צפייה בגרסה מלאה : התלבטויות בציי הרכב - לא שטח
מחזיק כרגע 3 רכבים
Wj crd
Wk2 2015 limited
Outlander 2018
במסגרת החלפת עבודה האופציה של להשאיר את הwk2 כדיילי יורדת מהפרק (נסיעות לת"א, דלק וכו).
החלופות הן:
מכירת הwk2 ורכישת רכב דיילי אחר שהוא יותר חסכוני ולא פחות מפנק (דוג' לקסוס היברידית)עם ירידה בחיוך תוך כדי נהיגה בסכום של עד 170 אש"ח.
מכירת הoutlander, השארת הwk2 ולקיחת ליסינג (3008/ אוקטביה וכו), ירידה בפינוק ובעלויות
מכירת הoutlander + wk2, רכישת רכב מפנק וחסכוני לאשה עד לסכום של 170 אשח + לקיחת ליסינג.
החזר הוצאות רכב הינו 3500 אשח ברוטו בחודש.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
הייתי מתפטר מהאוטלנדר ולוקח את ה 3008 כליסינג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחליף את ה WK2 באותו דגם - דיזל.
הרבה יותר חזק ודלק 1/10 קל. מניסיון.
אם אין לך צורך בחנייה בחניונים תת קרקעיים, אז גם הסבה לגז של ה- wk2 היא אופצייה (שתעלה לך בסביבות העשירייה ותגזול לך מקום בבגאז׳)
boaz avrahami
27-09-21, 17:47
מה זה החזר הוצ. רכב?
אם המדובר על שווי שימוש הרי שמדובר על רכב קונבנציונלי של כ 140 אשח. בהיברידי וחשמלי יש הטבות.
אם אינני טועה אתה מחליף את פתח תקווה בצפון תל אביב.
לב הקטסטרופה. אני עובד ברמת החייל ולמזלי מאז הקורונה ממעט להגיע למשרד אבל כשבכל זאת מגיע בא לי לבכות. העומס בשנה האחרונה הפך להיות בלתי נסבל.
חלק מזה בזכות הפקעת נתיבים ל נתיבי הפלוס.
לפי מה שראיתי בלינקדין אתה צמוד לתחנת רקבת.
אם אני צודק מציע לך לחשב מסלול מחדש ולבחון את האפשרות בכובד ראש.
אם זה יצליח לך אתה תחייך הרבה יותר מאשר לזחול בפקק עם אוודי A8
אם יש לך 170 אלף - לפי המספרים שמציגים בעלי החשמליות - שווה לך למתוח את התקציב ל200 ולקנות איוניק 5 או טסלה או משהו דומה כלומר חשמלית פרימיום ב200 שגם תחסוך לך בטווח הארוך.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מה זה החזר הוצ. רכב?
אם המדובר על שווי שימוש הרי שמדובר על רכב קונבנציונלי של כ 140 אשח. בהיברידי וחשמלי יש הטבות.
אם אינני טועה אתה מחליף את פתח תקווה בצפון תל אביב.
לב הקטסטרופה. אני עובד ברמת החייל ולמזלי מאז הקורונה ממעט להגיע למשרד אבל כשבכל זאת מגיע בא לי לבכות. העומס בשנה האחרונה הפך להיות בלתי נסבל.
חלק מזה בזכות הפקעת נתיבים ל נתיבי הפלוס.
לפי מה שראיתי בלינקדין אתה צמוד לתחנת רקבת.
אם אני צודק מציע לך לחשב מסלול מחדש ולבחון את האפשרות בכובד ראש.
אם זה יצליח לך אתה תחייך הרבה יותר מאשר לזחול בפקק עם אוודי A8הוד השרון למרכז תל אביב (אזור אלקטרה)
הרקבת לא באה בחשבון, כמעט שעה נסיעה ברקבת לפני נסיעה אל / מ הרקבת.
החזר הוצאות זה תוספת לשכר, מבחינת הארגון תרכב על אופניים.
אם אתה מעוניין להישאר שפוי - תוסיף אופנוע או קטנוע מנהלים.
Sent from my Pixel 5 using Tapatalk
אני כבר נשוי. יש וטו על הנושא
boaz avrahami
27-09-21, 20:23
לא נתפש.
אנשי המרכז, גרים ועובדים ליד רכבת והם לא משתמשים בה.
מה זה אומר על יעילות התחבורה הציבורית בגוש דן?
מה זה אומר על הנכונות באגרת גודש?
מה זה משנה בדיון הזה?
זו הבחירה. ככה זה. נתון פתיחה.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
מהוד השרון לאלקטרה בת"א זה קלאסי לרכבת ואופניים, ואם אתה גר בצד הדרומי של העיר אז אתה יכול גם לעלות על הרכבת בסגולה ולקצר זמנים משמעותית.
אולי עכשיו בתקופת הקורונה והחישמול זה פחות כיף ותדיר, אבל לטווח ארוך זה הדבר הנכון. שנים נסעתי בקו הזה, והוא הרבה יותר טוב מקו החוף.
לא יודע כמה אנשים יש צורך לשנע בכל רכב אבל הייתי מוכר את ה outlander וקונה חשמלית.
לא חייבים איוניק או טסלה.
יש לי חבר שקנה קורסה חשמלית ומאוד ממנה והיא וחסכונית להחריד.
היות וכבר יש צי רכבים, במקומך לא הייתי עושה כלום בחודשיים הראשונים ולומד מה הצרכים האמיתיים והתרבות האירגונית שממנה איך זה משליך על היום יום ועל הצי רכב הפרטי.
לדוגמה בדצמבר התחלתי עבודה ברמת החייל (מישובי גדרות) וחשבתי על מגוון אופציות כולל רקבת, לחזור לדו גלגלי ( ממש לא בא לי) ועוד.
ובסוף, מצד אחד עובד המון מהבית או בחו״ל, ובימים שאני במשרד, מתחיל ממילא לעבוד מהבית ורק ב1000 עושה שעה הפסקה ונוסע למשרד אחרי שיא הפקקים (עדיין 50 דק), ולכן לקחתי רכב מהעבודה (נוח עם נהגים חדשים בבית וזמינות רכב לשאר הנהגים, ואיכות חיים).
Asaf-a
אסף.א
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.