צפייה בגרסה מלאה : אנטנה חיצונית - איך מגנים על הקונקטור?
היי
יש לי מכשיר קבוע ברכב. עד עכשיו הוא עם אנטנה שמוצמדת ללוח עץ עם מגנטים. שם בחוץ כשצריך ומכניס רוב הזמן לאוטו (הקשר כבוי).
מבעס אותי שהכבל זרוק באוטו ונהרס לאט לאט.
חשבתי להעביר את הכל לסטאפ קבוע נורמלי אבל לא בא לי להשאיר אנטנה בחוץ כל הזמן (תשומת לב, פירוקים וכו'...)
אם אני מוריד אותה - ישאר קונקטור פתוח בחוץ.
מה אתם עושים כדי להגן עליו מאבק / מיים / חול ... וכו?
TNX
לא בטוח שאני מבין מה זה "תשומת לב, פירוקים".
יש פה מישהו שעצרו אותו? שאלו אותו? על אנטנה???
יש לי אנטנה קצרה (10 ס"מ) שמחוברת קבוע ביום יום.
בטיולים
שבא לי להשקיע, אני מחליף לאנטנה ארוכה יותר.
לא בטוח שאני מבין מה זה "תשומת לב, פירוקים".
יש פה מישהו שעצרו אותו? שאלו אותו? על אנטנה???
יש לי אנטנה קצרה (10 ס"מ) שמחוברת קבוע ביום יום.
בטיולים
שבא לי להשקיע, אני מחליף לאנטנה ארוכה יותר.
תשומת לב - הכוונה שזה מושך את העיין (הבנתי שבעיקר משטרות "חמות" על זה)
האנטנה שלי היא 70ס"מ. אבל כבר נתת לי אופציה אחת - לשים "קטנטונת" ביום יום...
בהמשך, אם אני הולך לפתרון של אנטנה קצרה, יש איזה דגם מומלץ? (אני עם מכשיר שאמור להיות 40-50W וחיבור 239/259?)
תודה :)
משהו בסגנון הזה:
https://banggood.app.link/67xXSZz9qjb
אפשר גם להדפיס פקק למחבר הקיים...
בחיים שלי לא פירקתי את האנטנה חוץ מלשטיפה של פסח. שמעתי שהמשטרה חמה גם על תאורת LED על הגג, על הגבהה של מעל 2 אינץ' ועל צמיגים גדולים מהמקור. אבל עם כל הכבוד לא יצא לי אישית להיתקל באף אחת מהבעיות האלה למרות שבכבישי הדרום בדרכי לטיולים נתקלתי בלא מעט מבחורינו בכחול, גם בבדיקות של שיכרות, בדיקות בטחוניות בכניסה לכביש הערבה וכו - והם תמיד היו אדיבים ונחמדים ולחלוטין בסדר.
בחיים שלי לא פירקתי את האנטנה חוץ מלשטיפה של פסח. שמעתי שהמשטרה חמה גם על תאורת LED על הגג, על הגבהה של מעל 2 אינץ' ועל צמיגים גדולים מהמקור. אבל עם כל הכבוד לא יצא לי אישית להיתקל באף אחת מהבעיות האלה למרות שבכבישי הדרום בדרכי לטיולים נתקלתי בלא מעט מבחורינו בכחול, גם בבדיקות של שיכרות, בדיקות בטחוניות בכניסה לכביש הערבה וכו - והם תמיד היו אדיבים ונחמדים ולחלוטין בסדר.
ואין לך בעיית התקעות עם האנטנה בחניונים?
ואין לך בעיית התקעות עם האנטנה בחניונים?
לא. גם בגלל שחלק מהחניונים אינם נגישים לי עם גובה של 2.11 ואני למדתי לקחים כואבים בתחום -וגם בגלל שהאנטנה לא על הגג - שים לב למיקום שלה
135265
היי
לא צירפת תמונה של הקונקטור - אז בכללי - תמצא פקק פלסטיק כלשהו שמתאים לקוטר - וזהו.. פשוט.
לדוגמא - לפלאג שלט של כננת וורן מהדגמים הישנים - כיסוי קוטב מצבר מתאים בול...
ו... זה מגיע בכחול או באדום :)
שנה טובה..
עפר
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.