צפייה בגרסה מלאה : מצלמות אבטחה
שלום לכולם
מחפש את חוכמת ההמונים לגביי מצלמות אבטחה .
אני מחפש המלצה על מצלמת IP ממונעת חיצונית .
יש מלא דגמים של חברות שונות וטווח רחב של מחירים , לכן ההמלצה צריכה להתבסס על מחיר שפוי ומצלמה שנותנת תמורה טובה לקנייה .
(יש לי אחת של REOLINK וחשבתי לשמוע על חברות אחרות )
או לחילופין חנות אמינה שרכשתם שם מצלמה דומה .
תודה מראש
היו כאן מספר שרשורים על מצלמות אבטחה, אולי תוכל ללמוד מהתשובות הודעות שכבר נכתבו בפורום.
למשל
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/119752
או
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/118250
נשלח מהנייד
boaz avrahami
26-08-21, 12:49
אם אתה מחפש גם אנליטיקה טובה אז לדעתי, מעבד למותגי העל, Hikvision יתנו את התמורה הטובה ביותר.
הציוד של Reolink משמעותית יותר זול, אנליטיקה מאוד בינונית במצלמות שאני בדקתי.
איכות תמונה/ אופטיקה לא רעה.
נתקלתי בכמה מצלמות שחדרה אליהן לחות/ מים בחורף.
מאוד אינטואיטיביות להתקנה בניגוד להיקוויז׳ן למשל.
מחיר מאוד אטרקטיבי כבר אמרתי.
עדיפות למצלמות עם סלוט לכרטיס זיכרון פנימי גם עם יש מכיר הקלטה
מצטרף לשאלה של פותח השרשור.
רוצה לשים מצלמות כרגע רק 4.
אחת בבניין לובי/כניסה לבית.
אחת בתוך הבית לכיוון הדלת.
ו2 בחוץ לכיוון החניה.
אשמח לדעת דעתכם על המוצר ואם אקח את הnvr המופיע בקישור, אוכל לחבר אליו מצלמות ממותגים שוניםhikvision ודומיהם?
https://www.amazon.com/Amcrest-NV2108E-HS-1080P-%D7%A2%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA/dp/B07KZHGPGK/ref=mp_s_a_1_1_sspa?dchild=1&keywords=hikvision+nvr&pd_rd_r=e7597209-7d75-4216-a80e-31262fa8842e&pd_rd_w=vZjhg&pd_rd_wg=o8g5Z&pf_rd_p=ce028c81-ed8c-425a-8404-93bf425aa8ce&pf_rd_r=Y9Z6JNADFKRG2PHNMFN8&qid=1631392430&sr=8-1-spons&psc=1&smid=AM1AKWRN957PC&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUEzRE1NTVR FNFRDTTAwJmVuY3J5cHRlZElkPUEwMjM1MTQxMVQ 4TE9EN05JSllERSZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNzg 5NTI4MVFHMU1FRzRTRlVVOCZ3aWRnZXROYW1lPXN wX3Bob25lX3NlYXJjaF9hdGYmYWN0aW9uPWNsaWN rUmVkaXJlY3QmZG9Ob3RMb2dDbGljaz10cnVl
שתי מילים (שני סנט) בהקשר הזה:
1. פרוטוקול מקובל מאוד בעולם הזה הוא onvif.
ציוד שתקחו שתומך בו (הן מצלמה והן NVR) - ידע (ברוב המקרים) לדבר אחד עם השני.
(למה "ברוב" אם זה פרוטוקול סטנדרטי? כי לפעמים צריך לבצע הגדרות של אופן הפניה מאחד לשני. מצליח יותר או פחות עם כמות כזאת ואחרת של זמן והשקעה.)
2. מי ששוקל PTZ (ז"א, ממונעת שזזה ימינה שמאלה, למעלה למטה, וזום) שיחשוב רגע אם הוא באמת צריך אותה:
אם אתם מתכננים שהיא תבצע איזה מסלול קבוע - באופן אוטומטי - סבבה.
אם היא מצלמה "ספייר" במתחם מסויים וכשתרצו - היא העיניים שלכם - נהדר והזום חשוב.
אבל,
אם זאת מצלמה בבניין (כמו שמישהו שאל), זה מיותר. אתם מהר מאוד תגלו שהיא מכוונת לנקודה אחת מסויימת (נניח השער) ולא מזיזים אותה כי תמיד רוצים לראות אותו. (מזכיר לכם שאיפה שהיא לא היתה מכוונת - אין הקלטה. לא תוכלו לחזור לאתמול "ולהזיז" למקום אחר)
ועוד טיפ קטן:
אם אתם פחות טכניים ויש לכם פחות סבלנות לזה - קחו סט (או רכיבים) של אותו יצרן.
זה חוסך המון שעות מיותרות של חפירות והתאמה.
ג.
boaz avrahami
12-09-21, 17:21
תקן onvif הוא לא תקן סגור.
יוצא מכך שצריך לא פעם לדעת להגדיר גם את המצלמה וגם את יחידת ההקלטה ( nvr ) על מנת להגיע לתוצאות טובות.
