צפייה בגרסה מלאה : צפי עבירות בדרום הרמה.
קבוצה עם ילדים. יוצאים למסלול מעין תאופיק לכנף כולל לינה באמצע בגבעת יואב.
רוב הזמן על שביל הגולן, אחרי חציית הכביש של בני יהודה נעלה לכיוון מפגש סמך ואלעל ומשם לשחור לכיוון כנף דרך עין קשתות והגשר הסורי.
ענייני עבירות שאני לא מודע אליהם? כל הרכבים כרגע עם הילוך כוח (יש גם דאסטר פוטנציאלית) אבל לא מחפשים הרפתקאות.
לא הצלחתי להוסיף מסלול מהנייד.
כמו תמיד, חברים עם ילדים סביב גיל 4 מוזמנים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
ממצב צחי. פעם אחרונה שהיתי שם היתה במאי. עד הירידה למפגש הנחלים אין לך שום בעיה גם עם דאסטר. אחורי זה העליה לגשר הסורי בפירוש אינה מומלצת לרכב ללא LOW.
העליה ממפגש הנחלים לכיוון אום אל קאנטיר מחורצת ויש בה מקומות עם הצלבה,
שום דבר שרכב מוגבה ובעל הילוך כח יתרגש ממנו.
היתה אזהרה באחד מהפוסטים באותו נושא על הירידה לגשר ההטייה.זהירות משנה
לשמור שלא להחליק לצד הדרך,מדרון תלול מאד.
תודה.
מכיוון שיש דאסטר כנראה נשנה קצת את המסלול.
ירידה למפגש סמך אלעל אפשרית מכיוון גבעת יואב? אחכ חזרה על סביל הגולן.
בפיצול עם הכחול לעבור ןשביל גחול ואחכ לשביל שחור ולכיוון כנף או להמשיך על שביל הגולן לכיוון מושב כנף ומשם לעין כנף.
כאן לא תהיה בעיה אני משער?
עד הירידה למפגש הנחלים אין לך שום בעיה גם עם דאסטר. אחורי זה העליה לגשר הסורי בפירוש אינה מומלצת לרכב ללא LOW.
+1
דאסטר כנראה יחרבן שם קוביות - גם מתיאורים של דאסטרים שניסו/נסעו שם בשנה האחרונה.
בפיצול עם הכחול לעבור ןשביל גחול ואחכ לשביל שחור ולכיוון כנף או להמשיך על שביל הגולן לכיוון מושב כנף ומשם לעין כנף.
כאן לא תהיה בעיה אני משער?
אם הכוונה לעבור במסלול השחור (בירידה) את מה שקרוי במפה "מעלה כנפון" - אני לא יודע מה מצבו היום, אבל בשנים קודמות, לגבי דאסטר, זה היה כרוך בהשארה של שכבות ממגיני הגחון על הסלעים.
הפנמתי, מקסימום נוותר על אתגרי העבירות.
תודה
מעדכן...
משפחה אחת ביטלה עקב בידוד ועוד משפחה ביטלה עקב ילדה חולה. באתי לגמד והודעתי לו שלא נוסעים כי החברים ביטלו... התגובה ממנו הייתה שצריך לנסוע לבד וכך עשינו.
התילנו בעין תאופיק בצהריים ובילינו שם שעתיים +/-. סהכ נחמד, מים צלולים וקרים, הרבה צל ולא הרבה אנשים רק די מלוכלך והמון דבורים מה שגרם לנו לוותר על צהריים.
ירידה בשטח על שביל הגולן לגובה הכנרת ונסיעה על השביל שבעצם מקביל לכביש סובב כנרת עד לעליה לסוסיתא. סהכ שביל די מחורבן ומשעמם, מאוד מבולדר ועם כמה מעברים מאתגרים יחסית כולל אחד שדרש הפעלת נעילה (מזל שהדאסטר לא הגיע 1).
הגעה לחניון בגבעת יואב. מצויין, גבוה, מוצל ובאופן מפתיע ריק.
למחרת המשכנו על שביל הגולן עד למפגש סמך אלעל. למרות החום ישנו מעבר בוץ אחד עם פוטנציאל הסתבכות ושפצ (מזל שהדאסטר לא הגיע 2). התנחלנו במפגש הנחלים עד הצהריים. באופן מפתיע מאוד גם פה לא היו כמעט אנשים והיה מאוד נחמד. עליה לכיוון רמות סהכ לא בעייתית אבל המעבר של הנחל וקטע קצר אחריו כלל מסלעה לא קטנה (מזל שהדאסטר לא בא 3).
אני בטוח שדאסטר עם נהג טוב היה עובר אבל למשפה כולל קטנטנים זה היה טלטול רציני ולקחת את הרכב קצת לקצה.
סהכ היה טיול מעולה!!! עוהת טיולים שמחה לכולנו.https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210908/769f0a8bb84875cef1facbe5f0f700cc.jpg
אם אתה מדבר על המעבר בוץ בירידה מהכביש לכיוון הנחל, לדעתי אתה קצת מזלזל בדאסטר. לדעתי שם יש לו יתרון גם על האנטר.
זה בשביל, אחרי הכביש אבל הרבה אחרי. לא מזלזל, אחרי שירדנו ירדה חבורה שסיפרו שאחד הקרוזרים שקע שם ודרש גרירה כדי לצאת וכמו שרשמתי, דאסטר יכול לעבור אבל הרבה דברים אבל זה לשחק על הקצה קצת.
בפעם האחרונה שהיינו שם - הטרקאן בשיירה (עם כל הקושי שיש לי לספר שהיה טרקאן בשיירה) דרש שם חילוץ. אלו בורות בוץ די עמוקים אבל הבעיה (לטרקאן) היא לא העומק אלא המדרגה בכניסה וביציאה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
בפעם האחרונה שהיינו שם - הטרקאן בשיירה (עם כל הקושי שיש לי לספר שהיה טרקאן בשיירה) דרש שם חילוץ. אלו בורות בוץ די עמוקים אבל הבעיה (לטרקאן) היא לא העומק אלא המדרגה בכניסה וביציאה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalkאמת, העומר בעייתי, המיגון סף שלי הצדיק את קיומו.
אסף.
מעבר הבוץ הזה קיים כל ימות השנה והוא מרושע ומאוד מטעה. עמוק ועם מדרגות בתוך המים החומים שלא רואים. רבים וטובים נלכדו שם.
אבל לא טובים כמו דאסטר...
אסף.
מי שמכיר טוב את המעבר (בירידה - להיצמד ימינה, בעליה - להיצמד שמאלה) ולא מפחד משפ"צון חריף לשניה וחצי, יחלוף גם עם דאסטר בלי בעיה, אבל הרוב לא מכירים.... נוסעים דוך ונתקעים. גם עם לנדקרוזר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.