PDA

צפייה בגרסה מלאה : [נערך] רעיון - צירוף חברים לצפיה בעבודה על הרכב

Y.C
21-08-21, 15:28
הי חברים,
תגידו יש לי מחשבה,
הדרך הנכונה מבחינתי על מנת לתפעל את הרכב וטיפול בו זה ע"י לראות מישהו אחר שמחליף דברים.
חשבתי שאם משהו מתכנן להחליף משהו הוא רק יידע מתי על מנת שיהיה אפשר להגיע לראות איך
הוא עושה את זה.אפשר מגיעים לכל היותר 3-4 אנשים ובאחריותם להביא שתיה וכיבוד.
אני אישית כנראה שלא הייתי רוצה לדעת להחליף הכול ברכב אבל יש דברים (בעיקר הפשוטים) שכן הייתי רוצה לדעת לשעות לבד.
אשמח לשמוע מחשבות

boaz avrahami
21-08-21, 17:22
חפש ביוטיוב. כנראה שתמצא שם את מבוקשך. כיבוד תביא מהמטבח

yoni_0000
21-08-21, 17:26
שאם אתה רוצה ללמוד אתה בא לעזור וללכלך את הידיים ולא להסתכל על מישהו עובד ולאכול פיצוחים על הראש שלו.

מוטי ג.
21-08-21, 17:40
ואתה גם מצפה להסברים מאותו אחד שעובד על האוטו שלו?
אני מוותר על התענוג, מעדיף לעבוד לבד וגם מספיק להעלות שטויות לפה בלי שאלות מצד הקהל.

חפש את גיתאי "סוויץ בראש" הוא ילמד אותך מה שאתה מחפש לדעת.

איציק - 4X6ZH
21-08-21, 17:54
מועדון לחבר זה אצלך בבית
בלתי אפשרי לעבוד כשיש להקה של " מומחים " מאחור

כשאני עובד ויש יועצים אני יוצא להפסקה

איציק

Y.C
21-08-21, 17:56
ואתה גם מצפה להסברים מאותו אחד שעובד על האוטו שלו?
אני מוותר על התענוג, מעדיף לעבוד לבד וגם מספיק להעלות שטויות לפה בלי שאלות מצד הקהל.

חפש את גיתאי "סוויץ בראש" הוא ילמד אותך מה שאתה מחפש לדעת.

מצויין תודה, אני אמשיך מפה ותודה לכל הנחמדים שענו לפניך.

איל מ
21-08-21, 18:27
אני דווקא מאוד בעד. לא אכפת לי שיבוא מישהו מעל גיל 6 לארח לי חברה כשאני עובד על האוטו. גם אם אני חופר לו תו"כ.
רק שתי בעיות.
א. אין לי טרופר.
ב. כבר 6 שנים שאני כמעט לא עובד על האוטו בעצמי (רמז לסיבה נמצא בחלק הראשון).

GodsFather
21-08-21, 19:01
אנשים פה קצת שכחו איך זה היה לפני כמה שנים, עת הפורום הזה היה בראשית דרכו.

אנשים הזמינו לביתם / חצרם /חניון מרוחק בשביל לעבוד על הרכב. להחליף קלאצ, סטרטר, להתקין פנסים ויש גם שהלכו קדימה עם אוברולים החלפת מנועים קומפלט ועל שיפורים בכלל אין מה לדבר מרוב כמות ההזדמנויות.

יחד עם זאת, מדובר היה בגרעין חברים שהכירו כאן ולכן גם הייתה קירבה, גם אם וירטואלית, טרם ההזמנה.

על תקלות חירום כמובן שאיש לא היסס או סינן - כל הבא ברוך הבא, אבל אלה מקרי קצה.

בקיצור דבריי -

1. תכיר את האנשים כאן ותתחבר אליהם, מכאן תהיה לך דרך קצרה ובטוחה יותר להגשמת הרצון הזה שלך. על הדרך תכיר כאן את האנשים הנפלאים ביותר ולדעתי האישית (ונסיוני), זה שווה פי כמה.

2. הקורס של גיתאי - מדובר על קורס יסודי ומקצועי וכמדומני גם רץ כאן שרשור שמנסה לתאם מועד קרוב לחברי הפורום. דבר איתו

Sent from my HD1903 using Tapatalk

נמרוד
24-08-21, 09:45
הי חברים,
תגידו יש לי מחשבה,
הדרך הנכונה מבחינתי על מנת לתפעל את הרכב וטיפול בו זה ע"י לראות מישהו אחר שמחליף דברים.
חשבתי שאם משהו מתכנן להחליף משהו הוא רק יידע מתי על מנת שיהיה אפשר להגיע לראות איך
הוא עושה את זה.אפשר מגיעים לכל היותר 3-4 אנשים ובאחריותם להביא שתיה וכיבוד.
אני אישית כנראה שלא הייתי רוצה לדעת להחליף הכול ברכב אבל יש דברים (בעיקר הפשוטים) שכן הייתי רוצה לדעת לשעות לבד.
אשמח לשמוע מחשבות

בועז כתב נכון: אם הרכב שלך הוא מדגם פופולרי כמעט כל סוג של טיפול ותיקון מתועדים ביוטיוב. צריך לפעמים לעבור סרטון או שתיים כדי להגיע ליוטיובר שהכי מדבר אליך, אבל אנשים היום מתעדים עבודות בצורה מעולה, בזויות צילום ועם עריכה שעדיפה בהרבה על מה שתוכל לראות בעיניים. ואתה יכול לקבל כמה גישות לאותו התיקון, כולל את אלו שמראים איך לפרק ולהרכיב טרנספר או גיר בלי כלים מיוחדים. אני עובד על ג'יפ ישן, ולצד הנסיון שכן צברתי עם השנים, והספרים שיש ברשותי, כמעט כל פעולה אני גם צופה לפני ביוטיוב ולומד את הניואנסים.

יש עוד משהו בבקשה שלך וזה הרצון למפגש חברתי. אני אישית אוהב לעבוד על הרכב לבד, יש כאלו שאוהבים לעבוד ביחד בדרך כלל זוג חברים וותיקים. את המפגשים החברתיים רובנו מעדיפים לעשות עם בירה סביב מדורה ולא מתחת לרכב! יש למשל בימי חמישי מפגש של חברי האתר למרגלות נ.ג. 186 בהר חורשן, אתה יכול פשוט להגיע, להכיר אנשים ולהמשיך משם.

-->