PDA

צפייה בגרסה מלאה : שליחת מסלול מהמחשב לאפליקציית offroad

גיל51
21-08-21, 08:30
שאלה לאלו שמתמצאים באפליקציית אופרוד
אני מכין מסלול על המחשב הביתי ושולח לאפליקציית אופרוד ומשום מה המסלול לא מגיע לאפליקציה.
התופעה החלה בחצי שנה האחרונה, לפני כן הכל עבד.
אשמח לעצת המתמצאים
מוטי ג.
21-08-21, 08:53
אתה עובד עם אותו יוזר במחשב וגם באפליקציה?

erezgur
21-08-21, 09:18
כמו שמוטי כתב, בדוק את החשבון בשני המכשירים.

בלי קשר, אתה תמיד יכול לשתף מסלול לאנשים אחרים - במקום לשלוח לאפליקציה בחר באפשרות להעתיק את הקישור וכך אתה יכול לשלוח (את הקישור) לכל אחד, למשל שלח אותו לעצמך (מייל / ווטסאפ וכו') ופתח אותו בסלולר.

גיל51
21-08-21, 09:21
אני משתמש באותו היוזר בשני המכשירים.
המכשיר שעליו יושבת האפליקציה זה האנדרואיד של הרכב ואין לי מייל עליו.

erezgur
21-08-21, 09:26
אתה יכול להתקין עליו ישומים?
יש שם דפדפן?
אתה בטוח שהוא מחובר לאינטרנט?

גיל51
21-08-21, 10:09
אני יכול להתקין עליו יישומים.
הוא מחובר לאינטרנט דרך נק חמה של הנייד שלי.
הוא מזהה משדרי אינטרנט wifi בדיוק כמו הנייד.
משהו השתבש, המסלול האחרון שהוא קיבל היה במאי

erezgur
21-08-21, 11:18
אז אם אתה יכול להתקין עליו ישומים, אתה יכול לגשת דרך הדפדפן לאימייל שלך, למשל וכך להעביר את המסלול.

בלי קשר - נשמע שלפחות ביישום הספציפי הזה יש לך בעיה (כפי שאתה מתאר - שמאז מאי לא הגיעו מסלולים). בהסתמך על דבריך, שיש תקשורת ומדובר באותו חשבון ולכן נשללות הסיבות הטריביאליות - תוכל לנסות להסיר את היישום ולהתקין מחדש, או לפנות לתמיכה שלהם.

yovavz
21-08-21, 12:00
בהנחה שבאמת החשבונות זהים והנקודה החמה עובדת, כדאי לבדוק את הדברים הבאים:
1. הרשאות גישה (בעיקר לרשת) של האפליקציה על הרכב - יכול להיות שעדכון כלשהו דפק את הרשאות האפליקציה ולכן הפסיקה להתעדכן.
2. תבדוק מתי התעדכנו ה-POIs ברכב. כדי לבדוק את זה צריך להיכנס להגדרות האפליקציה מתוך האפליקציה ולמצוא את נקודות העניין/POIs - יש שם תאריך עדכון אחרון - זו יכולה להיות אינדיקציה לבעיית סינכרון כללית של האפליקציה.
3. בהגדרות האפליקציה יש גם משהו שנראה כאפשרות עדכון בניית מסלולים (מניח שמדובר ברשת השבילים המשמשת לבניית מסלול, שנפרדת ממפות הרקע ומשתמשת ב-OpenStreetMap עם השבילים המופיעים ב-IsraelHikingMap) - שווה לראות אם אפשר להשתמש בזה - אולי ישפיע איכשהו https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210821/94e5d92beabb3e658ca5f8f8cc41c127.jpg

גיל51
21-08-21, 12:07
תודה אבדוק

גיל51
21-08-21, 12:33
בבדיקת ההגדרות של האפליקציה ההרשאות כבויות, כלומר ניתן להיכנס להרשאות אבל כל האופציות כבויות ואני לא יכול להדליק אותן.
כשאני עושה ריענון למסלולים שלי מופיע כיתוב שההורדה נכשלה.

yovavz
21-08-21, 12:37
בבדיקת ההגדרות של האפליקציה ההרשאות כבויות, כלומר ניתן להיכנס להרשאות אבל כל האופציות כבויות ואני לא יכול להדליק אותן
נשמע שעלית על הבעיה...
צריך לראות איך מדליקים את ההרשאות.
אולי הסרה והתקנה מחדש תאפשר בחירת הרשאות עם ההתקנה ואולי יש איזו הגדרת אבטחה כללית על האנדרואיד של הרכב שנועל את האפשרויות.

-->