צפייה בגרסה מלאה : יש כאן צדיק שיכול לעזור לי בצריבת ערוצים באופנג? (ת"א והסביבה)
שלום לכולם. אז הייתי צריך לאפס את המכשיר קשר שלי וכל התדרים הצרובים נמחקו באיפוס מין הסתם.
צריבה ידנית זה טרגדיה יוונית ורציתי לדעת האם יש כאן מישהו מאיזור ת"א-ר"ג-גבעתיים שיודע ויכול לצרוב לי את התדרים מחדש תמורת סכום סמלי (באופנג UV-5RA)
תודה.
יש קבוצת וואטסאפ שמתעסקת בנושא - יש שם כמה כאלה שצורבים ,
יכול להעביר לך בפרטי...
אמיר.
מבאר יעקב, מוזמן אם זה לא רחוק לך.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
שלום לכולם. אז הייתי צריך לאפס את המכשיר קשר שלי וכל התדרים הצרובים נמחקו באיפוס מין הסתם.
צריבה ידנית זה טרגדיה יוונית ורציתי לדעת האם יש כאן מישהו מאיזור ת"א-ר"ג-גבעתיים שיודע ויכול לצרוב לי את התדרים מחדש תמורת סכום סמלי (באופנג UV-5RA)
תודה.אבדוק בערב אם יש לי עדיין את המחשב הצורב בהישג יד. (עברתי למק)
Sent from my IN2013 using Tapatalk
באופנג לא צריך צריבה כמו המכשירים הקודמים...התיכנות די פשוט בעזרת המקשים על המכשיר.
לא טרגדיה יוונית ולא נעליים כשאתה יודע איך לקצר תהליכים, 10 דקות בערך והמכשיר מתוכנת.
haim.menachem
23-10-21, 16:30
שתי דקות, בלי פחד ויש לך מכשיר צרוב.
התחבר למחשב עם מתאם ה UBS של מכשיר הקשר, תוריד את chirp ויש לך את כללל התדרים בשנייה.
Home - CHIRP (danplanet.com) (https://chirp.danplanet.com/projects/chirp/wiki/Home)
אשמח לעזור לך ב"צריבה" ידנית - 10 דקות עבודה- 22 תדרים.
כולל שיעור איך עושים את זה.
ירון - רעננה - 0545447781
בצריבה ידנית לא ניתן לתת שמות אלפא נומריים לתדרים. בקלות עם CHIRP וכבל יעודי
מוכן לעזור בחינם
רמת השרון
בוודאי שניתן לתת שמות.
אצלי עשיתי את זה לפני אי אלו שנים (uv5r , של ה5 וואט). לא זוכר איך כי לא התעסקתי בתכנות שלו מאז, אבל אצלי כל התדרים עם שמות. (eu01...eu02...us01..us02 וכו...).
איל, הם שינו את זה בדגמים החדשים.
שמות אפשר רק דרך התוכנה. לא ניתן ידנית.
תכנות התדרים עצמו פשוט יחסית, רק שלא ניתן לקבוע את השמות.
או, נהדר,
אז אני יכול לפרסם את שלי במחיר מופקע כמו דיפנדר ישן...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.