PDA

צפייה בגרסה מלאה : התקנת קיט מתלים BP-51 על טויוטה לנד קרוזר קצר 2021

אודי גפני
15-09-21, 17:02
אשמח לעצה - אני שוקל התקנת קיט מתלים BP-51 מתוצרת Old Man Emu על טויוטה לנד קרוזר 3 דלתות קצר 2021. ידוע לי שקיט כזה הותקן בהצלחה על לנד קרוזר 5 דלתות. האם מכירים מי שהתקין על הקצר? יודעים אם הוא מרוצה כמו אלה שהתקינו על הארוך? עם מי עוד אפשר להתייעץ? תודה.

erezgur
15-09-21, 17:51
ברוך הבא לפורום,
מדוע אתה חושב שמבחינה זו יהיו שינויים משמעותיים בין קצר לארוך?
בכלל מקרה, למיטב זכרוני, זה הקיט המדובר שנמרוד התקין בהיילקס שלו ומופיע בכתבה באתר. שווה לקרוא.
פרט מהן החששות / התלבטויות שיש לך....

נשלח מהנייד

נמרוד
16-09-21, 09:46
אשמח לעצה - אני שוקל התקנת קיט מתלים BP-51 מתוצרת Old Man Emu על טויוטה לנד קרוזר 3 דלתות קצר 2021. ידוע לי שקיט כזה הותקן בהצלחה על לנד קרוזר 5 דלתות. האם מכירים מי שהתקין על הקצר? יודעים אם הוא מרוצה כמו אלה שהתקינו על הארוך? עם מי עוד אפשר להתייעץ? תודה.

על פניו אין סיבה שלא יתאים, אלו בולמים מתכווננים. אבל אני לא בקיא בהבדלים זעירים שאולי מקשים על ההתקנה. אולדמן מקפידים מאד על הפרטים האלו ויש קיט התקנה יעודי לכל דגם ודגם. אתה יכול לבדוק בעצמך בקטלוג העדכני:

https://view.publitas.com/arb-4x4-accessories-1/old-man-emu-international-application-catalogue-edition-36/page/1

אבל הכי פשוט, תרים טלפון אחרי החג ליבואן, ותשאל. אם יש ספיקות תבקש להתייעץ עם המנהל הטכני שלהם. או שתחכה בסבלנות, הוא גולש כאן באופן קבוע ויענה כשיראה את השאלה שלך.

אודי גפני
03-10-21, 12:44
מאד תודה לכל העונים. מקבל את העצה ואפנה ליבואן.

-->