dptnl
13-09-21, 22:15
יש לי בעיה מוזרה (הרגשתי שמשהו לא בסדר עם הקלאץ' כשקניתי את הרכב, לוקח את זה בחשבון כיישור קו)
שהחמירה היום משמעותית - הקלאץ לא מפריד טוב.
קפצתי למוסך, הוא חשב תחילה שאני אולי לא יושב מספיק קרוב להגה, כי כשהוא בדק בכמה מטרים זה עבד לו חלק.
אחרי זה בדרך הביתה לא יכלתי לשלב להילוך ועצרתי בצד ולחצתי עם הקלאץ' עד הסוף בוודאות.
בעת לחיצה על הקלאץ (עד הסוף) ושילוב לראשון או רברס, מרגישים לפעמים "בעיטה" כאילו לא לוחצים על הקלאץ (למרות שעוד רגע הדוושה מגיעה לרדיאטור..
בעת שילוב להילוך, אם לא ממתינים עד שהסל"ד יורד, יש קרקושים כאילו הגיר "נטחן" - זה קורה במיוחד בשני ורביעי.
לעיתים, אני לא מצליח "לשלב" הילוך - במיוחד במעבר לרביעי (עליה או ירידה)
והיום, בעיה שהחמירה - קלאץ' עד הסוף, שחרור הדוושה,שילוב להילוך ולחיצה על דוושץ הקלאץ' -
יש רעש מוזר ובלתי נסבל.
המוסך בדק - אין נזילות ולא חסר שמן בגיר.
בנוסף, הוא בדק אם אפשר "להגביה" את הקלאץ במשאבה מאחורי הדוושה - אין אפשרות כזו.
אשמח לחכמת ההמונים - תוהה אם מדובר במשאבת מאסטר\סלייב (דבר שאפשר להחליף בקלות ממה שראיתי, וזה גם לא יקר מדי) או לדעתכם בקלאץ שסיים את חייו - הדוושה, אגב, ממש קשה ברמה שכואבת לי אחרי זה הרגל..
עוד משהו - אם אני לא עושה דאבל קלאץ, אז במעבר בין הילוכים, אם אני מחכה כמה שניות עם קלאץ לחוץ, אין דפיקה במעבר להילוך הבא, אבל לפעמים אני עדיין לא מצליח לשלב להילוך.
דיסקוברי TD5 מוסב עם גיר של דפנדר.
כמה צריכה לעלות בארץ עבודה של החלפת קלאץ בדיסקוברי (?)
כמה לדעתכם (או מנסיונכם) אמורה לעלות החלפה של משאבת קלאץ' הידראולית בארץ?
שהחמירה היום משמעותית - הקלאץ לא מפריד טוב.
קפצתי למוסך, הוא חשב תחילה שאני אולי לא יושב מספיק קרוב להגה, כי כשהוא בדק בכמה מטרים זה עבד לו חלק.
אחרי זה בדרך הביתה לא יכלתי לשלב להילוך ועצרתי בצד ולחצתי עם הקלאץ' עד הסוף בוודאות.
בעת לחיצה על הקלאץ (עד הסוף) ושילוב לראשון או רברס, מרגישים לפעמים "בעיטה" כאילו לא לוחצים על הקלאץ (למרות שעוד רגע הדוושה מגיעה לרדיאטור..
בעת שילוב להילוך, אם לא ממתינים עד שהסל"ד יורד, יש קרקושים כאילו הגיר "נטחן" - זה קורה במיוחד בשני ורביעי.
לעיתים, אני לא מצליח "לשלב" הילוך - במיוחד במעבר לרביעי (עליה או ירידה)
והיום, בעיה שהחמירה - קלאץ' עד הסוף, שחרור הדוושה,שילוב להילוך ולחיצה על דוושץ הקלאץ' -
יש רעש מוזר ובלתי נסבל.
המוסך בדק - אין נזילות ולא חסר שמן בגיר.
בנוסף, הוא בדק אם אפשר "להגביה" את הקלאץ במשאבה מאחורי הדוושה - אין אפשרות כזו.
אשמח לחכמת ההמונים - תוהה אם מדובר במשאבת מאסטר\סלייב (דבר שאפשר להחליף בקלות ממה שראיתי, וזה גם לא יקר מדי) או לדעתכם בקלאץ שסיים את חייו - הדוושה, אגב, ממש קשה ברמה שכואבת לי אחרי זה הרגל..
עוד משהו - אם אני לא עושה דאבל קלאץ, אז במעבר בין הילוכים, אם אני מחכה כמה שניות עם קלאץ לחוץ, אין דפיקה במעבר להילוך הבא, אבל לפעמים אני עדיין לא מצליח לשלב להילוך.
דיסקוברי TD5 מוסב עם גיר של דפנדר.
כמה צריכה לעלות בארץ עבודה של החלפת קלאץ בדיסקוברי (?)
כמה לדעתכם (או מנסיונכם) אמורה לעלות החלפה של משאבת קלאץ' הידראולית בארץ?