צפייה בגרסה מלאה : האם הירידות מכביש 10 פתוחות?
מניסיון העבר, שכביש 10 פתוח למטיילים, פותחים גם את הירידות מכביש 10 לכיוון הסמ"שים מזרחה (מתנן (חורשה) אלות, לוץ, מצוקי לוץ, חיסון,כרכום והכחול לקניון הלבן).
דיברתי השבוע עם הבית ספר שדה (הר הנגב) הם מתעקשים שרק הירידה לכרכום פתוחה.
ניסיתי להשיג את חטמ"ר פארן (זה באחריותם), הם פשוט לא עונים.
מי יכול לספר מה קורה שם השבוע?
מניסיון העבר, שכביש 10 פתוח למטיילים, פותחים גם את הירידות מכביש 10 לכיוון הסמ"שים מזרחה (מתנן (חורשה) אלות, לוץ, מצוקי לוץ, חיסון,כרכום והכחול לקניון הלבן).
דיברתי השבוע עם הבית ספר שדה (הר הנגב) הם מתעקשים שרק הירידה לכרכום פתוחה.
ניסיתי להשיג את חטמ"ר פארן (זה באחריותם), הם פשוט לא עונים.
מי יכול לספר מה קורה שם השבוע?
יקירי,
לוץ, חסון, רמות שגיא /כרכום - פתוחים.
כל השאר - סגור.
טיול נעים לך
PW
מנסיון עבר, מתנן סגור, אבל השביל שעוקף את השער פתוח.
חוזר עכשיו. חיסון הכניסה לבתור ונחל לוץ פתוחים.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
לוץ הר כרכום קניון לבן פתוחים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210924/94d0fcf407f57baf5085676052a649fd.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
דרך אגב, הכניסה מצפון, איפה בדיוק?
דרך אגב, הכניסה מצפון, איפה בדיוק?
אנחנו נסענו צפונה ויצאנו בחוקי ניצנה.
לא בטוח שאני מבין את השאלה אבל שנה שעברה אנחנו נכנסנו מפה לזכרוני:
135501
אני כבר הבנתי שפתאום, משום מקום, מבלי שאפשר לדבר עם מישהו, או שיש איזה פרסום רשמי....
הם שינו את הכללים.
תודה
עד לפני כמה זמן ( לא זוכר להגיד) היו פותחים כל סוכות וכל פסח.
הפתיחה הצפונית היתה בעזוז ( ולא ניצנה), אבל הכי חשוב, כל הסמשי"ם שיוצאים מכביש 10 מזרחה , השערים שלהם נפתחו.
וזה נכון גם לגבי הירידה לנחל חורשה (הירידה היא לא סמ"ש).
לאחרונה, שינו את השיטה, והם מבטיחים לפתוח את הכביש לפחות פעם בחודש, אבל מצד שני, מסתבר שהירידות שצפוניות להר חריף לא פתוחות.
יתרה מזאת, אין עם מי לדבר.
בסופו של יום, כולם ( כולל פיקוד דרום) מפנים לחמ"ל חטמ"ר פארן, אבל הם לא עונים ( הבי"ס שדה אמרו לי לשלוח להם SMS כי לזה הם עוד לפעמים עונים).
תחשוב שאתה נכנס ( עם קבוצה) לנחל חורשה בבורות לוץ, נוסע חצי יום, ומגלה שאתה צריך לחזור????
דרך אגב, הבי"ס שדה, התעקשו שרק הירידה לכרכום פתוחה.
פשוט הפקרות ובלאגן.
כל מה שיש זה שמועות ועידכונים מפה לפה.
אנשים כתבו פה שנחל לוץ פתוח, מחר אני אכנס מול בורות לוץ ואגיע לשער סגור, עם מי מדברים????
מניח שניסית לצור קשר גם דרך פה
https://www.negevtour.co.il/harnegev/road10-2/
מניח שניסית לצור קשר גם דרך פה
https://www.negevtour.co.il/harnegev/road10-2/
דבר עם הלמפה....
אפילו מידע בסיסי כמו שעות פתיחה אין באתר הזה.
והטלפון היחיד שעובד, מופעל ע"י מתנדבים של הבי"ס שדה. אלו שהתעקשו שהכל ( חוץ מכרכום) סגור.
עד לפני כמה זמן ( לא זוכר להגיד) היו פותחים כל סוכות וכל פסח.
הפתיחה הצפונית היתה בעזוז ( ולא ניצנה), אבל הכי חשוב, כל הסמשי"ם שיוצאים מכביש 10 מזרחה , השערים שלהם נפתחו.
וזה נכון גם לגבי הירידה לנחל חורשה (הירידה היא לא סמ"ש).
