צפייה בגרסה מלאה : האם מומלץ לקנות צרפתיות כמו פיג'ו 3008 , רנו קדגאר וכו' בנות 5 שנים?
שלום חברים
הקיה סיד שלנו בת 10 וחושבים להחליפה , הקיה היא מעולה החיסרון העיקרי שלה שהיא נמוכה ולכן פחות מתאימה לטיולים , לכן מחפש רכב שהוא יותר גבוהה, האידיאל מבחנתי זה לקנות סובארו פורסטר אבל הוא יקר, לכן ראיתי צרפתיות שיש להם תא מטען גדול וחזקים בבטיחות וגם חסכוניות , הן כמו הרבה מכוניות אחרות נהדרות כשהם חדשות אבל האם כדאי לקחת כזאת (כמו ה 3008) כשהן בנות 5 ?
תודה לעונים
מרווח הגחון של כל ה"ג'יפונים" הללו אינו גבוה יותר מזה של פרייבט, גם אין להם גם שום סוג של הנעה כפולה, ומכאן שיכולת השטח הוא השבילים שלהם היא כמו של פרייבט, לא יותר. יכולת הכביש היא של "פחות מפרייבט" בגלל הגובה שמכתיב מרכב כובד גבוה ומכאן שגם זוויות גלגלות גדולות יותר מפרייבט מקביל בסיבובים.
מה שכן, בשביל הגברת האוטו הוא "ג'יפ גבוה" ולכן היא מרגישה בטוחה. אני מרגיש יותר בטוח כאשר אני לא נקלע לוויכוחים עם הגברת, אז אני לא מתווכח (איתה...)
מבחינת אמינות, אני יכול להעיד על קאדג'ר דיזל 2017 (גילוי נאות: מועמד למכירה, ראה מודעה בפורום המכירה כאן באתר) שאשתי נוהגת עליו. האוטו מתקרב לגיל 5 עם קצת יותר מ-100,000 ק"מ והאמינות מוחלטת עד כה. טיפולים מוקפדים בחלפים מקוריים, סולר טוב (לא הרבה ממנו), צמיגים, ומצבר וזהו! שום תקלה!
רק קח בחשבון
קשה מאוד למכור צרפתיות בנות 5-10 ומעלה
אפילו שהמחירון נמוך מאוד, עדיין קשה.
עוד דבר שכדאי לבדוק במידה ויש זה שהוחלפה רצועת טיימינג כולל מותחנים.
בד"כ אחרי 5 שנים או ק"מ, המוקדם מבינהם.
עקרונית היתרון הוא שבמידה ומוצאים רכב עם נתונים טובים - ק"מ נמוך וטיפולים בזמן אז הם נמכרים במחירים טובים מתחת למחירון רק בגלל שמדובר ברכב צרפתי.
פיז'ו 3008 מהדור האחרון מציגה סחירות ושמירת ערך מפתיעים לטובה
אני חושב שלכלול פז'ו ורנו באותה חבילה זו טעות. צרפתיות צרפתיות אבל לא כולן אותו הדבר.
אסף.
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
לגבי פיג'ו סיטרואן, בשנים האחרונות היצרן הפך לדעתי לפחות, הטוב באירופה, המנועים טובים, הגירים פלנטרים יפניים, להבדיל מכל מיני רובוטים dsg ושאר תעלולים.
במנוע ה 1.2 יש לבדוק שהוחלפה רצועת הטיימינג במסגרת הריקול שהיה, ולדאוג להחלפה חוזרת כל 60k קמ, בשאר המנועים אין רצועה כזו, הנקודה היחידה שחלשה היא מסך המולטימדיה, יש לו נטייה להתקע לאחר חשיפה ממושכת לחום השמש, תופעה שמחמירה ככל שהרכב מתבגר, אחלה רכב ה 3008
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
אני חושב שלכלול פז'ו ורנו באותה חבילה זו טעות. צרפתיות צרפתיות אבל לא כולן אותו הדבר.
אסף.
אסף, אתה יכול בבקשה להרחיב?
שתי חברות מתחרות, האחת פרטית והשניה ממשלתית, לא חולקות כמעט שום טכנולוגיה או קווי ייצור. זה כמו לומר 'קוריאניות' על סאנגיונג ויונדאי ולהתייחס אליהן כמקשה אחת.
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.