צפייה בגרסה מלאה : בוסטר התנעה מומלץ
הגיע הזמן לרכוש בוסטר חדש, מה מסתובב בשוק היום ומה מומלץ? משהו אמין ולא סיני אם אפשר... שיעבוד כשבאמת צריך אותו.
בעקרון הוא יהיה לרוב במחסן או במגירה בטנדר בטיולים.
צריך כושר להניע מנוע של ריינג'ר במקרה הצורך לבין מנוע 6.7 קאמינס, אני יודע אלה טווחי התנעה גדולים זה מיזה...
😅
תודה מראש.
הגיע הזמן לרכוש בוסטר חדש, מה מסתובב בשוק היום ומה מומלץ? משהו אמין ולא סיני אם אפשר... שיעבוד כשבאמת צריך אותו.
בעקרון הוא יהיה לרוב במחסן או במגירה בטנדר בטיולים.
צריך כושר להניע מנוע של ריינג'ר במקרה הצורך לבין מנוע 6.7 קאמינס, אני יודע אלה טווחי התנעה גדולים זה מיזה...
[emoji28]
תודה מראש.תבדוק עם עידן מאישטח. בדיוק יש לו קמינס 6.7
Sent from my IN2013 using Tapatalk
תבדוק עם עידן מאישטח. בדיוק יש לו קמינס 6.7
Sent from my IN2013 using Tapatalk
הראשון שבדקתי, העמוד של הבוסטרים באתר איש שטח ריק...
https://www.lprsystem.co.il/product/%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%95%D7% AA
מתנסה בזה בחודשיים האחרונים,
במסגרת העבודה אני נדרש בתדירות של פעם בשבוע להתניע משאיות שעמדו במשך תקופה משתנה של שבועיים עד חודשיים.
הוא יכנס לטעינה היום.
בגדול .. מדובר בפול טריילרים... אני אפילו לא יודע בדיוק איזה מנועים רק שהם דיזלים ענקיים והם מניעים מיד בעזרת הבוסטר.
הניסיון קצר טווח זו האמת.. .נחכה נראה כמה יחזיק עד כה לא התאכזבתי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
הראשון שבדקתי, העמוד של הבוסטרים באתר איש שטח ריק...
אכן הפסקנו לשווק בוסטרים מסיבות מסחריות - בשלב זה.
אני לא מכיר בוסטר גדול מספיק בארץ כדי להניע בקלות מנוע של פולסייז כאשר המצברים ריקים לגמרי למעט הGB150 של NOCO.
ברוב המקרים, גם GB70 יניע, אבל עדיף לך לכסות גם מצב של מצברים ריקים לגמרי.
הGB500 ענק ומיותר. מיועד לכלים כבדים בהרבה ממה שאתה צריך.
עידן
חנן-ג'יפולוג
08-10-21, 08:34
https://www.lprsystem.co.il/product/%D7%91%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%A2%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%99%D7%95%D7% AA
מתנסה בזה בחודשיים האחרונים,
במסגרת העבודה אני נדרש בתדירות של פעם בשבוע להתניע משאיות שעמדו במשך תקופה משתנה של שבועיים עד חודשיים.
הוא יכנס לטעינה היום.
בגדול .. מדובר בפול טריילרים... אני אפילו לא יודע בדיוק איזה מנועים רק שהם דיזלים ענקיים והם מניעים מיד בעזרת הבוסטר.
הניסיון קצר טווח זו האמת.. .נחכה נראה כמה יחזיק עד כה לא התאכזבתי.
Sent from my SM-G781B using Tapatalk
יש משהו מעניין בנתונים שלו: הם מדברים על קיבול אנרגיה של 80000 ג'אול. זה שווה ערך לכ22 וואט שעה, שזה מעט מאוד למשקל וגודל כאלה. פאוורבנק סטנדרטי לטעינת טלפונים מחזיק כ60wh.
אם מסתכלים על הספק וזמן הטעינה מקבלים קיבול של כ330wh.
זה מעניין כי בד"כ ה"טעויות" בפרסום הן כלפי מעלה. פה זה הפוך.
באופן כללי למצבים של מצבר ריק לגמרי. (לא מתקתק).
אני ממליץ לנתק קוטב מינוס מהמצבר לשלב ההנעה ומיד לאחר מיכן לחבר שוב.
מתחושה בלבד המצבר "שואב מהאנרגיה שהבוסטר מעביר ומקשה עליו"
אצלי עובד לא רע עם ג'ון דירים גדולים
gb 70
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.