צפייה בגרסה מלאה : טרופר 3L דיזל 2003 ידני-נורית בלם יד דולקת אפילו שבלם היד למטה
לאחר שהרמתי בלם יד בחוזקה\נערכה בדיקת אישור בלמים במוסך (לא יודע מה קשור ואם בכלל) נורית בלם יד החלה להידלק ולא כבתה מאז (שישי), התופעה מוכרת? הבנתי שלפעמים נורית בלם יד מתריעה גם שחסר נוזל בלמים או שהדיסקיות קרובות להישחק, איפה נמצא נוזל הבלמים ומה אני יכול לבדוק לפני שקופץ למוסך ונפרד מכמה מאות ש"ח שממש צריך...
הערה: בנסיעה וגם בדימום מנוע שבלם היד למטה האוטו מתדרדר בירידה חופשי ללא התנגדות כך שאין באמת תפיסה
של בלם היד מהתחושה שלי.
אין שום קשר בין שתי המערכות בלמים.
אתה יכול לצלם את הדשבורד ( עם המנורה שדולקת).
שאתה מושך את הידית של הבלם יד, יש התנגדות? הרכב כן בולם?
(לא הבנתי את ההערה שלך על רכב שזז חופשי שהידית מורדת)
לפי מה שאני זוכר מהמערכת בפאג'רו יש קשר.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
בטרופר נורות נפרדות לבלם יד ולתקלת בלמים?
אני מכיר שזאת אותה נורה, רק עם צבעים שונים (הכל משמועות. אני עיוור צבעים. צריך שיפנו את תשומת לבי כדי שאבדיל בין כתום לאדום).
אין שום קשר בין שתי המערכות בלמים.
אתה יכול לצלם את הדשבורד ( עם המנורה שדולקת).
שאתה מושך את הידית של הבלם יד, יש התנגדות? הרכב כן בולם?
(לא הבנתי את ההערה שלך על רכב שזז חופשי שהידית מורדת)
הי תודה על התשובה, כשאני מושך ידית בלם יד יש התנגדות, בהלוך 1 טיפה גז האוטו לא זז, אם ידית למטה האוטו נוסע רגיל (גם הטורים רגילים).
135148
למנורת תקלה של הבלמים יש 3 מקורות לסגירת מעגל -
גובה נוזל בלמים במיכל
ידית בלם יד
חיישן לחץ נמוך (וואקום) במגבר הבלם.
אם גובה נוזל בלמים נמוך - איך נתנו לך אישור בלמים?
היות ואתה לא מתמצא ממליץ לך לחזור למוסך שנתן לך אישור בלמים ולא סתם להוסיף נוזל אם חסר מה גם ששאלת איפה.
בהצלחה
חיים יוד.
כנראה שזה לא קשור לחוסר בנוזל בלמים, כי האוטו באמת עבר בדיקת בלמים במוסך בשישי האחרון, התקלה קרתה רק אחרי שהרמתי הנד ברקס ממש למעלה טיפה חזק, יכול להיות שהמשיכה ל עלה ניתקה כבל בקרה שסגר מעגל בנורת בלם?
תפתח את הקונסולה במרכז, סביב הידית, יש שם את המפסק תנסה לנתק אותו
אני לא חושב שזה קשור לכמה הרמת את ידית בלם היד -ברגע שהידית התרחקה מהמפסק המתג סוגר מעגל כך שאין קשר לכמה הרמת גבוה.
יכול להיות צרוף מקרים ויכול להיות גם שלא , למה להסתכן אמרת שאתה לא מתמצא וזה בסדר גמור,
כנס למוסמך לנושא ושיבדוק אם זה נוזל בלמים נמוך - שיבדוק מדוע, ואם לא אז נשאר המתג לחץ בבוסטר או באמת קצר גוף לחוט של מתג ידית בלם יד .
אבל - עד שלא יבדקו וישללו ירידת מפלס נוזל בלמים לא תוכל להיות "רגוע" .
כנס ל 10 דקות למוסך שנתן אישור בלמים זה באחריותם ושיבדקו לעומק .
בברכה
חיים יוד.
אני אומר שזה יכול להיות קשור.
אולי בהרמה האגרסיבית, משהו שם זז/התעקם/נשבר/נקרע, והיוניט כבר לא כתמול.
אצלי, באחת ההפשטות של שרוול בלם היד, גיליתי שיש פחית מתכת שהתעקמה וגרמה לתופעות אחרות, אבל לא זה העניין.
לא אמור להיות מסובך לחשוף את זה ולהעיף מבט.
למנורת תקלה של הבלמים יש 3 מקורות לסגירת מעגל -
גובה נוזל בלמים במיכל
ידית בלם יד
חיישן לחץ נמוך (וואקום) במגבר הבלם.
בהצלחה
חיים יוד.
+1.
את הראשון קל לבדוק.
השני לא סביר לדעתי.
השלישי- החיישן יושב בתחתית הבוסטר, תבדוק שלא היתנתק או נידפק, אם תקין, יש מצב שאיזה צנורית וואקום באיזור תא מנוע יבשה התנתקה ונפלה לך, הדוושת בלם מתקשה בלחיצות או צונחת למטה?
+1.
את הראשון קל לבדוק.
השני לא סביר לדעתי.
השלישי- החיישן יושב בתחתית הבוסטר, תבדוק שלא היתנתק או נידפק, אם תקין, יש מצב שאיזה צנורית וואקום באיזור תא מנוע יבשה התנתקה ונפלה לך, הדוושת בלם מתקשה בלחיצות או צונחת למטה?
הדוושת בלם תקינה לחלוטין, האוטו בולם בצורה טובה, גם ההנד -ברקס עובד כתמול שלשום.
אני אבדוק את החיישן בוסטר, תודה
- - - Updated - - -
תפתח את הקונסולה במרכז, סביב הידית, יש שם את המפסק תנסה לנתק אותו
תודה בודק
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.