צפייה בגרסה מלאה : (נערך) מיגונים נגד גניבה - מחפש רעיונות
היי,
מחפש רעיונות לעוד מיגונים שאפשר להוסיף
חשבתי על חובק הגה כמו שבתמונה וסנדל, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אחד שמתאים לצמיג 33?
בנוסף אני רוצה להוסיף מנעול עם רתק לשער, ראיתי שיש אחד שהוא מנעול משולב עם רתק, למישהו יש ניסיון עם זה? או שעדיף ללכת על מנעול רגיל + רתק?
https://raz-manulim.co.il/product/%d7%9e%d7%a0%d7%a2%d7%95%d7%9c-%d7%aa%d7%9c%d7%99%d7%94-multlock-hasplock-diamond/
בנוסף מה אתם חושבים על מנעולי דוושה מהסוג הזה?
אשמח לקבל חוות דעת ורעיונות לעוד דברים שאפשר להוסיף
תודה
היי,
בנוסף מה אתם חושבים על מנעולי דוושה מהסוג הזה?
תודה
היי דני,
אני משתמש בחובק דוושה כזה. לשמחתי לא ניסו לפרוץ לי אותו אז אין לי חוו"ד "אקטיבית".
בכל זאת:
יתרונות:
- אין מצב לנסוע איתו.
- יחסית ניראה ומרגיש מסיבי
- לא תופס מקום ברכב כשהוא לא בשימוש (להבדיל מחובק ההגה שצרפת)
חסרונות:
- מיגון שלא בולט לעיין. הוא לא ירתיע לפני שיפרצו לך את האוטו. רק בהמשך....
- נעילה ופירוק - לא הכי כיפיים (גם לא נורא מידיי אבל צריך לא להתעצל)
הסוג הזה פחות יעיל. חותכים את המשטח הקדמי. ואז ניתן לנהוג על הזרוע של הדוושה.
מנעול דוושות רציני יכסה את כל הדוושות ולא ייתן גישה.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
היי דני,
אני משתמש בחובק דוושה כזה. לשמחתי לא ניסו לפרוץ לי אותו אז אין לי חוו"ד "אקטיבית".
בכל זאת:
יתרונות:
- אין מצב לנסוע איתו.
- יחסית ניראה ומרגיש מסיבי
- לא תופס מקום ברכב כשהוא לא בשימוש (להבדיל מחובק ההגה שצרפת)
חסרונות:
- מיגון שלא בולט לעיין. הוא לא ירתיע לפני שיפרצו לך את האוטו. רק בהמשך....
- נעילה ופירוק - לא הכי כיפיים (גם לא נורא מידיי אבל צריך לא להתעצל)
גיללמה אי אפשר לנסוע איתו? יכולים לבלום עם בלם היד.
למה אי אפשר לנסוע איתו? יכולים לבלום עם בלם היד.
שלי אוטומט. בלי רגל על הברקס אתה לא משלב הילוך.
נכון שאפשר לעקוף את זה אם מתחילים לפרק את האוטו. אבל זה עוד דקה שתיים שלוש .... וגם אז, קצת בעייתי לנהוג רק על בלם יד
ברוב הרכבים שאני מכיר ה"לפרק חלקים" זה בדיוק להוריד מכסה קטנצ'יק, דבר הלוקח בערך שתי שניות, וגם זה אם אתה נזהר לא לעשות שריטות.
ברכב האוטומטי שלי, אגב, אין צורך ללחוץ על הברקס כדי להעביר לדרייב.
אבל, כמו שנאמר,
ברכבים גניבים מומלץ יותר על מנעול שמכסה את כל הדוושות (כמו כספת). וגם אז, קח בחשבון ששיטה החביבה על הרעים, היא לגרור את האוטו ולעבוד עליו איפה שנוח להם.
שלי אוטומט. בלי רגל על הברקס אתה לא משלב הילוך.
נכון שאפשר לעקוף את זה אם מתחילים לפרק את האוטו. אבל זה עוד דקה שתיים שלוש .... וגם אז, קצת בעייתי לנהוג רק על בלם ידברוב הרכבים יש לחצן שמאפשר להוציא מפארקינג גם מבלי ללחוץ על הברקס. לא מדובר בהבטחה מפני גניבה אלא באמצעי בטיחות.
אני קניתי את החובק הגה המסיבי. הבחור שקניתי ממנו (זה שפעם היה בשורש) ניסה למכור לי גם את מנעול הדוושה. אחרי שהזדחלתי מתחת להגה ונאבקתי עם המנעול הבנתי שאין מצב שאני הולך לעשות את זה אחרי כל לילה.
הגנבים לא מחפשים נוחות בנהיגה, הם שוברים כל מה שצריך ונוהגים גם עם ג'בקה במקום גלגל ההגה. גם החובק הגה לא יציל אותי מגנב שבאמת יחשוק ברכב. אני רק מקווה שהגנב המזדמן יעבור לרכב אחר במקום לבזבז זמן על ההתעסקות עם החובק.
מנעולי הגה ודוושות הם חסרי תועלת.
הם לא מתעסקים בזה בכלל. פשוט גוררים את הרכב עם ג'יפ/טנדר נוסף למקום שקט, אפילו רחוב אחר, בו יוכלו לעבוד בנחת על הסרת המנעולים האלה + הנעה או שיעמיסו אותו על משאית שממתינה.
גם פרייבט שחוסם את חניית הג'יפ הוא חסר תועלת. הם גוררים/מזיזים אותו תוך שניות באמצעות הג'יפ/טנדר שהם מגיעים איתו.
אתה צריך סנדל מסיבי ושרשרת עבה עם מנעול רציני נתון בתוך רתק, כדי לקבע את הג'יפ למשהו מוצק - עמוד בטון או עמוד חשמל או עץ רציני או כל משהו מוצק אחר, שימנע את תזוזת הרכב ממקומו. הכל צריך להיות מספיק כבד ועבה שכדי לשבור/לפרוץ אותו ייקח להם יותר מדי דקות יקרות + יעשה יותר מדי רעש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.