צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על פיג'ו 5008
כמו בכותרת.
שנתון בין 2018 ל 2020 7 מקומות.
לא מצאתי מידע מדוייק וארוך טווח(עד כמה שאפשר) לגבי נסיעה, נוחות, תחזוקה, עלויות וכו' וכו'.
יש 4x4 כאלה?
מכוון לדגם פרימיום אם זה משנה.
תודה מראש לעונים.
אהלן.
1. אין לי 5008. אבל לשם שינוי אני כן אספר סיפור על אחת כזאת שהיתה לחבר:
2. אני מאלה שתמיד אומרים לאנשים "עזוב אוותך מסטיגמות, אז מה אם תקנה איזה סיטרואן, אתה אולי תהיה קצת יותר במוסך אבל תרוויח אוטו מקסים". היו לי עד כה 3 פיג'ו, רנו אחת, לנצ'יה אחת, ומאוד אהבתי אותן למרות כל הסטיגמות. אבל הפעם היחידה בה חבר קרוב קנה 5008 הסתיימה במפח נפש אדיר. כמות התקלות החשמליות שהוא אכל הייתה אגדית. הרכב בסופו של בר קרס לתוך עצמו בגלל איזו תקלה אלקטרונית שניתן לגלות רק במוסך המרכזי- והחשבון שם הסתיים בסכום שאפשר לקנות בו איזה פיג'ו 108 כדי לנסוע בזמן שה5008 במוסך.
3. אם בא לך, יש לנו אחת נטושה בחניון של הביניין. היא שייכת לשכן שלי והיא בת שש. לרכב הלך גיר והתיקון לא יכול להתבצע במוסך עם מחירים עממיים, אז הרכב הפך למחסן פיג'ו 5008.
יש לי חדשה בת חצי שנה בליסינג.
מנוע 1.6 טורבו.
האוטו נוסע סבבה. מגיב קצת יותר לאט לעומת הרכב הקודם הטיגואן 1.4 טורבו גיר רובוטי כפול מצמדים.
צריך להתרגל להגה הקטן, ולזה שהכל במסך (רדיו, מזגן כו)
בגלל שהיא מיועדת ל7 נוסעים אז כשאני נוסע לבד בקיבוץ על באמפים התחת בועט בצורה מעצבנת וניתן לשמוע את המתלה נפתח בבום,זה הדבר שהכי מטריד אותי.
ממוצע צריכת דלק בין עירוני כ650 ק"מ למיכל, תיכף אבדוק מה כתוב במחשב.
מוזמן לעשות סיבוב.
.
לרכב הלך גיר והתיקון לא יכול להתבצע במוסך עם מחירים עממיים, אז הרכב הפך למחסן פיג'ו 5008.
הסיפור הזה שחייבים מוסך מיוחד לכל מיני תקלות, הוא אגדה אורבנית הנה דוגמה לכיבוי נורות תקלה ברכב צרפתי באמצעים ביתיים:
https://www.tiktok.com/@jakobone1986/video/7015893587946671366
לנו יש 3008 דיזל שניה בליסינג.
הראשונה 3 שנים והנוכחית שנה וחצי.
70 ומשהו אק"מ לראשונה ו כ 30 לשניה.
לא ניתקלתי בתקלה או בעיה.
טיפולים וטסט.
ממוצע צריכת דלק 16.5
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
תומר, לא מתאים לך בתור כתב רכב..
5008 בת 6 זה זבל עופות ושונה לחלוטין מ 5008 בת 3 שזהה כמעט לגמרי ל 3008 שלכשלעצמה אחד המבוקשות והטובות בשוק.
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
יש לי מסקנה בת למעלה מ 30 שנה , וכל פעם שאני חוזר לבדוק, אני מגיע לאותה מסקנה -
מכונית של לובינסקי, רק מליסינג מהעבודה. כלקוח פרטי, לא לגעת!!!
כל הסיפור של מכונית צרפתית, וסיבוך... הכל בגלל היבואן המוצץ והרשלן (מוזמנים לתבוע אותי).
פשוט מכוניות שגדולות על היבואן.
אבל בליסינג, שיש תקלה, למחרת בבוקר יש לך רכב חלופי במקום התקול (גם אם אתה בחופשה באילת. וכן סרבתי לבזבז יום חופשה על ללכת למוסך, שינסו לתקן תקלה שחזרה כבר חצי שנה בקביעות).
בנסיעה מהירה בכביש 6 וגם בבין עירוני שלי עושה 8.5 ליטר ל100 ק"מ, פחות חסכוני מהטיגואן.
הוא מאוד מרווח, המון מקום מאחור, סאונד סבבה. אצלי אין שימוש במושבים 6 ו7 אז נהנה מבגאז ענק
יש לי מסקנה בת למעלה מ 30 שנה , וכל פעם שאני חוזר לבדוק, אני מגיע לאותה מסקנה -
מכונית של לובינסקי, רק מליסינג מהעבודה. כלקוח פרטי, לא לגעת!!!
כל הסיפור של מכונית צרפתית, וסיבוך... הכל בגלל היבואן המוצץ והרשלן (מוזמנים לתבוע אותי).
פשוט מכוניות שגדולות על היבואן.
אבל בליסינג, שיש תקלה, למחרת בבוקר יש לך רכב חלופי במקום התקול (גם אם אתה בחופשה באילת. וכן סרבתי לבזבז יום חופשה על ללכת למוסך, שינסו לתקן תקלה שחזרה כבר חצי שנה בקביעות).
זה כנראה מדבק, כי היבואן הצרפתי השני קרסו גם אינו טלית שכולה תכלת….
Asaf-a
אסף.א
תודה לכולם על התשובות.
פתחתי את זה:
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/122152-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-7-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%95%D7%AA?p=9 63374#post963374
זה כנראה מדבק, כי היבואן הצרפתי השני קרסו גם אינו טלית שכולה תכלת….
Asaf-a
אסף.א
כאילו שיבואנים אחרים הם צדיקים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.