צפייה בגרסה מלאה : פעמיים השבוע- בדיקות רכבי שטח אקראיות בכביש מספר 1. מבצע חדש לחגים?
אהלן
אני חזרתי היום מאזור בית שמש וזו כבר הפעם השניה שאני מבחין בניידות מתנ"א שמעכבות רכבים לבדיקה. בשני המקרים מדובר ברנגלרים. בדרך כלל סיירים של מתנ"א שאינם בוחנים לא ממהרים לעצור רכבי שטח - להבנתי מבחינתם זה כאב ראש וזה לא ממלא את המכסה "שלא קיימת" של דוחות המהירות.
ביום שלפני ערב יוה"כ נסעתי לאזור בית שמש עם רכב שלא שלי- ונתקלתי בכביש 1 ברנגלר שנעצר על ידי ניידת סיור. ניידת נוספת היתה לידם - משמע הוזמן בוחן. כששתיתי קפה ביד לשיריון הגיע בעל הרנגלר - רכב ממש לא מוגזם - לא איזה מפלצת על 35 ולונג ארם - קיבל הורדה על צמיגים חורגים ממידה מקורית. הרכב מוגבה מעל 3 אינץ' אבל על זה לא נגעו בו בגלל ההערה ברישיון. הצמיגים לדבריו גם ברישיון אך קיבל הורדה כי אינם מידת מקור- על כל המשתמע מכך.
היום בבוקר ראיתי שוב על כביש 1 רנגלר שעוכב. קצת לפני החיבור לכביש 6 דרום, במקום בו בפועל מתנקזים כל החבר'ה שמגיעים מגוש דן ויורדים דרומה. אזור 8:30 בבוקר. לא יצא לי כמובן לשוחח איתו ובטח שלא עצרתי - אך להערכתי היה על 33.
הרכבים נראו מוגזמים?
לדעתך אם היית נוסע שם עם הליברטי שלך היו עוצרים אותך גם כן?
כאמור- לא נראו לי "מטורפים".
הליברטי שלי? אני סטנדרטי.
לכן יש כאלו, במיוחד אלו שיש ברשותם רכב "מוגזם", שמקפידים להיות חברים גם בקבוצת ההתראות על ניידות משרד התחבורה.
מכיר- לצערי בקבוצות האלה יש שפע של קופים שחייבים גם לספר בדיחות לאנשים שהם בכלל לא מכירים ולפרסם את הרנגלר שלהם למכירה. כך שבסופו של דבר יש 3 התראות ואטסאפ בשעה- שאחת מהן היא על ניידות ושתיים של ערסים משועממים שפשוט חייבים לכתוב "שבת המלכה, שבוע טוב, ברכה והצלחה מששון". מה גם שבמקרה הנ"ל לא מדובר בבוחנים של משרד התחבורה.
הקבוצה שארז מפנה אליה מתאפיינת בניהול קפדני, אין בדיחות, אין הודעות מכירה וששון כבר מזמן הוצא מהקבוצה (אפילו הודעות על מכמונות מהירות לא מאפשרים שם).
Sent from my M2007J3SG using Tapatalk
boaz avrahami
17-09-21, 20:15
אני אחד מהמנהלים בקבוצה כזו.
קבוצה מס 2 ואני משער שיש עוד כמה.
אין המון הודעות אבל בהחלט יש הודעות.
הן לא כוללות אכיפה משטרתית אלא רק ניידות משרד התחבורה.
חלק מהחברים שם נהגי משאיות ויש פה ושם הודעות על ניידות עם משקל אבל מצד שני הם המון על הכביש והתפוקה שלהם מועילה.
נדיר שמישהו כותב שם משהו לא לעניין ואם זה קורה הוא בחוץ די מהר.
לדעתי שווה למי שזקוק להתראות מסוג זה.
אני אחד מהמנהלים בקבוצה כזו.
קבוצה מס 2 ואני משער שיש עוד כמה.
אין המון הודעות אבל בהחלט יש הודעות.
הן לא כוללות אכיפה משטרתית אלא רק ניידות משרד התחבורה.
חלק מהחברים שם נהגי משאיות ויש פה ושם הודעות על ניידות עם משקל אבל מצד שני הם המון על הכביש והתפוקה שלהם מועילה.
נדיר שמישהו כותב שם משהו לא לעניין ואם זה קורה הוא בחוץ די מהר.
לדעתי שווה למי שזקוק להתראות מסוג זה.
אנא צרף אותי (-:
שלחתי לפרטי
boaz avrahami
17-09-21, 21:21
אפשר להצטרף דרך הלינק הבא
https://chat.whatsapp.com/ESIH4b1EafHIAdJPeOapC4
שווה ובגדול.
הקבוצה (משרד התחבורע 2) מנוהלת ביד רמה וקשה, כמו שצריך. אין ערסים. אין ברכות של דקל וקנין ואין שנות טובות.
למי שנאלץ לנסוע בג'יפ שלו באמצ"ש על כבישים, במיוחד באיזור המרכז, אבל בפירוש לא רק - הקבוצה תציל אותו לעתים על בסיס יומיומי.
ביום האחד והיחיד שתתעלמו מהתראות בקבוצה - ידוגו אתכם.
עוצרים רכב מדגם מסוים כי קיבלו הוראה מפורשת לזה.
במקרה של הרנגלרים כנראה שיש סיבה - המון כלים שמשופרים מעבר למגבלות החוק, בעיקר בנושא הצמיגים.
תבינו - "המידה רשומה ברשיון" זה משהו שכל כך שייך לאתמול.... הם כבר יודעים בדיוק איך דברים נרשמים ברשיון במדינת ישראל. היום גם מכון רישוי וגם בוחנים בכביש משווים לקאר-דאטה ואם אין התאמה - אכלתם אותה.
מזכיר לך שהכדור שלג החל להתגלגל ולגדול בגלל רנגלר שהתגלגל.
אפשר להצטרף דרך הלינק הבא
https://chat.whatsapp.com/ESIH4b1EafHIAdJPeOapC4אי אפשר להצטרף לקבוצה כי היא מלאה ...
אכן. הצטרפו קרוב ל-15 חדשים בזכות הקישור של בועז.
נשלח מהנייד
boaz avrahami
18-09-21, 12:17
לדעתי יש עוד קבוצה מקבילה שאני לא חבר/ מנהל בה.
בודק אפשרות ואפרסם קישור חדש במידת האפשר
העמדות האלה לא בודקות בד"כ רכבים מסחריים? מדובר על הניידות ונדורות עם גזיבו נכון?
אשמח גם להצטרף, יש באזור שלי כל הזמן
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
לא רחוק ממני יש מדי פעם עמדה כמו שאתה מדבר עליה. סוואנה, ציליה, משקל, וניידת צמודה (בכל זאת, פאתי המשולש). הם מתמקדים בעיקר ברכבי הסעות ורכבים מסחריים. מעולם לא יצא לי לראות ג'יפ עומד אצלם.
אבל הם אמורים לבדוק ליקויים וחריגות מכל הסוגים.
אם הייתי נוסע על רכב מוגבה עם גלגלים גדולים, לא הייתי מנסה את מזלי, ואת טוב ליבם.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.