PDA

צפייה בגרסה מלאה : שבטה - מסלול לפורסטר יחיד

dorbh
24-09-21, 13:13
היי חברים,

אני מתכנן לנסוע מחר עם אבא שלי לטיול יום בפורסטר שלו (רכב בודד - אחרת מאבד קצת מזמן האיכות).
מחפש מסלול קליל ונעים, שירגיש "מדבר" אבל שלא יספק אתגרים בגלל הרכב ובגלל שאנחנו לבד.

מצאתי את המסלול הזה:
https://www.4x4.co.il/article/10933

למישהו יש הערות? מתאים לפורסטר בודד?

לחילופין חשבתי מהאדום של נחל הבשור לפנות דרומה לירוק לכיוון הר בוקר לתצפית ואז מזרחה על הירוק לכביש, להכנס שוב בשחור מערבה לכיוון בור ציפורים (מעלה נצר בעמוד ענן - משהו אמיתי?) ואז צפונה על הכחול לכיוון כתף שבטה ואז על השחור עד לגן הלאומי.

למי שמכיר, נשמע כמו טיול הגיוני ל5-6 שעות? האם מעלה כתף שבטה או מעלה נצר זה משהו שעדיף לוותר עליו עם פורסטר סטנדרטי יחיד?

אודה לכל המלצה, לא הייתי באזור מאז שיריתי 155 מ"מ לפני 14 שנה:)

shachar
24-09-21, 15:20
שווה לעצור ולבקר בשבטה העיר (גן לאומי).

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

dorbh
24-09-21, 20:12
אכן נעצור.

מצ"ב מסלול להערות/הארות

135495

dorbh
25-09-21, 19:32
אכן נעצור.

מצ"ב מסלול להערות/הארות

135495

למען אלה שיגיעו בעתיד לפוסט הזה באמצעות החיפוש - קצת לפני פסגת הר בוקר בשביל הירוק יש מדרגה רצינית, היא מופיעה בעמוד ענן אבל פספסתי אותה. לא עבירה לפורסטר ולמען האמת גם בפאג'רו בודד הייתי מתלבט, נאלצנו לשוב על עקבותנו.

באופן כללי, אולי זו רק תחושה שלי, אבל הפורסטר פשוט משפשף את הגחון והטמבון יותר מדי בחציות נחלים. זה רכב שבילים חמוד אבל המדבר קשוח לו.

erezgur
25-09-21, 19:39
מעלה בוקר?
חבל שלא ראיתי קודם את המסלול שתכננת, מספיק שתסתכל על הציון שלו בדירוג המעלות של גיפולוג....

נשלח מהנייד

dorbh
25-09-21, 19:49
מעלה בוקר?
חבל שלא ראיתי קודם את המסלול שתכננת, מספיק שתסתכל על הציון שלו בדירוג המעלות של גיפולוג....

נשלח מהנייד

לא מעלה בוקר, ממנו ידעתי להזהר.
מעלה הנמצא ממש לפני צומת השבילים ירוק-כחול-אדום בפסגת הר בוקר לבאים מהשביל הירוק (ולא הכחול שם נמצא מעלה בוקר).
בקטע מוזר - בעמוד ענן בגרסת המחשב אני באמת לא רואה אותו ומהנייד כן. אתה יודע מה יכולה להיות הסיבה? (בשניהם הגרסה החינמית)

erezgur
25-09-21, 20:03
כן אני מבין וזוכר למה אתה מתכוון. אכן מדרגה לא קלה.

לגבי השאלה על עמוד ענן - נקודות העניין אינן תלויות במפה / דרסה בתשלום או חינמית. אם אתה רואה אותה בנייד אז ייתכן ויש לך מידע ישן בנייד (אם באתר הנקודה לא מופיעה).

איל מ
25-09-21, 20:39
יש אי התאמה בין מה שמופיע בנייד לבין הגרסת דסקטופ.
אצלי דווקא בגרסה לנייד (לא אפליקציה), יש פחות נקודות.

-->