PDA

צפייה בגרסה מלאה : איפה קונים צינור נוזל קירור?

omribe
07-08-21, 20:29
אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו צינור נוזל קירור בקוטר של כ-3 ס"מ (לפי דוגמא שאביא) לפי מידה.
או - מחבר שמאפשר לשרשר שני צינורות בקוטר הנ"ל.

אני מרעננה.
אשמח לקבל המלצות על מקום כמה שיותר קרוב.

למי שמתעניין בסיפור:
אני משפץ טרקטורון של Arctic Cat.
כחלק מזה, הייתי צריך להחליף מחבר של נוזל קירור שמתחבר לצילינדר.
לחלק המקורי מהיצרן יש כיפוף של 90 מעלות, אבל לצערי הוא discontinued ולא ניתן להשיגו בשום מקום.
הצלחתי לשים את ידי על מחבר מפירוק מדגם אחר של היצרן (eBay), מתאים לצילינדר אבל עם זוית של 45 מעלות.
אז, הצינור המקורי לא מתאים, צריך משהו קצת יותר ארוך.
המחבר מ-eBay הגיע עם צינור קצר שבדיוק סוגר לי את ההפרש, אז אני מעוניין או בחיבור השניים או בצינור אחד קצת יותר ארוך.

תודה

Raccoon
07-08-21, 20:40
https://r.tapatalk.com/shareLink/topic?url=http%3A%2F%2Fwww%2Ejeepolog%2E com%2Fforums%2Fshowthread%2Ephp%3Ft%3D66 386&share_tid=66386&share_fid=22239&share_type=t&link_source=app

היכן ניתן להשיג צינורות גומי גמישים?

לי יצא לקנות משהו אצל פורז שבפסאז׳ ביצחק שדה ויצאתי מרוצה...

Sent from my LM-V450 using Tapatalk

asafpeleg
07-08-21, 21:43
אני מחפש מקום שאפשר לקנות בו צינור נוזל קירור בקוטר של כ-3 ס"מ (לפי דוגמא שאביא) לפי מידה.
או - מחבר שמאפשר לשרשר שני צינורות בקוטר הנ"ל.

אני מרעננה.
אשמח לקבל המלצות על מקום כמה שיותר קרוב.

למי שמתעניין בסיפור:
אני משפץ טרקטורון של Arctic Cat.
כחלק מזה, הייתי צריך להחליף מחבר של נוזל קירור שמתחבר לצילינדר.
לחלק המקורי מהיצרן יש כיפוף של 90 מעלות, אבל לצערי הוא discontinued ולא ניתן להשיגו בשום מקום.
הצלחתי לשים את ידי על מחבר מפירוק מדגם אחר של היצרן (eBay), מתאים לצילינדר אבל עם זוית של 45 מעלות.
אז, הצינור המקורי לא מתאים, צריך משהו קצת יותר ארוך.
המחבר מ-eBay הגיע עם צינור קצר שבדיוק סוגר לי את ההפרש, אז אני מעוניין או בחיבור השניים או בצינור אחד קצת יותר ארוך.

תודהבדקת ב partzilla ?
הזמנתי מהם חלקים מקוריים לארקטיק קאט ישן לא מזמן.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

ROM
07-08-21, 22:38
גומי תל אביב חולון ,תגיע עם דוגמא או תגיד להם מה הקוטר הפנימי ויש להם מלא סוגים של צינורות סיליקון

omribe
08-08-21, 15:17
תודה, הייתי בגומי תל אביב היום ונרכש צינור מתאים לפי דוגמא.
יש להם אחלה שירות.

ניסיתי ב-Partzilla, ובעוד 3-4 אתרים שמחזיקים בחלקים של Arctic Cat. לכולם אין הפריט במלאי בגלל שהוא Discontinued.
אתר אחד (Arctic Cat Parts House) לא היה מעודכן בהתאם, ואפשר לי לבצע הזמנה. רק אחרי למעלה משבוע אמרו לי שהפריט לא זמין וזיכו אותי.

-->