צפייה בגרסה מלאה : תחזית מזג אויר מפורטת
אני שנים מחפש מקור אמין וטוב לתחזית מזג אויר מפורטת - הכוונה לתחזית לאזור מסוים (נניח - גליל עליון, רמה"ג, או כל אזור אחר) - ל 3-5-7 ימים הקרובים, כולל תאור מילולי מפורט (לא רק מספרים ומפות).
ניסיתי ואינם מספקים כלל - אתרי חדשות, אתר השרות המטארולוגי, israel weather, accuweather (האחרון מפורט אבל ברמה הארצית בדרכ)
מעת לעת אני מקבל דרך חברים תחזית מפורטת - אבל לא הצלחתי להגיע למקור ...
מישהו יכול להמליץ?
תודה
חמי
אני שנים מחפש מקור אמין וטוב לתחזית מזג אויר מפורטת - הכוונה לתחזית לאזור מסוים (נניח - גליל עליון, רמה"ג, או כל אזור אחר) - ל 3-5-7 ימים הקרובים, כולל תאור מילולי מפורט (לא רק מספרים ומפות).
ניסיתי ואינם מספקים כלל - אתרי חדשות, אתר השרות המטארולוגי, israel weather, accuweather (האחרון מפורט אבל ברמה הארצית בדרכ)
מעת לעת אני מקבל דרך חברים תחזית מפורטת - אבל לא הצלחתי להגיע למקור ...
מישהו יכול להמליץ?
תודה
חמי
האדון בועז דיין ....
https://www.meteo.co.il/meteo/MeteoForecast
הפייבוריט שלי זה תחזית מזג אויר לחקלאים. יש גם אפליקציה.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
פורום מז"א באתר וואלה. חובבנים ברמה מאד גבוהה, אני מתיישב עליו בחורף.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
אתר (או אפליקציית) ווינד גורו - windguru. מחולק לפי שעות ומודלים. מדויק עד רדיוס של קילומטרים בודדים מנקודת מדידה או נרחב יותר לפי סוג המודל. רוב הנקודות מפוזרות לאורך החוף, אבל לא רק.
אין שם תיאור מילולי אבל טמפ' עוצמת רוח וכיוון, כיסוי עננים, כמות גשם צפויה (ממ לשעה) בקפיצות של כל 3 שעות, ועוד. אי אפשר שלא להבין מה המז"א הצפוי גם בלי להיות דני רופ (מרגיש כל כך זקן להגיד את זה.. דני רופ...).
את האתר הכיר לי בחור שעושה אירועים (חתונות)בחוץ, וחייב לדעת בדיוק מה הולך להיות.
מעולה תודה לכולם אבדוק את הנ"ל
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.