PDA

צפייה בגרסה מלאה : משאבת הגה הפסיקה לעבוד לאחר הורדה והרכבה

רפי א.
24-03-06, 10:44
פירקתי את משאבת ההגה על מנת לסדר את ההברגה של הניפל שמחבר את הצינור למשאבה.
לאחר שהרכבתי אותה מחדש ההגה לא עובד, השמן לוהט ולאחר כמה זמן היא התחילה להשמיע רעש .
מה דעתכם?

eyall
24-03-06, 11:53
אם הרעש הוא חריקה ומצב הגומיה בלוי יש מצב שלא מתחת מספיק את את הגומייה המחוברת למשאבת שמן פעם אחרונה שהחלפתי את הגומיה למשאבה לא מתחתי אותה מספיק וההגה כח עשה לי בעיות אני ממליץ בחום לב לפרק את ברגי הכיוון להרים את המשאבה עם לום בלחץ (כמובן לא יותר מידי) ולסגור ברגים. על כל מקרה מערכת לחץ השמן היא די פשוטה בדוק את יחס הסיבוב שלה לעומת הגומייה יכול להיות אפילו שמיסב המשאבה זקוק לשימון.

shmil
24-03-06, 14:17
זה נראה כמו סתימה בצינור, ובפרט שאתה מתאר פירוק שלו קודם לכן. לא אמורה להיות התלהטות של השמן, וזה יכול נבוע מנסיונות דחיסה שלו, שאין לה לאן לפרוק.
פרק את הצינור שוב, גם מהמשאבה וגם מהתיבה, ובדוק שאינו סתום, שהגומיה לא ברחה לך פנימה.
הרעש שאתה מתאר יכול להעיד על מיסב גמור, או על התפרקות הכנפיים, והוא מתאים למה שיכול לקרות אם היא דוחסת את עצמה לדעת.

רפי א.
24-03-06, 18:48
אכן הכניסה של הצינור לתיבת ההגה הייתה סתומה בשבב ונאלצתי להוציא אותו בעזרת מקדח דק. מחיר הפשלה הוא שנפתח התפר במיכל ובורח לחץ, דורש הלחמה.

shmil
24-03-06, 20:02
נראה לי שמשאבה מפירוק עשויה לצאת זול יותר מנסיונות תיקון המשאבה שלך.

בדוק כמה תעלה לך משאבה מפירוק, זה לא צריך להיות יקר, ולכל אמריקאית משנות השמונים משאבה דומה.

-->