התחברות

צפייה בגרסה מלאה : למסירה: מקינטה 1 CUP של ביאלטי.

hadtomer
26-09-21, 21:21
למסירה: מקינטה ביאלטי 1 קאפ. כלומר היא מיועדת לכוס אחת.נקנתה באיטליה אבל זה מעניין את התחת. רוב משתמשי הביאלטי בישראל משתמשים בגרסאות היותר גדולות בלי להבין שהם שותים 3 כוסות אספרסו בבום, שזה נחמד אם בא לך להישאר ער ככה 4 ימים בכיף וליהנות משלל הזיות יום, אבל אני? כוס אספרסו אחת זה מספיק לי (אני יודע, ההגדרה אינה אספרסו אלא מוקה. אספרסו הוא משהו אחר אבל לך תסביר לאנשים את ההבדלים, כולה מקינטה חינם). לפעמים אני שם חלב מוקה בכוס כדי להשיג את אפקט הקוקסינל המלא. זה טעים לי ולא שופטים אדם בשעת צערו. כולנועשינו דברים איומים בשלב זה או אחר.

מדוע אני מוסר אותה? אמאזון, משלוח חינם. ודווקא ה 1 קאפ מאוד יקרה בישראל אז קניתי חדש. אני לא רוצה עליה תמורה. חמש שנים הכינה לי קפה, זה הרבה יותר ממה שאשתי מוכנה לעשות. תיקון: זה בדיוק מה שאשתי לא מוכנה לעשות. למה חינם? כי כל פעם שאני מפרסם משהו חינם אז מישהו שואל למה זה חינם, כאילו שאולי זה פגום. מה הבעיה שלכם? רוצים לשלם בכוח? וואלה מצבי בחיים טוב, החמישה שקלים שלכם לא יעשו אותי עשיר.

למה יש תמונה עם מקינטה חדשה? אתה אידיוט? לא אתם... אבל ברצינות - התמונה מראה בדיוק את מצבה של המקינטה הזאת, שעבדה בשלג, במדבר, בבית, זה ההיילקס של המקינטות. הברק מתעמעם, בפנים יש צבע שלא אמור להיות צבע של מקינטה, אבל מה זה משנה? קפה פצצה. באמת קפה פצצה. לקום בבוקר ולהכין קפה מקינטה זה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לכם חוץ מזכיה בלוטו, לידת ילד ראשון, קידום בעבודה, רכישה של רכב חדש, חופשה טובה בחו"ל, ארוחה טובה ועוד אלפי דברים אחרים שאינם הכנת קפה במקינטה.

אני נמצא ברמת גן כי גבעתיים יקרה לי. הודעה פרטית בבקשה. תבורכו בבנים זכרים וקפה חזק ממקינטת ביאלטי

135509

-->