21, 22:55
גם אצלנו קטסטרופה בהובלות ובכלל מחירי הסחורות השתגעו.
אם בעבר קווט מיצרני המחשבים היה תקף ל 14 יום כיום הוא תקף ליום והליד טיים הוא לחודשים.
גם המחירים- הכול מתייקר בטירוף.
לא מצליח להבין מה הסיפור ומה התערער כל כך.
משהו מריח לי כמו נקמת הסינים בשאר העולם…
זה סיפור של יציאה מאיזון. ותגובת יתר. ובמקום שהאיזון יחזור קורה ההיפך והכל נהיה פחות יציב.
יש על זה לא מעט מאמרים טובים ברשת... השורה התחתונה - אכלנו אותה.
בסוף יהיה בסדר. (כלומר כשתראו שהכל בסדר - תדעו שזה הסוף)
אסף.
להבנתי הלא הכי מקצועית, זו תגובת הלם /פתע לאירוע המגיפה, חברות נבהלו ועצרו ייצור כי אולי לא יהיה מי שיקנה.. ואז מצד אחד נהיה חוסר בשוק. אבל מצד שני ההלם הכה גם אחורה בכל שרשרת הייצור, ואספקת חומרי גלם (בכל תעשייה באשר היא) וחידוש שרשרת הייצור תקועה, או שעברה לפוקוס אחר.
זה כמו שמישהו דופק ברקס סתם בכביש 6, הגל מהדהד אחורה ולוקח זמן עד שהתנועה חוזרת לסדרה.
Oren Kipnis
26-07-21, 23:55
מאיפה הבאת את איסור הנסיעה עם צמיג בן 10 שנים ?
לא קיימת תקנה המגבילה שימוש בצמיג ע"פ גיל.
התקנות מדברות על מכירת צמיגים בלבד.
בברכה, טושי
עובד מפעל לתיקון צמיגים ואבובים לא יתקין בגלגלי רכב צמיגים שחלפו 6 שנים ממועד ייצורם, ואם היו הצמיגים משומשים – 24 חודשים ממועד ייצורם; בתקנת משנה זו –
"מועד ייצור" – המועד המוטבע על הצמיג;
"מפעל לתיקון צמיגים ואבובים" – כמשמעותו בתוספת הראשונה לצו הפיקוח על מצרכים ושירותים (מוסכים ומפעלים לכלי רכב), התש"ל-1970.
התקנות מתייחסות להתקנה בלבד, לא למכירה ובוודאי שלא לשימוש.
boaz avrahami
27-07-21, 00:22
להבנתי הלא הכי מקצועית, זו תגובת הלם /פתע לאירוע המגיפה, חברות נבהלו ועצרו ייצור כי אולי לא יהיה מי שיקנה.. ואז מצד אחד נהיה חוסר בשוק. אבל מצד שני ההלם הכה גם אחורה בכל שרשרת הייצור, ואספקת חומרי גלם (בכל תעשייה באשר היא) וחידוש שרשרת הייצור תקועה, או שעברה לפוקוס אחר.
זה כמו שמישהו דופק ברקס סתם בכביש 6, הגל מהדהד אחורה ולוקח זמן עד שהתנועה חוזרת לסדרה.
זה ממש לא נכון לעולם הרכיבים.
מכירות המחשבים בעולם עלו מאוד.
זה לא מסביר את הבעיות תובלה ימית.
קורה משהו שאף אחד לא באמת יודע להסביר בהגיון או לצפות מתי יחזור לשגרה.
התקנות מתייחסות להתקנה בלבד, לא למכירה ובוודאי שלא לשימוש.
בתקנה 322 כמעט אין כלום הקשור לעולם הטיפול בצמיגים.
זה אומר שאין שום הנחייה לגבי צמיג יבש למשל ?
או אזורים מותרים לתיקון צמיג ? (וכל שאר ההנחיות בחוברות המצורפות ?)
הכל המציאו הפנצ'ריות כדי להתעמר באזרחים ?
מכאן אתה יכול ללמוד שההנחיות ככל הנראה לא נעצרות בתקנה זו.
אם התקנה כל כך מצומצמת, מנסיוני אתה תמצא סעיף איפשהו בכל תקנות התעבורה הארוכות, שיפנה אותך לכך שמתכנסות וועדות מקצועיות או שהמנהל רשאי להוציא הוראות נוהל ולעדכנם מעת לעת.
זה סוג של קומבינה שמטרתה :
א. לא לרכז לך את כל המידע במקום אחד אלא לערבב אותך בסבך הבירוקרטיה.
ב. ככל הנראה להחליק הנחיות מסויימות מהצורך לעבור חקיקה מאוד שקופה ומסודרת.
אולי עו"ד טוב ידע להגיד לך איך וכמה זה חוקי או לא. לא פעם ראשונה שאני נתקל בזה (משרד הבריאות למשל אלוף בלהוציא הנחיות מחוץ לחקיקה שלא עומדות במבחן בית משפט).
יש לי בעיה כזאת גם בעניין אחר שאני מעוניין לנהל מולם בנושא טסטים (תקנות לרכב 4X4).
חוברות טיפול בצמיגים -
http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/TyreHandling.pdf
https://iga.org.il/wp-content/uploads/2020/07/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7% 95%D7%AA-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7% 95%D7%AA.pdf
יהיה לך קשה לטעון נגד חוברת מסודרת כזאת של אגף הרכב.
זה ממש לא נכון לעולם הרכיבים.
מכירות המחשבים בעולם עלו מאוד.
זה לא מסביר את הבעיות תובלה ימית.
קורה משהו שאף אחד לא באמת יודע להסביר בהגיון או לצפות מתי יחזור לשגרה.
המכירות של כל מוצרי החשמל עלו וזה גרר דרישה לכמויות רכיבים גבוהה מהרגיל ומחסור מהצד השני.
אנשים קונים יותר רכבים (נסיעה בתחבורה ציבורית "מסוכנת") וזה שוב גורר צריכה מוגברת של רכיבים.
תוסיף לזה פסי ייצור שהיו מושבתים חלק מהזמן או בפעילות מוגבלת וזה יצר פערים.
עד פה על הבעייה ברכיבים/חלקים.
לגבי משלוחים, כמות הטיסות המסחריות ירדה משמעותית מה שגרר להעברה של חלק מהמשלוחים חזרה
למטוסי חברות השליחויות או המטען. זה גרר עומס והעלאת מחירים. אנשים שולחים היום יותר בים כדי להוזיל
מחירים.
לאנשים משעמם אז הם מזמינים יותר באינטרנט מה שגם מעלה את כמות המשלוחים, תוסיף עלייה ברכש
של מוצרי חשמל והנה העומס המוסבר על הנמלים ועל העיכובים.
אצלנו יש רכיבים שזמני האספקה שלהם היו 10 שבועות לפני הקורונה, היום אם אקבל במאי שנה הבאה יהיה מעולה.
משלוחים שהיו לוקחים באוויר 3 ימים מגיעים אחרי שבוע, לפעמים הם מעדכנים זמני הגעה תוך כדי המעבר כי המטוס
היה עמוס והעבירו את זה דרך איחוד האמירויות או תורכיה במקום להטיס ישר לארץ. והמחירים עלו לפעמים פי 2 או 3.
ואסונות הטבע האחרונים שקרו במערב אירופה וסין לא יועילו לנושא. המון אנשים צריכים בבת אחת מכוניות חדשות, מכשירי חשמל וכו'.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.