צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) ירידה טכנית מהר כיפון לנחל תמר - ג'יפונים
במסגרת טיול סוכות , שני רכבים, פורסטר וגרנד ויטארה (ממוגנים ומוגבהים במתינות) המסלול ששוקלים כולל את הירידה (טכנית?) מהר כיפון לנחל תמר.
אשמח למשוב על מצב הירידה והאם להערכתכם בעייתית מדי לרכבים אלו.
Sent from my SM-T580 using Tapatalk
כמאמר הפתגם, גם כדורסל יורד את מחמל. אבל בירידה מכיפון יש קטע טכני ובו יש טיפה של סיכון אם מדובר בנהגים לא מנוסים. אם הם מנוסים, יהיו רק כמה הצלבות גלגל פוטוגניות.
במסגרת טיול סוכות , שני רכבים, פורסטר וגרנד ויטארה (ממוגנים ומוגבהים במתינות) המסלול ששוקלים כולל את הירידה (טכנית?) מהר כיפון לנחל תמר.
אשמח למשוב על מצב הירידה והאם להערכתכם בעייתית מדי לרכבים אלו.
אם אתה מתכוון ל"ציר הגז", המסלול הירוק מהמנחת בערד לנחל חימר, לא צריכה להיות לך בעייה.
הציר עבר ישור והמדרגה נעלמה
אכן הכוונה ל נחל חימר
תודה
Asaf-a
אסף.א
הציר עבר ישור והמדרגה נעלמה
מתי?
יש למישהו תמונות של המקום אחרי יישור?
לפני כשלוש שנים עבדו בציר כלי צמ"ה וטמנו צינור גז חדש. במסגרת העבודות יישרו את הציר והפכו אותו לדרך כורכר כבושה ושטוחה.
מתי?
יש למישהו תמונות של המקום אחרי יישור?
אין מה לצלם. זה כל כך משוטח שלא ברור איפה היה הקטע המעניין.
עדכון-הירידה במצבה הנוכחי אכן לא בעייתית גם לג׳יפונים.
אבל הייתי צריך לשאול על המשך המסלול https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210924/7ab6d1fdc65a8f9227d0563f9e392d49.jpg
העובר דרך הר קומות שאינו מתאים לגיפונים וחייב שינוי מסלול…
הכוונה לקטע שבתמונה.
Asaf-a
אסף.א
אחרי התגובות כאן הייתי חייב לחזות במו עיני. אז בדרך מהמפעלים לערד, "קיצרתי" דרך הר כיפון. אכן תמונות קשות:
136264136265
זהו הקטע שהיה תלול, מדורג ובירידה גם מלחיץ לפרקים.
אכן אוטוסטרדה. אמנם בשיפוע, אבל אוטוסטרדה.
אני מסכים, כאשר עברתי שם עם הפורסטר בסוכות לא הבנתיעל מה ולמה , כנראה בעבר היה במצב אחר.
Asaf-a
אסף.א
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.