צפייה בגרסה מלאה : בעיה ב פולאריס מגנום 425 נכבה כל 45 שניות בערך
היי היום הייתי עם חבר בפולאריס 425 מגנום 1996 במצב מעולה יחסית נסענו בערך כשעה ולאחר מכן הכלי הוריד טורים והתכבה ניסנו להתניע אותו כמה פעמים עם הכבל התנעה בצד עד שהשתחרר/נקרע , מכיוון שהמצבר גמור ניסינו עם הכבל לבסוף הגיע מישהו והתניע בכבלים ושוב לאחר דקה שניים הוריד טורים נכבה וככה כמה פעמים עד שהבאתי גרירה ניסיתי לשחק עם הבורג של הטורים בצד שמאל לא עזר (יש דלק )
מתניע עם כבלים ונכבה לאחר 45 שניות נסיעה מה יכול להיות ?
boaz avrahami
03-09-21, 22:56
אתה חייב מוסך
אתה חייב מוסך
אני מנסה להבין מה הבעיה בלי מוסך זה התחביב
- - - Updated - - -
דרך אגב ניסיתי קצת
לפרק לבדוק אולי קשור לפילטר דלק לא מצאתי אותו אבל מצאתי איזה צינור מפורק נראה לי שקשור שקוף צהבהב מישהו יודע אולי נראה לי שמחובר לקרבורטור
boaz avrahami
04-09-21, 01:10
תתחיל מניקוי קרבורטור
בדוק שהדלק זורם מהמיכל חלק
פילטר אוויר נקי
פלג תקין ונקי.
בעיקרון אין לך מושג במכונאות. אפילו לא בסיסית.
בתור התחלה אתה צריך מישהו שידריך אותך.
להדריך אותך בהתכתבות בלי שאתה מבין בסיסית זה לא רעיון הכי טוב.
נסה אולי קצת לחפש סרטונים ביוטיוב בשביל לקבל מושג איך העסק עובד ובנוי ותתקדם משם
תתחיל מניקוי קרבורטור
בדוק שהדלק זורם מהמיכל חלק
פילטר אוויר נקי
פלג תקין ונקי.
בעיקרון אין לך מושג במכונאות. אפילו לא בסיסית.
בתור התחלה אתה צריך מישהו שידריך אותך.
להדריך אותך בהתכתבות בלי שאתה מבין בסיסית זה לא רעיון הכי טוב.
נסה אולי קצת לחפש סרטונים ביוטיוב בשביל לקבל מושג איך העסק עובד ובנוי ותתקדם משם
לגבי הדלק לא מצאתי פילטר דלק כלום רק צינור מנותק מהקרבורטור עבדתי על זה מעל לשעה
הפילטר אוויר היה מנותק מהקרבורטור
פלאג מחר אני אבדוק
ואם אחרי הכל ישאר לי הניקוי קרבורטור אעביר את זה לידיים יותר מנוסות בגלל שצריך כיוון לאחר מכן ואין לי את הניסיון הדרוש
boaz avrahami
04-09-21, 07:33
לקרבורטור רק צינורית אחת שממש חשובה לתפעולו. צונורית הזנת הדל ( מהמיכל לקרבורטור).
כל השאר הן עודפים לפינוי דלק מיותר.
החיבור לפילטר אוויר הכרחי.
אבק ולכלוך נכנסים משם ישר למנוע ויגרמו נזק.
בנוסף, ללא פילטר או עם פילטר סתום משפיעה על יחס התערובות של הדלק הרווי באוויר.
זו עשויה להיות סיבה למה הוא לא מחזיק סל״ד סרק.
בשביל שיהיה ניתן לכוון אותו צריך :
א. שיהיה ניצוץ טוב ( פלג).
ב. שהקרבורטור יקבל אספקת דלק נקיה וסדירה. לא מכיר פולריס אבל בחלק גדול מהאופנועים והטרקטורונים שהחזקתי היה פילטר רשת בברז הדלק. לרוב אין מקום לפילטר חיצוני.
ג. שהקרבורטור ופילטר האוויר יהיו נקיים והקרבורטור תקין ( זול לשפץ לבד).
ד. שהקרבורטור יהיה מכוון. דורש נסיון.
האם היו מים ושמן במנוע בזמן שזה קרה?
יכול להיות שהמנוע נפח את נשמתו.
לי זה נשמע דווקא כמו כבלים של המצבר, ובעקיפין מצבר גמור או סלילים גמורים.
בדקת שיש ניצוץ? שהוא בריא?
נ.ב.
בהודעה הראשונה נכתב "במצב מעולה". בהודעה השניה אנחנו כבר מבינים שהמסכן סובל מהזנחה פושעת.
לגבי הדלק לא מצאתי פילטר דלק כלום רק צינור מנותק מהקרבורטור עבדתי על זה מעל לשעה
הפילטר אוויר היה מנותק מהקרבורטור
פלאג מחר אני אבדוק
ואם אחרי הכל ישאר לי הניקוי קרבורטור אעביר את זה לידיים יותר מנוסות בגלל שצריך כיוון לאחר מכן ואין לי את הניסיון הדרוש
הצינור המנותק שראית הוא אולי צינור וואקום שמתחבר לברז של מיכל דלק ודואג לפתיחה של הברז אוטומטית. אם הצינור לא במקום, לא מגיע דלק לקרבורטור כמו שצריך ואז המנוע נכבה.
לי נשמע כמו פלאג.
מחליפים לחדש ונוסעים
Sent from my iPhone using Tapatalk
בקיצור,
לפי העצות שקיבלת עד כה,
זה יכול להיות או אספקת דלק, או תערובת, או ניצוץ.
למזלך מדובר במנוע בנזין די פשוט, ולמנוע בנזין יש סכמת איתור תקלות.
הרץ אותה.
מהכרות עם הפולריס סקרמבלר 95, היה צינור נשם שיצא ממכל הדלק. הצנור הזה צריך להיות פתוח אחרת נוצר ואקום במיכל הדלק ודלק לא יזרום לקרבורטור. קשירה/אטימה של הצינור די מתאימה לבעיה שאתה מתאר.
באחד הימים אבא שלי לקח את אחותי לסיבוב על הטקרטורון שלי (כאמור, סקרמבלר הי"ד). הוא ראה את הצינור הזה משוחרר והחליט לקשור אותו. LONG STORY SHORT, שיחררנו את הצינור והבעיה נעלמה.
boaz avrahami
05-09-21, 20:28
זה נכון לכל הכלים עם צינורית נשם למיכל הדלק.
בהונדה יש אפילו חץ על הפקק שמצביע על המקום הנכות שהו הוא מאפשר נשימה
קח בדיקה פשוטה שתוכל לעשות.
תנסה להניע, אם לא מצליח תבריג החוצה את הפלאג מהמנוע ותתבונן בקצה שלו שנכנס פנימה לתוך המנוע.
אם הקצה יבש לא מגיע דלק אל המנוע.
סיבות נפוצות - צינור וואקום קרוע \ מנותק (מתחבר מסעפת יניקה אל ברז הדלק), שסתום וואקום בלוי בברז דלק, לכלוך, כיוון מצוף בקרבורטור, מנוע עליון הרוס.
אם הקצה רטוב בהרבה דלק אין הצתה.
סיבות נפוצות - קויל הצתה, מחשב הצתה (CDI - לעיתים משולב עם הקויל ביחידה אחת), פיק אפ (נמצא בגנרטור), משבת מנוע מקצר \ מנותק, פלאג.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.