PDA

צפייה בגרסה מלאה : Wk 5.7 hemi או 4.7



Roy bayda
29-09-21, 19:55
גראנד צ'ירוקי wk 5.7 או 4.7,חלק אומרים תיקח עם נעילות מקוריות מהחברה qd2 וכאלה שאומרים תקח את ה-4.7 ותעשה נעילות בעצמך... למישהו יש את הרכב במקרה, תודה מראש!

grand
29-09-21, 20:05
המי עם qd2, זה האס המנצח במשפחת ה wk, רכב מדהים, אין יותר טוב מזה, ה 4.7 מנוע פחות חזק ואמין, ולהתעסק בנעילות ובהסבת סרן קידמי, לא פשוט.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Juv
29-09-21, 20:05
אני חושב שאתה עושה קצת סלט... אולי במכוניות שיובאו לארץ באופן מסודר יש קשר בין המנוע לנעילות בסרנים.
ברכבים שיובאו ביבוא אישי אין קשר כזה.
לדוגמה - אפשר למצוא WK עם מנוע המי וללא הילוך כוח ואחר עם 4.7 ו QD2.
ולשאלה עצמה - אני עם קומנדר (שזה ת'כלס WK עם 7 מושבים) שיש לו המי ו-QD2.
אני מאוד מרוצה מה-QD2, זה פשוט עובד. לדעתי זה יותר חשוב מהמנוע, כלומר עדיף 4.7 עם QD2 על המי עם QT2.
הכי טוב זה המי עם QD2, כמעט טוב באותה מידה 4.7 עם QD2 (לדעתי יש שני מנועים 4.7, אחד נחשב יותר מוצלח, תבדוק את זה) רק צריך לחפש ולהתעקש על אקזמפלר מוצלח.

hadtomer
30-09-21, 08:08
גראנד צ'ירוקי wk 5.7 או 4.7,חלק אומרים תיקח עם נעילות מקוריות מהחברה qd2 וכאלה שאומרים תקח את ה-4.7 ותעשה נעילות בעצמך... למישהו יש את הרכב במקרה, תודה מראש!


לינק חשוב:

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3367-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93-%D7%A6-%D7%A8%D7%95%D7%A7%D7%99-WK

ואחרי שקראת את הלינק:

1. איזה רכב יש לך כיום? נעול? לא נעול? מכיר נעילות ויודע איך העסק עובד?

2. אין דבר כזה "לעשות נעילות בעצמך" - יש "תעשה נעילה אחת". שוק האפטרמארקט מעולם לא השכיל לייצר נעילה קדמית לגראנד WK, יש רק אחוריות לסרן קרייזלר 8.25.

3. ניתן לייצר נעילה קדמית - מדובר בקומבינה. כלומר לשחוט סרן קדמי מגראנד שיש לו QD2 עם מחשב. מישהו אצלנו בחבר'ה אשכרה עשה את זה. וזה עבד כשזה עבד, וזה רק לקח חודשים של זוועות ותקלות. אבל לכן אני שואל איזה רכב יש לך, האם אתה קצת מבין עיניין. כי כדי להתעסק עם גראנד צריך להכיר את כל הנפשות הפועלות, להשיג את החלקים וכיו"ב.

4. אותו חבר שהיה לו גראנד 4.7 עם קומבינת נעילה קדמית (ו OX בסרן האחורי) מכר אותו והיום יש לו WK המי עם QD2. קשה בכלל להשוות בין השניים. ההמי מדהים.

5. אני אישית מאמין בלנעול את כל מה שזז ולעשות אוברקיל לכל מה שניתן. מי שזוחל לא שובר. אבל לא ציינת מאיזה רכב אתה מגיע ומה אופי הטיולים שלך. אם אתה "שמעת שצריך נעילות" ומעולם לא טיילת רציני, אתה עשוי סתם להוציא הון על משהו שאינו נחוץ לך. קודם קונים, אחר כך בונים. אלא אם תגיד לי שעשוש ורדית הם הסביבה הטבעית שלך ואין לך טעם להתחיל עם משהו שידרוש השקעה מטורפת לבנייה ראויה.

Roy bayda
01-10-21, 01:40
היתה לי יוקון 96 עם מלא שיפורי שטח, אבל אני מחפש רכב קרבי יותר לשטח ומהיר יותר בכביש, לכם wk נראה לי יכול להתאים לי מאד אחי, אני עושה שטח גם במקומות שציינת

omri_t
01-10-21, 08:19
אל תשווה יוקון לwk.

כשתשפר wk בכבדות תגלה שהוא מתחיל לעשות צרות.
מכלולים שמתבלים מהר. ונוחות נסיעה שנפגעת מאוד.
גם עלויות השיפור מעבר ל 2.5" הם גבוהות.

מצד שני בכביש האוטו כשהאוטו לא מתוח לקצה- תענוג.

אם תדאל אותי- המי. בלי להתלבט בכלל.
אם כבר רוצים בהמה לכיף אז לקחת את הדבר האמיתי.
המנוע של ההמי טוב . ללא סיפורי התחממות.


לגבי נעילות ה qd2 זה מנגנון מעולה שעובד נהדר.
וכל עוד לא השתוללת עם צמיגים ענקיים אתה נהנה מאוד מרכב נעול כפול מצויין.
גם ה qt2 בלי הנעילה עובד די יעיל.
והאופציה ל ox מאחור מצויינת ולרוב הנהגים תהיה מעבר למספקת.

זה באמת רכב טוב.
אבל צריך להבין את המגבלות שלו ואת מעטפת ביצועים שמעבר לה תגלה שהפכת את האוטו לטרקטור...

לשאלתך המקורית- המי.

Roy bayda
04-10-21, 00:13
תודה רבה על כל הייעוץ והעזרה, נסעתי ברכב המי qt2 שהוא שם לו נעילות(רוב הגיפאיים ששאלתי אמרו לי שהם טובים יותר מהמקוריים), רכב חלום! מפואר מאד מבפנים, נוסע מדהים, וכמובן יש לו את כל התקלות החשמליות שיודעות ברכבים אמריקיים וברכב הזה בפרט... אין מה להשוות מבחינת המנוע הזה,(אגב ה-4.7 החדיש יותר, סה"כ 30 כוח סוס פחות והוא דיי חזק גם כן), לא רואה את המנוע דיזל של הלאנד קרוזר בכל פרמטר...

-->