התחברות

צפייה בגרסה מלאה : ייעוץ לפני קנייה פאגרו קצר

מיקי מ
30-09-21, 08:21
שלום לכולם. זקוק לעזרתכם . ומינסיוני פה , יש פה לא מעט מבינים בתחום שתמיד שמחים לייעץ ולעזור.

אני מעוניין לקנות פאגרו קצר 2008-2010 דיזל . ראיתי ביד 2 שני רכבים . אחת שנת 2008 יד 2, 175000 ק"מ , מחיר מבוקש : 110000 ש"ח.

השניה, שנת 2009 , יד 2 , 116000 ק"מ. מחיר מבוקש : 109000 ש"ח.

כמה שאלות : מבלי לתייחס להצהרות המוכרים של " אין דברים כאלה, " לא ראה שטח מעולם" ושאר מיני ירקות, האם באמת יכולים להיות רכבים בשנים האלו שיהיו במצב טוב ? המחיר לא מוגזם מידי? קילומטר מאוד נמוך צריך להדליק לי נורה אדומה?

איפה מומלץ לבדוק את הרכב באזור המרכז ?
כמו כן, במידה ובדקתי, והמצב סביר , רכב כזה יכול גם לשמש אותי לנסיעות יום יומיות ? ( נוסע 25000 ק"מ בשנה הרוב בין עירוני ) בלי בעיות מיוחדות? חשוב לציין שדלק, אחזקת רכב כולל טיפולים וצמיגים משלמים לי מהעבודה.
אשמח לתשובות , מתנצל על השאלות הרבות , אבל זה נובע מחוסר ניסיון.

erezgur
30-09-21, 10:17
. , האם באמת יכולים להיות רכבים בשנים האלו שיהיו במצב טוב ?
המחיר לא מוגזם מידי?
קילומטר מאוד נמוך צריך להדליק לי נורה אדומה?

רכב כזה יכול גם לשמש אותי לנסיעות יום יומיות ? ( נוסע 25000 ק"מ בשנה הרוב בין עירוני ) בלי בעיות מיוחדות? .

א. בוודאי שיכולים להיות רכבים משנים אלו במצב טוב. יש כאן הרבה רכבים בפורום שעבורם 2009 נחשב רכב חדש מאד. חשוב לוודא שטופלו היטב, באהבה, בתחזוקה מונעת ולא תחזוקת שבר.
ב.מחיר רכבי השטח עולה בדעתה האחרונה. רכבים טובים נחטפים מייד. אם תגובה זמן מה אחר הרכבים באתרי יד2 תראה אילו רכבים נדירים ואילו נמכרים מייד, תקבל מושג לגבי המחיר.
ג. לא הייתי חושש מרכב שנסע כ-20000 קמ בשנה בעיקר בינעירוניות. רכב שנסע רק בתוך העיר ומעט מאד זה פחות טוב אבל אישית זה לא היה השיקול המרכזי אצלי.
ד. משאיר לאחרים לענות לגבי מוסך שמכיר טוב פאג'רו.
ה. בוודאי שאפשר לנסוע עם רכב כזה ביום יום. למה לא? כמובן שאתה צריך לטפל בו ולא להזניח או לחסוך בחלפים, שמנים וכו'.

נשלח מהנייד

oferc
30-09-21, 10:47
שלום לכולם. זקוק לעזרתכם . ומינסיוני פה , יש פה לא מעט מבינים בתחום שתמיד שמחים לייעץ ולעזור.

אני מעוניין לקנות פאגרו קצר 2008-2010 דיזל . ראיתי ביד 2 שני רכבים . אחת שנת 2008 יד 2, 175000 ק"מ , מחיר מבוקש : 110000 ש"ח.

השניה, שנת 2009 , יד 2 , 116000 ק"מ. מחיר מבוקש : 109000 ש"ח.

כמה שאלות : מבלי לתייחס להצהרות המוכרים של " אין דברים כאלה, " לא ראה שטח מעולם" ושאר מיני ירקות, האם באמת יכולים להיות רכבים בשנים האלו שיהיו במצב טוב ? המחיר לא מוגזם מידי? קילומטר מאוד נמוך צריך להדליק לי נורה אדומה?

כמו כן, במידה ובדקתי, והמצב סביר , רכב כזה יכול גם לשמש אותי לנסיעות יום יומיות ? ( נוסע 25000 ק"מ בשנה הרוב בין עירוני ) בלי בעיות מיוחדות? חשוב לציין שדלק, אחזקת רכב כולל טיפולים וצמיגים משלמים לי מהעבודה.
אשמח לתשובות , מתנצל על השאלות הרבות , אבל זה נובע מחוסר ניסיון.

מה זה המחירים האלו , לפני 2 שנים מכרתי 2009 ב95 אלף שקל ועם 130K קמ

תבדוק אם ה2009 הוא הדגם עם 200 כ"ס , רשום ברשיון.
הפאגרו מאד נעים גם בכביש , צריכת דלק סבירה לחלוטין , תבדוק מספר דברים , מיסבים בהגה, האם הDPS תקין .
תבדוק אם הסאן רוף חלוד
תבדוק אם יש הסטוריית טיפולים ומה מצב המשאבת דלק
בולמי זעזועים נוזלים
מכות מתחת למרכב

מומלץ לקחת לבדיקה + למוסך שמתמחה בפאגרו.

om2
30-09-21, 16:16
בדוק רציפות טיפולים לפני ק"מ.
בחיפושים שלי,פגשתי ב3 פאגרו ששיחקו להם בקמ.

-->