גם אז אפשר לצפות ממצלמות שאינן בליגת העל כמו flir/ axis/ bouch ודומיהן שלא יפיקו את כל היכולות מול nvr מתוצרת אחרת.
הכי מומלץ בערכות הזולות שהכול יהיה מאותו היצרן.
עיקר האתגר במוצרים לא תואמים זה הקלטה לא רציפה כאשר יש למשל דרישה להקליט רק ארועים של תנועה או חדירה.
במידה וההקלטה רציפה ולא משתמשים באנליטיקה מהמצלמות אז הנושא פחות מהותי.
חשוב גם לוודא תמיכה של המקליט בכמות המצלמות והרזולוציה המירבית.
זה דורש מכשירים חזקים יותר ככול שהדרישות עולות.
תודה..
חדש בעולם הזה ואתם נותנים מידע מעניין שטרם נתקלתי בו.
אני מעוניין להשקיע בין 1000-2000 ש"ח על מע' הnvr ו-4 מצלמות.
האם תוכלו להמליץ על nvr ומצלמות.
האם שווה וזה באמת מוזיל לרכוש מאמזון, ebay על ודומיו?
את תשתית של כבלי הג'יגה אני אכין בעצמי, יש כבלים ויכול להשיג לוחץ במידה ואצטרך.
תודה..
חדש בעולם הזה ואתם נותנים מידע מעניין שטרם נתקלתי בו.
אני מעוניין להשקיע בין 1000-2000 ש"ח על מע' הnvr ו-4 מצלמות.
האם תוכלו להמליץ על nvr ומצלמות.
האם שווה וזה באמת מוזיל לרכוש מאמזון, ebay על ודומיו?
את תשתית של כבלי הג'יגה אני אכין בעצמי, יש כבלים ויכול להשיג לוחץ במידה ואצטרך.
הגדול - כל הסיניים זה ... סין. לא רע, אבל גם לא מליון דולר.
להיקויז'ן יש יתרון אחד מאוד משמעותי בעיניי וזה שה client שלהם לטלפונים מעולה. חיפוש נח מרחוק, עבודה יפה עם רוחבי פס לא מדהימים.
ב- 2000 ש"ח, אתה גבולי אם אני זוכר נכון מחירים ואז הברירה שלך היא סין. בגלל ששם הרוב זה לא "מותגים", הייתי הולך על סט קומפלט ולא לוקח מצלמות לחוד ו-NVR לחוד
(dahua עושה גם מוצרים נחמדים. יותר זולה .. )
עוד יצרן מעניין הוא https://www.dahuasecurity.com/
יש לי כמה מצלמות ptz כבדות שאני משתמש לקווי ייצור במפעלים ועובד יפה ( קניתי בגלל מחסור במצלמות ה״רגילות״ שאנחנו משתמשים בגלל הקורונה )
בנוסף קניתי סתם לבית מצלמה שלהם והיא עושה עבודה טובה .
תומכת rtsp נקי ישירות לnvr הביתי שלי ( מוצר תוכנה blue iris ) יש לי גם reolink במגוון תצורות והיא עולה עליהן בכל פרמטר .
מבצעים לא רעים בעלי מדי פעם בפעם .
boaz avrahami
12-09-21, 23:01
תסביר מי עולה על ראולינק ובמה ( מצלמות או nvr)?
היה לי נסיון רע עם nvr של דאווה לפני כמה שנים.
יש לי מצלמות של ראולינק. לא רעות בסך הכול אבל הם נחותות מהיקוויז׳ן.
מצד שני ה gui של היקוויזן ומורכבות ההגדרות של המצלמות הן משהו שאני פחות אוהב.
אבל באלו שיש אנליטיקה הן יותר טובות מהסיניות האחרות שבהן התנסיתי.
אגב, למה הכוונה rtsp ״חלק״?
H264/5?
אהלן מר אבהרמי .
ראשית חשוב לומר , יש לי מאות מצלמות של היקויזן וסה״כ אני אוהב את הברנד מאוד .
בדרך כלל במקומות שעוברים את ה32 מצלמות ומעלה אני משתמש בתוכנות ייעודיות לnvr תחת שרתים , לעיתים עם תוכנות אנליטיקה כאלה או אחרות .
במקומות קטנים אני קונה בדר״כ היקויזן וזהו וזה גם מה שנותנים לי בארץ ובארה״ב בלי בעייה .
יש לי מספר מקומות שעקב אילוצים אני משתמש במצלמות חלופיות , ראולינק , אנקה , דאווה , אמקרסט ועוד ועוד אני ממש לא זוכר . במקומות האלה , הדאווה 4k מפתיעות לטובה ועולות באיכותן בrtsp על הראולינקים .
המדרג שלי בנתיים במצלמות מהסוג הזה הוא - היקויזן , דאווה , ראולינק , ואז כל השאר .
יש לי אתר בדרום אמריקה שבו קניתי לאחרונה nvr מובנה ומה שהיה שם תחת היד זה דאווה , עובד כבר חצי שנה , מאוד יפה .
לדאווה יש גם ערכת אינטרקום ודלת מצויינת , שהתקינו עבורי כבר פעמיים ( ערכה הכוללת , אינטרקום , מסך פנימי אופציה למסך wifi והם מספקים גם מתג בערכה )
גלעזר .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.