PDA

צפייה בגרסה מלאה : קשת קידמית סופה

Aviv-T
08-09-21, 13:06
אהלן,
האמת שיש סיפור ארוך כבר על הסופה שלי (לפחות בראש שלי ארוך).
הרכב ישב חודשיים וחצי בנצרת לתפירת ברזנט ולעשות קשת קידמית. ברזנט ברמה סופית, אין לי שום מילה רעה להגיד.
לבסוף אני רציתי קשת קדמית מלאה, והוסיפו רק מסגרת משלימה מהגג (גם לא הכי ברמה שרציתי) ונשאר כך שהכל פתוח - זה לא נורא, אבל כשיש שיחים זה מעצבן כי אין שום דבר שמזיז אותם, ונקודה ב' - בראש שלי, לא כך דמיינתי... לא מעוניין להשבית את הרכב לתקופה ארוכה, אז...

מחפש מסגר עם מכופפת שיוסיף איתי צינור מהבודי למסגרת העליונה בשני צידי הרכב.
מכירים מישהו כזה בפרדס חנה/זכרון יעקב/חדרה/בנימינה או האזור?

תודה

דרור ברלי
08-09-21, 14:32
הדר אור במושב חירות (צמוד לתל-מונד)

Aviv-T
08-09-21, 19:17

אם יש לך טלפון, אשמח. הנחתי שמאז שהוא מתחרה הוא כבר לא עוסק בזה - אבל בוא נבדוק...

Aviv-T
08-09-21, 20:18

חזל״ש, המחיר שהוצא לי כרגע מהדר זה חצי ממה שעלתה לי הסופה בערך

ishc
08-09-21, 20:22
הדר עף כל עצמו כאילו הוא מינימום מנתח מוח. ככה היה גם איתי שרציתי הצעת מחיר לפגוש לטנדר.
יש פה את מיכה אלמוגי שאולי יוכל לבצע ואת אריאל גרין מקפיצי יהוד/גבעת השלושה שבנה לי את המיגון סף.

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk

נמרוד
08-09-21, 20:33
אהלן,
האמת שיש סיפור ארוך כבר על הסופה שלי (לפחות בראש שלי ארוך).
הרכב ישב חודשיים וחצי בנצרת לתפירת ברזנט ולעשות קשת קידמית. ברזנט ברמה סופית, אין לי שום מילה רעה להגיד.
לבסוף אני רציתי קשת קדמית מלאה, והוסיפו רק מסגרת משלימה מהגג (גם לא הכי ברמה שרציתי) ונשאר כך שהכל פתוח - זה לא נורא, אבל כשיש שיחים זה מעצבן כי אין שום דבר שמזיז אותם, ונקודה ב' - בראש שלי, לא כך דמיינתי... לא מעוניין להשבית את הרכב לתקופה ארוכה, אז...

מחפש מסגר עם מכופפת שיוסיף איתי צינור מהבודי למסגרת העליונה בשני צידי הרכב.
מכירים מישהו כזה בפרדס חנה/זכרון יעקב/חדרה/בנימינה או האזור?

תודהתעלה כמה תמונות ותסביר מה אתה רוצה.
האם דומה למה שאייל עשה כאן:
http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3963
אם כן תקבל מידות לכיפוף שאתה יכול להזמין.

דרור ברלי
09-09-21, 12:55
הדר אור הוא תותח-על בדברים האלה. כמי שמכיר אותו מאז שהיה נער והתחיל את דרכו בתחום (וחשף אותו לעולם בכתבה ב"הגה בשטח"), אני שמח לשמוע שהוא עושה חיל והגיע לשלב ולמעמד שהוא יכול לדפוק מחירים. כל שקל שהוא גובה מגיע לו - ובזכות.

אם אתה בכיוון של למסור את העבודה לבעל מקצוע - יש עוד כמה בעלי מקצוע בעלי שם שיודעים טוב את העבודה הזו - עידו לוריה, יוסי סימה, רפי כהן, ארנון שושני ועוד כמה. למקצועיות, לידע ולוותק שלהם יש מחיר.

מיכה מהפורום כאן גם יודע לעשות דברים כאלה יפה וטוב.

כל החוכמה כאן זה במדידות. אפילו שזו סופה עם מרכב רבוע לכאורה וכיפופים פשוטים, זה לא סתם צורת של "ח". יש זויות וחיזוקים שצריך להתחשב בהם. תמדוד עשר פעמים כדי לבנות פעם אחת - אם מתרשלים במדידות, זה יצא לא טוב. ויש לי דוגמה טובה מג'יפ של חבר שבנו לו קשת התהפכות בלי להתחשב בכל מיני זויות - לכאורה נראה טוב ומורכב יפה בג'יפ, אבל עכשיו סגירת הפיבר לא מתלבשת על המרכב כמו שצריך.... אז צריך לפרק הכל ולבנות מההתחלה....

אם אתה מתכוון לבנות לבד, אתה מוזמן לבוא לראות איך זה על הסופה שלי, לקחת מידות אמיתיות (+ קצת יותר, עדיף שתצטרך לקצר קצת מאשר לגלות שחסר לך חומר) ולהזמין אחר כך מכל מחסן ברזל שעושה גם כיפופים.

-->