התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מאיה לקפיץ קלמיני (?)

מים
22-03-06, 23:33
נשברה לי המאיה. כנראה שמדובר בקפיץ קלמיני (בכל אופן זה אינו הזבל הסטאנדרטי, אלא קפיץ משובח). איך/איפה אני משיג/מתקן את המאיה?
מעדיף באזור שבין חדרה לחיפה/עפולה, אבל אם אין ברירה - אגיע גם לת"א...

תודה!

סוזי המשתוללת
22-03-06, 23:49
באיזור המרכז יש לך את המתלם שייצר לי קפיצים במידות תואמות לשל קלמיני אחורי שזה אומר מאיה של 105 ס"מ ממרכז אוזן למרכז אוזן

מים
23-03-06, 00:13
באיזור המרכז יש לך את המתלם שייצר לי קפיצים במידות תואמות לשל קלמיני אחורי שזה אומר מאיה של 105 ס"מ ממרכז אוזן למרכז אוזן

שאלה: אין כאן עניין/חשיבות לעובי הפלָח, עובי העלה? סוג המתכת ודברים כאלו???

מורי
23-03-06, 00:28
מצב אידאלי היה להביא את אותו עלה בדיוק,אך זה לא ממש ריאלי ולכן הפתרון של סוזי הגיוני ונכון.אם תצטרך עזרה אתה מוזמן להתקשר.

מים
23-03-06, 00:54
מצב אידאלי היה להביא את אותו עלה בדיוק,אך זה לא ממש ריאלי ולכן הפתרון של סוזי הגיוני ונכון.אם תצטרך עזרה אתה מוזמן להתקשר.

שוקראן יא עמי. באמת הגיע הזמן שאתקשר, בלי שום קשר (בשבוע הבא אינשאללה, כי בסופ"ש הזה אני בנגב, אינשאללה). :smile:

סוזי המשתוללת
23-03-06, 15:11
בהחלט יש חשיבות לעובי החומר ולכן במיקרה הגרוע תייצר 2 מאיות זהות ותרכיב אותן במקום זאת שנשארה שלמה

מים
23-03-06, 21:03
בהחלט יש חשיבות לעובי החומר ולכן במיקרה הגרוע תייצר 2 מאיות זהות ותרכיב אותן במקום זאת שנשארה שלמה

אז מה אתה אומר? אם הבנתי נכון, אתה אומר שבגלל שעבודת הקפיצים המקבילים לא תהייה זהה (בשל החומרים השונים של המאיות) - עדיף לי לייצר 2 מאיות ולהחליף גם את התקינה??

בעסה רצינית! אין אפשרות להגיע לזהות?? (התאהבתי בעבודה של הקלמיני...!)

אלון_ק
23-03-06, 23:28
אתה לא יכול להגיע לזהות מוחלטת בלי לשלם הון תועפות, מישהו צריך לבדוק מאיזו סגסוגת המאיה בנויה בדיוק וזה לא זול. זה גם מיותר לחלוטין, ההבדלים בין הסגסוגות אצל המתלם לבין הסגסוגות אצל קלמיני (איזה קלמיני, נדמה לך שזה שלהם. איזו חברה עלומה ייצרה להם את זה לפי מפרט שלהם - לכל היותר) לא צריך משמעותי אם קיים בכלל.

סוזי המשתוללת
24-03-06, 17:52
:-P ;-) לא יאומן
נקסוס מצדיק אותי :-P ;-)

אביב3
02-04-06, 20:52
(איזה קלמיני, נדמה לך שזה שלהם. איזו חברה עלומה ייצרה להם את זה לפי מפרט שלהם - לכל היותר) .
אלון זה בדוק?
כי לא מתאים לך לזרוק דברים באוויר

אלון_ק
02-04-06, 22:23
לא שאלתי את קלמיני, אם זה מה שאתה שואל. אבל תפעיל הגיון פשוט - נראה לך שהם מחזיקים פס ייצור לקפיצים ולא מתרכזים בזה? מה שיש להם לכל היותר זו סדנא עם יכולות CNC, חיתוך לייזר ומסגרות. זה עונה על 80% מהמוצרים שלהם בשוק.

גם אם אני הייתי פותח סדנא היום הייתי עושה אותו דבר - בונה מפרט ומזמין מבחוץ. אין שום הגיון כלכלי אחרת, אלא אם אתה מתרכז בזה ומספיק גדול לזה. אני יודע שהבולמים שלהם, לדוגמא, מיוצרים בדיוק כך...

-->