לאחרונה, שינו את השיטה, והם מבטיחים לפתוח את הכביש לפחות פעם בחודש, אבל מצד שני, מסתבר שהירידות שצפוניות להר חריף לא פתוחות.
יתרה מזאת, אין עם מי לדבר.
בסופו של יום, כולם ( כולל פיקוד דרום) מפנים לחמ"ל חטמ"ר פארן, אבל הם לא עונים ( הבי"ס שדה אמרו לי לשלוח להם SMS כי לזה הם עוד לפעמים עונים).
תחשוב שאתה נכנס ( עם קבוצה) לנחל חורשה בבורות לוץ, נוסע חצי יום, ומגלה שאתה צריך לחזור????
דרך אגב, הבי"ס שדה, התעקשו שרק הירידה לכרכום פתוחה.
פשוט הפקרות ובלאגן.
כל מה שיש זה שמועות ועידכונים מפה לפה.
אנשים כתבו פה שנחל לוץ פתוח, מחר אני אכנס מול בורות לוץ ואגיע לשער סגור, עם מי מדברים????
הציר הכחול שעולה לכביש 10 ממאגורת חורשה, הוא ציר לא משרת את הצבא, וכן משרת מצויין נסיונות הברחה מסיבות של טופוגרפיה שלא קשה לנתח. לכן לא רק סגרו אותו אלא הרסו את ראש הציר הכי חזק שחיל ההנדסה יודע. צריך פשוט לשכוח ממנו. אם כבר אתה עצבני, תפנה את האנרגיה לוועדה לסימון שבילים שיבטלו את הסמ"ש כי הוא אכן לא מוביל לשום מקום מעבר לביקור במאגורה.
אבל כל זה כתוב בצורה ברורה באפליקציות המפות השיתופיות שאתה, אני בטוח, מתייעץ איתן.
לאורך הכביש מהר חורשה וצפונה עד עזוז יש רק סמ"ש אחד שמתחבר לכביש, דרך הפטרולים האדומה בשלוחת קדש ברנע. שאר הדרכים חסומות בשערים ויש סוג של תעלה לאורך רוב הדרך אבל אפשר להכנס ולצאת עם קצת יכולת אלתור, כולל מתנן ובור הצבחא.
את השער על דרך הפטרולים ביקשתי לפתוח מקצין שבמקרה תפסתי שם עם מפתחות. הוא פתח לי.
ביום אחר עברתי שם והיה סגור.
מתנן סגור ומצופה בתייל . אי אפשר לעבור שם.
בור הסבחה פתוח ומוסדר. חסר רק עמדת מציל.
לבור צריך חבל או שיש שם סולם ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
לבור צריך חבל או שיש שם סולם ?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אם אתה שואל על בור הסבחה, יש סולם, רעוע.
את השער על דרך הפטרולים ביקשתי לפתוח מקצין שבמקרה תפסתי שם עם מפתחות. הוא פתח לי.
ביום אחר עברתי שם והיה סגור.
מתנן סגור ומצופה בתייל . אי אפשר לעבור שם.
בור הסבחה פתוח ומוסדר. חסר רק עמדת מציל.
אני מכיר שאת השער של מתנן אפשר לעקוף מדרום בשביל ללא סימון.
כל ההשקעה הזו בצמ"ה ותכנון וביצוע ומכרזים ואמה - ובסוף עוקפים....
זה לא יפה. לפחות אל תספרו....
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
הציר הכחול שעולה לכביש 10 ממאגורת חורשה, הוא ציר לא משרת את הצבא, וכן משרת מצויין נסיונות הברחה מסיבות של טופוגרפיה שלא קשה לנתח. לכן לא רק סגרו אותו אלא הרסו את ראש הציר הכי חזק שחיל ההנדסה יודע. צריך פשוט לשכוח ממנו. אם כבר אתה עצבני, תפנה את האנרגיה לוועדה לסימון שבילים שיבטלו את הסמ"ש כי הוא אכן לא מוביל לשום מקום מעבר לביקור במאגורה.
אבל כל זה כתוב בצורה ברורה באפליקציות המפות השיתופיות שאתה, אני בטוח, מתייעץ איתן.
לאורך הכביש מהר חורשה וצפונה עד עזוז יש רק סמ"ש אחד שמתחבר לכביש, דרך הפטרולים האדומה בשלוחת קדש ברנע. שאר הדרכים חסומות בשערים ויש סוג של תעלה לאורך רוב הדרך אבל אפשר להכנס ולצאת עם קצת יכולת אלתור, כולל מתנן ובור הצבחא.
נמרוד,
אנחנו חוזרים לדיון ההיסטורי על תפקידו של הצבא לשרת את האזרחים ותפקיד הרשות.
במבחן רהתוצאה, אחד המסלולים היפים באזור, נחל אלות, נהיה פחות נגיש.
כל השאר, תירוצים וסיפורים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.