התחברות

צפייה בגרסה מלאה : (נערך) לנדקרוזר 120 - התייעצות צמיגים והגבהה

SharonSharon
11-08-21, 12:15
שלום רכשנו קרוזר 120 2006, הייתי מעוניין הצמיגים חדשים, אשמח להמלצות, הרכב הוא רכב לשטח, ההתלבטות היא האם 50/50 מספיק או ללכת על משהו יותר לשטח, דבר שני אני מחפש המלצה לגבי הגבהה, האם יש משהו מומלץ לא במחיר בשמיים- אני לא מתכוון כרגע לדעתי עד 10k
תודה רבה!

erezgur
11-08-21, 13:37
תתחדש.
ברור שצמיגי שטח טובים יותר מצמיגי כביש או 50-50 לנסיעה בשטח. אם רמת הטיולים שלך היא קלה-בינונית לא הייתי מחליף את צמיגי ה-50-50 וממתין עד שממילא יש צורך להחליף.

לגבי ההגבהה - יש הרבה שרשורים על סטים של קפיצים בולמים לרכב זה, נסה לחפש אותם וללמוד המידע שכבר נכתב כאן, זה היתרון הגדול של הפורום...

במקומך, לא הייתי ממהר להחליף צמיגים או הגבהה עד שאהיה בטוח שזה מה שנדרש לאופי הטיולים שלי ואני יודע בדיוק מה אני מחפש.

לגבי כותרת ההודעה - נושא השרשור צריך להיות כזה שיהיה ברור מה נדון בו. זה עוזר לך, עוזר לכל המשתתפים (גם בעתיד כאשר מישהו חפש מידע זהה) ועוזר גם לפורום. בינתיים כל כותרות ההודעות שלך עד היום עברו עריכה, באמת שאנחנו לא מחפשים עבודות הגהה... עשה מאמץ להבא. לדוגמא "שאלה לגבי לנדקרוזר" היא כותרת לא טובה כי יכולה להתאים כמעט לכל השרדשרים על לנדקרוזר. מקווה שזה מובן....

נשלח מהנייד

assafy
11-08-21, 14:10
לגבי סט הגבהה - אם הרכב עדיין עם הבולמים המקוריים אז ההתנהגות מן הסתם זוועתית גם בכביש. אם הרכב נוטה בפניות בצורה מוגזמת ולא מרגיש מרוסן אז לדעתי אין מה לחכות.
רוב ההגבהות ה"נורמאליות" הן מתחת לתקציב שציינת אף באופן משמעותי.
לי עצמי יש הגבהה של אולדמן ואני מרוצה.
בבחירת ההגבהה יש לקחת בחשבון האם יש כוונה להתקין כננת ופגוש ברזל שאז יש צורך בסט קשיח יותר מקדימה.

נמרוד
11-08-21, 14:29
שלום רכשנו קרוזר 120 2006, הייתי מעוניין הצמיגים חדשים, אשמח להמלצות, הרכב הוא רכב לשטח, ההתלבטות היא האם 50/50 מספיק או ללכת על משהו יותר לשטח, דבר שני אני מחפש המלצה לגבי הגבהה, האם יש משהו מומלץ לא במחיר בשמיים- אני לא מתכוון כרגע לדעתי עד 10k
תודה רבה!

אם זה רכב לטיולים בלבד אין יותר מדי מה להתלבט, צמיגי שטח מלא. אאל"ט המידה שלך היא 265/65R17. במידה הזאת יש לך מעט אפשרויות לצמיגי שטח מלא - BFGoodrich KM3, יש גם Toyo M/T ומקסיס. אבל לשמחתך אלו כמה מהצמיגים הטובים ביותר שיש, אז תבחר לפי המחיר שתשיג או מה שבא לך יותר יפה בעין.

לגבי הגבהה ענו לך - רוב האפשרויות נכנסות לך בתקציב.

יורם-דרומי
11-08-21, 21:42
אני נוסע כמעט 3 שנים על לנדקרוזר ארוך(2008)
הגבהה של אולדמן- קיט מעולה!
צמיגי שטח מלא של Komho מחזיר נוחות בשטח.
צמיג חזק.
ממליץ בחום ומניסיון

-->