PDA

צפייה בגרסה מלאה : android auto - דרעק רציני או שאני מפספס משהו?

airzax3
09-08-21, 18:44
ברכב הקודם הייתה לי מערכת מבוססת אנדרואיד של אדי מערכות עם סים אינטרנט
אחרי פריצה פשוטה (יש הוראות באינטרנט) התקנתי מה שרציתי והכל עבד פיקס
ברכב החדש "שודרגתי" למסך גדול שמכיל כלום ומתחבר לטלפון בעזרת android auto
הוויז לא נוח -מסורבל איטי וזוחל, שאר האפליקציות לא מוצגות כמו שצריך והתחושה היא שכל הסיפור הזה מיותר ומעצבן.
אני מפספס משהו או שזה מחיר הקידמה?
האם יש שיטה לעבוד עם זה בצורה נוחה?
חשבתי להחזיק טלפון נוסף בתא כפפות לטובת המערכת
האם בצימוד לאייפון זה עובד יותר טוב?
אשמח לעיצות איך נכון לעבוד עם החRא הזה..

מוטי ג.
09-08-21, 19:00
הבעיה הגדולה הידועה של AA היא חיבוריות, שמושפעת מאיכות הכבל Usb בצורה ישירה ומוחצת.
מעבר לזה, יש גישה רק לאפליקציות ייעודיות שנפתח אליהם גישה ע"י גוגל (שיחה, מוזיקה ניווט)

אצלי זה כבר האוטו השני עם AA (היה פולקסווגן ועכשיו פיגו) וזה בהסכ עובד בסדר כל עוד הכבל תקין.

דור אריאל
09-08-21, 19:02
באיפון עובד מצויין

erezgur
09-08-21, 20:25
בדרך כלל הבעיה היא הכבל.
נסה למצוא כבל איכותי (לאו דווקא המקורי של הטלפון) ולבדוק.

לפחות בפיג'ו שמעתי על בעיות עם הטלפונים החדשים של סמסונג. כאמור כבל איכותי פותר את הבעייה הזו.

נשלח מהנייד

maliknir1
09-08-21, 22:47
עובד לי תקין בכמה רכבים ועם כמה מכשירי טלפון כל עוד הכבל תקין אבל האפליקציה לא נתמכת רשמית בארץ על ידי גוגל וברכב של ההורים שלי למשל, מיצובישי ASX, נראה שהתוכנה של המערכת המובנית מתעדכנת תדיר וכל פעם צריך להתקין להם AA בגרסה חדשה שתתאים כי היא לא מתעדכנת אוטומטית בגלל החוסר תמיכה.

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

kd2
09-08-21, 23:55
מוצר מאוד גרוע בעולם שאין סיבה שדבר כזה לא יהיה בו פשוט פלאג אנד פליי. ישר ולעניין.
בעלי סובארו סובלים מזה ממש.

מוטי ג.
21-08-21, 08:25
https://www.autoevolution.com/news/theres-a-new-way-to-get-android-auto-wireless-in-a-car-goodbye-annoying-cables-167706.html

לחבר בעבודה יש כזה לבדיקה לא יודע מאיפה הוא השיג את זה, אבל הוא מרוצה

maliknir1
18-09-21, 22:23
עובד לי תקין בכמה רכבים ועם כמה מכשירי טלפון כל עוד הכבל תקין אבל האפליקציה לא נתמכת רשמית בארץ על ידי גוגל וברכב של ההורים שלי למשל, מיצובישי ASX, נראה שהתוכנה של המערכת המובנית מתעדכנת תדיר וכל פעם צריך להתקין להם AA בגרסה חדשה שתתאים כי היא לא מתעדכנת אוטומטית בגלל החוסר תמיכה.

Sent from my SM-G991B using Tapatalkתיקון, מדובר במיצובישי אקליפס -קרוס, מישהו יודע איך מבטלים את עדכון התוכנה האוטומטי של מערכת המדיה ברכב כדי שזה יפסיק להטריף את ההורים שלי?

Sent from my SM-G991B using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
18-09-21, 22:28
בסה"כ זה לא רע, לטעמי. מציג טוב את הספוטיפיי והגוגל מפס. מקפיד עליך שלא תקליד כשאתה לא בParking. הטלפון יושב עמוק באחד התאים מחובר לטעינה חוטית. בסדר גמור.

-->