כמו בכותרת. בקלית כתומה לוינקרים (איתותים) של הסופה לחזית מגב.
משומש או חדש לא משנה, פשוט לא להגזים בתמחור… ראיתי כמה דברים הזויים
תודה, אביב
אין חלקים חדשים. גם בקליט "חדש" הוא ממלאי עתיק.
זה חלק ייחודי לסופה ישראלית ואין לו שום חלק חליפי/תואם. האוטו לא מיוצר כבר 17 שנה, המפעל עצמו כבר לא קיים כמה שנים טובות.
הסופה היא גרסה ישראלית ארוכה לרנגלר YJ, שמיועדת לעבודה. סה"כ יוצרו כ-6,000 חתיכות מהסופה, עם 3 חזיתות שונות. לפי מה שהיה בתע"ר על המדף.... בשנים הראשונות, עד 95' כולל, קרייזלר אסרו על תע"ר להשתמש בחלקים שמזוהים עם ה-Jeep המקורי וזו הסיבה שהשתמשו בכל מיני אילתורים - דשבורדים וחזיתות שונים מהרנגלר.
1. החזית המקורית של הסופות הראשונות - "הילד הבוכה" - כנפיים, גריל ומכסה של CJ10 שהגיעו מטאיוואן, בשנים הראשונות של הסופה: 92-93. גם בחלק מכלים הראשונים בתחילת 94. מי שיש לו, שלא יזרוק! יהיה לזה ערך אספני.
2. "חזית מג"ב" כמו שאתה קורא לחזית המקורית הקלאסית עם הפנסים העגולים. מ-94' ובהמשך בכל הג'יפים של צה"ל, מג"ב והמשטרה. גם לחזית הזו יהיה ערך אספני בעתיד. היא הגיעה עם שני סוגי פנסי איתות.
א. האזרחי - שהיה בכלים אזרחיים-פרטיים וגם בג'יפים של חברת חשמל, קצא"א, מקורות וכו' - בצורה מעוצבת שעוקבת אחרי קוי החזית. זה החלק הבאמת נדיר. יוצר בישראל במיוחד עבור תע"ר וכיום אין כאלה חדשים בשום מקום, הישנים/משומשים דהויים ומתפוררים.
ב. המוסדי/צבאי - בג'יפים של צה"ל, מג"ב, משטרה, שב"כ/מנהל אזרחי וכו' - שזה פנס איתות מלבני פשוט על אותה חזית בדיוק, באות ומקום בדיוק. כזה אולי תמצא, בדגש על אולי, אצל ינוביץ או אצל סוחרי האיברים שפעם היו מתעסקים בשיפוץ של סופות ממכרזים ואולי נשארו להם חלקים - חמיס במשרד הרישוי בחולון, אולי אצל סוהיל בנצרת, אולי-אולי אצל ארנון בפרדס-חנה.... אבל אני לא מתחייב על אף אחד מהם.
3. חזית רנגלר YJ. הגיע בסופות אזרחיות מ-96' ומעלה. פנסים מלבניים, פנסי איתות של רנגלר. אין בעיה להשיג חלקים. אם אין בארץ באותו רגע, תמיד יש באמריקה ואפשר להזמין.
כמובן שתמיד אפשר לאלתר עם איזה פנס איתות מלבני גנרי - יש בחזית מספיק פתחים שיכולים לשמש כבסיס לזה.
בוקרטוב
אפשרות נוספת היא להדפיס בתלת מימד. יש חומר כתום חצי שקוף מתאים.
אם יש מעוניינים, הג'וניור שלי יכול להתחיל למדל מהוינקרים שלי (שלמים אבל דהויים וסדוקים, גם אני אתחדש).
135408
בוקרטוב
אפשרות נוספת היא להדפיס בתלת מימד. יש חומר כתום חצי שקוף מתאים.
אם יש מעוניינים, הג'וניור שלי יכול להתחיל למדל מהוינקרים שלי (שלמים אבל דהויים, גם אני אתחדש).
135408
שאני אגיד לא לניסוי כזה? חס ושלום.
0543399831
תגיד לו שאם הוא רוצה אני מחכה להודעה ממנו
הכי טוב שתדבר איתו. הוא המומחה לדברים האלה (מייצר חלקים קאסטום לזחלני שלט-רחוק)
עידו 0534299811
יאללה אני גם בעניין.
אסמס לו.
הג'וניור הדפיס עבורי ברקט ללנרובר.
יצא על הקיפאק.