צפייה בגרסה מלאה : כיסאות קידמיים לסופה - מה לחפש?
כמו כל בעל סופה יודע, כיסאות הסופה ממשיכים את קו האינקוויזיציה הכללי שהרכב הזה מכתיב. הם גם לא ממש נוחים, בטח לא תומכים, אין משענת ראש ראויה והכי גרוע, מזיעים בהם בגב אפילו בחורף.
מאיזה אוטו הכי נוח לשחוט כיסאות? מה יהיה הכי פחות עבודה לייצר התאמות? וכמובן צריך מושב נמוך יחסית, כזה שיוכל להיכנס תחת הדש-בורד בזמן קיפול המושב הימני לטובת טיפוס פנימה.
והכי חשוב, אם מישהו כבר התארגן על משהו ובסוף ויתר אשמח לאמץ/לרכוש/להתחייב לטיפוח וכו'.
תודה רבה.
יונימוג אדום
31-07-21, 12:42
אצלי בסיקס התקנתי מושבים של איביזה FR - מושב ממש נוח עם תמיכה צידית מצויינת וגם ניתן לכוון לגובה .
ההתאמות לא ממש פשוטת אך המאמץ היה שווה .
מוזמן להגיע ולהתרשם - כפר סבא .
אילן
צרפתי
יש לי כסאות של סיטרואן כלשהו מקדימה
שערורייתי כמה זה נוח.
מה שכן
זוית המושב עצמו לא של הרב מהותית ותורמת המון.
בסופה 92 שהייתה היו מושבים של GMC ספארי.
למיטב זכרוני ההבדל הוא בפינה אחת קדמית קרובה לתעלת העברת הכוח.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210731/aa18362e5bb7224d9bbda68f3bedd3e4.jpg
נראה לי שההחלטה צריכה ליפול לפי מה יש בפירוקיה הקרובה לביתך.
וסתם נק' למחשבה, צרפתי זה לא בהכרח נוח במיוחד. יש לי קליאו 2012, המושבים שלה לא יותר טובים מהמושבים בהאנטר.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
פעם היה מקובל להרכיב כיסאות של ספארי.
אני העדפתי כיסאות בוסטרום 900 מקוריים (כיסאות סופה / אביר הם או זה או ייצור מקומי תוצרת נצרת שלהם).
יש לבסטופ (או לפחות היו) כיסאות יעודיים לג'יפ והם מצויינים.
הבעיה היא שצריך מושבים צרים יחסית. של הרבה מכוניות רחבים מדי.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הבעיה עם מושבי פרייבט מודרניים היא גובה/עובי כרית המושב.
זה תמיד יהיה גבוה מדי לג'יפ. תמצא את עצמך יושב גבוה בשמיים עם הגה שמונח אי שם בין השוקיים. לא נוח, לא נכון ארגונומית. פוגם בשליטה ברכב וגם תרגיש לא טוב ולא בטוח (ובצדק - ישיבה גבוהה כמו שהישראלים אוהבים זה רע מכמעט כל הבחינות)
אלא אם תוותר על רגלי המושב המקוריות ותפצח בפרוייקט מסגרות לא פשוט בכלל. זה בעייתי במיוחד במושב הימני, זה עם מנגנון הקיפול/הזחה קדימה, שתמצא אותו מתנוסס בגובה התקרה ונוטה בזוית מצחיקה אחורה.
הכי טובים הם מושבים שמלכתחילה מיועדים ל-Jeep. או לחילופין, מושבים ספורטיביים ייעודיים ורזים עם כרית מושב דקה שלא תמיד הכי נוחים. אבל תומכים ומחבקים מבחינה ארגונומית הם הכי נכונים שאפשר.
לי היה בטנדר מושבים של מאזדה מיאטה MX5...
מתאימים לדעתי רק לאנשים יחסית רזים וצנומים אבל אחלה מושבים. במיוחד למי שמאותגר מבחינת מקום ומרווח פנים ברכב (כמו בטנדר סמוראי לדוגמא)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.